elvavene katılııyorum..tacın bakırı uzun süre kullandım.ilk boyandığında kına gibi kıpkızıl oluyo gerçekten
İlk sayfalardaki yorumları okuduğumda tutuyor denmişti. Şimdi moralim bozuldu ya
bugün saçımı 2 kutu loreal recital preference den floransa koyu sarı dore bakır ile boyadım. akaju kahve çok koyu tutuyor dediler. lorealler 3 ton koyu çıkıyormuş genelde zaten.kendi saçım sarıydı. floransa rengi de burda boyayan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla kapaktakiyle alakası yokmuş çok koyu tutuyormuş. boyadım ve şunu düşündüm "tarçın bakır halt etmiş" zemuszemus o kadar doğal, o kadar hoş bir bakır oldu ki...
kendim de kızılım aslen..ve hiç yapaylık yok..kına gibi değil.. naz elmasın saçı gibi oldu, yada benim şuan avatarımdaki saçın aynısı oldu. opuyorumnanaktan
o zaman kapaktakine aldanma canım. sana bikaç resim ekliyim bu renkler gibi işte
bu renk harika ya :))) boyayınca böyle olur mu acaba ? renk oturduktan sonra yani..aslında zemini sarı olan arkadaşta koyu durmuş baya..demek ki çok da açık tutmuyor galiba...bu saçtaki rengi nette uzun zamandır görüp hayran kalıyordum ...kutu üstündeki rengi açıkta nette bu katolok rengi güzel
çok güzel we doğal gercekten bu renkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?