Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

elvavene katılııyorum..tacın bakırı uzun süre kullandım.ilk boyandığında kına gibi kıpkızıl oluyo gerçekten

bugün saçımı 2 kutu loreal recital preference den floransa koyu sarı dore bakır ile boyadım. akaju kahve çok koyu tutuyor dediler. lorealler 3 ton koyu çıkıyormuş genelde zaten.kendi saçım sarıydı. floransa rengi de burda boyayan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla kapaktakiyle alakası yokmuş çok koyu tutuyormuş. boyadım ve şunu düşündüm "tarçın bakır halt etmiş" zemuszemus o kadar doğal, o kadar hoş bir bakır oldu ki...
kendim de kızılım aslen..ve hiç yapaylık yok..kına gibi değil.. naz elmasın saçı gibi oldu, yada benim şuan avatarımdaki saçın aynısı oldu. opuyorumnanaktan

İlk sayfalardaki yorumları okuduğumda tutuyor denmişti. Şimdi moralim bozuldu ya

herkeste renk farklı tutmuş zaten. herkes sarı saçla bile koyu bi turuncu elde edebildi.o yuzden bazı arkadaşlar sarı boya ile tarçını karıştırdı...
koyu saçlılarda ise dipler tuttu sadece. uçlar farklı renk oldu diye okuduk hep..
ille istediğin kapaktaki renk ise saçını sarıya kadar açtırıp , öyle boyamalısın. ve biraz da akınca kapaktakine benziyor renk tabi.

resim koyarmasın canım merak ettimCADIARZU

yarın gün ışığında çekilmiş koyarım canım.sen de benim istediğim gibi istiyodun öyle hatırlıyorum

o zaman kapaktakine aldanma canım. sana bikaç resim ekliyim bu renkler gibi işte

Son düzenleme:
kutu üstündeki rengi açıkta nette bu katolok rengi güzel
bu renk harika ya :))) boyayınca böyle olur mu acaba ? renk oturduktan sonra yani..aslında zemini sarı olan arkadaşta koyu durmuş baya..demek ki çok da açık tutmuyor galiba...bu saçtaki rengi nette uzun zamandır görüp hayran kalıyordum ...

Son düzenleme:

aynı bu katalog rengi oluyor işte. yani kutudakinden baya koyu tutuyor işte.üstte renge yakın örnek saçlar bulmaya çalıştım

çok güzel we doğal gercekten bu renkler

hıhım bence de.. tarçın çok yapay ve herkeste var artık baydı beni.esmeri bile boyuyo. kafamçokkarıştı bu renk baya doğal.zevklerim doğallaşmaya başladı opuyorumnanaktan annem de bayıldı...yarın arkadaşlar ne dicek acaba merak ettim.

kendi saçımı da ekliyorum şimdi. demin çektik

maşallah canım nazar değmesin çok güzel olmuş cidden bende daha önce bu rengi kullananlardanım abimin düğünü esnasında boyamıştım koyu sarı dore bakıra ve saçımın rengini sormayan kalmamıştı ilk etapta koyu olmuştu ama yıkandıkça açılmıştı güle güle kullanbayanssulusmile

İşteeeeeeee :1shok: bu tam istediğim renk kaydirigubbakcemile5 canım adı tam olarak ne bunun? koyu sarı dore bakır ama hangi marka koleston mu palette mi tam olarak söyler misin aceba? aklinialirimsmile

teşekkürler kızlar ben de istediğim tonu elde ettim sonunda hihoyyyt
canım bu loreal recital preferencenin 8.34 floransa koyu sarı dore bakırı
kutusunu da ekliyorum buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…