Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

zeminim sarıydı.teşekkürler kızlar. kumral doreyi denemedim ama o da kahve gibi tutar herhalde

[tp://img716.imageshack.us/i/p1100021eaw.jpg/]
[/URL][/QUOTE]

maşallah canım saçlarında baya uzunmuş güle güle kullan güzel olmuş

bundan başka boyayan olursa haber verin kızlar. çok kalilteli bi boya ben ilk defa loreal kullandım. palettenin yanında çok az akıyor

Şekerler ben Palette Naturel Boya 8/77 Tarçın Bakır düşünüyorum. Ama bu yukardaki renkte çok hoşmuş kaldım şimdi arada ne yapsambilmiyorumkismile

Bu arada yukardaki renkten kastım loreal recital preferencenin 8.34 preference :1rolleyes:

excellence değil preference serisi bu canım. ama majirel de daha kontrast renkler var. daha turuncu olabilir bilmiyorum onun 8.34 ünü. ama kırmızısı cart kırmızıydı direk pastel renkte..o videoya da baktım akınca zaten her bakır boya öyle oluyor.sonra sarı oluyor

elvaven saçların ve rengi muhteşemmm, Maşallah

Ben bunun biraz daha koyusunu istiyorum ve “akaju kahve” düşünüyorum ama o da çok koyu mu olur acaba?
Bu rengi deneyen veya fikri olan var mı???

magnlina daha karamelimse tonlar istiyosun sanırm-tatlicadiarzu-
canım arkadaşın boyadığı renk çok güzel ama ben buğday tenliyim bana yakışmaz diye düşündüm, daha sarımsı-açık kahvemsi ama içinde hafif de bakırlık olan bir ton istiyorum aslında..önerin var mı bana ? :))bayanssulusmile

elvaven süpersin ya....saçların harika olmuş gerçekten..
ben bu renk için konu açmıştım kiöse boyamamış çok doğalmış gerçekten..ben kararsızdım bunla akju kahve arsaında..ama herkes akajunun çok koyu oldugunu söyledi.sanırım kararımı verdim seni görünce...tesekkürler örnek oldugun için..sence benim bu sacımın üstüne boyasam olurmu

Eklentiler

• $21055_1284438162747_1583925578_688977_3691508_n.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 71
ben haftasonu gittim kuaförüme gösterdim ashlee'nin saçını bundan istiyorum dedim...bakışından anladım yapamayacağını ama artık canıma tak ettiği için ne olursa olacak dedim ve yattım bıçak altına:)
tabii sonuç bakırdan çok kızıl oldu, tam ta hiç istemediğim gibi yani(
cumartesinden beri 5 kere falan sabunla yıkadım bayağa bir aktı ama sonuçta nekadar akarsa aksın...
özünde kızıl var...
şimdi diyorum ki bunun üzerine tarçın bakır boyasam ne olur?
bu tarçın bakırın kutusu üzerindeki renk de çok ürkünç geliyor bana yaa...turuncudan da daha turuncu...:)
yani kızıl bakırın üstüne boyasan kızıllığı kırıp bakırlığı arttırır mı acaba?
ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…