• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

ben haftasonu gittim kuaförüme gösterdim ashlee'nin saçını bundan istiyorum dedim...bakışından anladım yapamayacağını ama artık canıma tak ettiği için ne olursa olacak dedim ve yattım bıçak altına:)
tabii sonuç bakırdan çok kızıl oldu, tam ta hiç istemediğim gibi yani:((
cumartesinden beri 5 kere falan sabunla yıkadım bayağa bir aktı ama sonuçta nekadar akarsa aksın...
özünde kızıl var...
şimdi diyorum ki bunun üzerine tarçın bakır boyasam ne olur?
bu tarçın bakırın kutusu üzerindeki renk de çok ürkünç geliyor bana yaa...turuncudan da daha turuncu...:)
yani kızıl bakırın üstüne boyasan kızıllığı kırıp bakırlığı arttırır mı acaba?
ne dersiniz???

benim saçlarımda kızıldı. Değişiklik olsun diye boyayım dedim rengi de beğenmiştim. çok kötü olmadı.

elvaven süpersin ya....saçların harika olmuş gerçekten..
ben bu renk için konu açmıştım kiöse boyamamış çok doğalmış gerçekten..ben kararsızdım bunla akju kahve arsaında..ama herkes akajunun çok koyu oldugunu söyledi.sanırım kararımı verdim seni görünce...tesekkürler örnek oldugun için..sence benim bu sacımın üstüne boyasam olurmu

olur canım olur. benim koyu sarıydı.senin açıkmış bayagı. 4 kere yıkadım ben şimdi. turuncu bakır gibi bi renk oldu.

elvaven canım sacların mukemmel otesı tam ıstedıgım renk tam ya tammm!!!! bana yardım et nolur bak sacımın rengını eklıcem o rengı nasıl elde edebılırm??? sacımın uclarında ve ustlerde bıkac tutam oreal var gerısınde oreal yok nolur yardım et bende senın boyadıgın boyaya boyasam senın rengını elde edebılı rmıyım?

kızlar image shack dısında resım nasıl yuklenıyo bılen varsa lutfen yardım etsın fotograf eklıcem de

canım geldim. kendi rengi mi bu yoksa boya mı?

kendi rengiyse saç rengini açıp tutabilir. deneyenler hep sarı saçlıydı çevremde. hiç koyu saça deneyeni görmedim. kutunun arkasında da sarıdan kumrala kadar öneriliyo.

......

Son düzenleme:
kızıl bakır üzerine tarçın bakır boyayan ve resim ekleyebilecek biri aranıyooor:)

tam ben de bunu düşünüyordum canım.kızıl bakır olan sacımı tarcın bakıra boyamayı düşünüyorum.hadi kızlar aranızda varsa yükleyin lütfeeeen :)

Back
X