Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

benim saçlarımda kızıldı. Değişiklik olsun diye boyayım dedim rengi de beğenmiştim. çok kötü olmadı.

olur canım olur. benim koyu sarıydı.senin açıkmış bayagı. 4 kere yıkadım ben şimdi. turuncu bakır gibi bi renk oldu.

elvaven canım sacların mukemmel otesı tam ıstedıgım renk tam ya tammm!!!! bana yardım et nolur bak sacımın rengını eklıcem o rengı nasıl elde edebılırm??? sacımın uclarında ve ustlerde bıkac tutam oreal var gerısınde oreal yok nolur yardım et bende senın boyadıgın boyaya boyasam senın rengını elde edebılı rmıyım?

kızlar image shack dısında resım nasıl yuklenıyo bılen varsa lutfen yardım etsın fotograf eklıcem de

canım geldim. kendi rengi mi bu yoksa boya mı?

kendi rengiyse saç rengini açıp tutabilir. deneyenler hep sarı saçlıydı çevremde. hiç koyu saça deneyeni görmedim. kutunun arkasında da sarıdan kumrala kadar öneriliyo.

......

Son düzenleme:
kızıl bakır üzerine tarçın bakır boyayan ve resim ekleyebilecek biri aranıyooor:)

tam ben de bunu düşünüyordum canım.kızıl bakır olan sacımı tarcın bakıra boyamayı düşünüyorum.hadi kızlar aranızda varsa yükleyin lütfeeeen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…