ben boyadımmm :) bakırdı aktı böyle soluk sarı gibi bişey oldu soğan kabuğu gibi onun üzerine boyadım.harika oldu akana kadar sık sık yıkayıp sonra boyayın
benimde saçlarım şu anda tarçın bakır vede süper oldu benim zemin karameldi (açık karamel)bende üzerine boyadım yıkandıkça dahada güzelleşiyor ben çok memnunum
hayır akmamış hali canım.kutunun üzerindeki renkten yine koyu böyle tutuyordu bende.güneşte çekildi resim tabi.ben akmasını bekleyemiyordum akınca berbat bir hal alıyor çingene gibi.3 haftada 1 boyuyordum
10 kasımda boyamıştım..başta iyi hoş da, yapay gelmeye başladı.sarı oldu sonra da.. geçen hafta eklediğim resim yeni boyamdan. şimdiki saç rengimden daha memnunum ben doğal duruyor bunlara göre
bunlar aralık başında çekildi. 10 kasımda boyamıştım..başta iyi hoş da, yapay gelmeye başladı.sarı oldu sonra da.. geçen hafta eklediğim resim yeni boyamdan. şimdiki saç rengimden daha memnunum ben doğal duruyor bunlara göre[/QUOTE]
benimde şimdi farklı akmasından bıkmıştım bende iyi hoş da çok akıyordu.akmış olarak da gezmemek lazım hakkını vericeksin bişi yapınca:)) sana da çok yakışıyormuş.şimdi ne renksin görmedim bakayımaklinialirimsmile
yok canım farklı.tarçın bakır sarı hale gelmişti.ben doğal duran bi bakırımsı renk istiyodum.sarıya dönmeyen bide.yapay renklerden sıkıldım.orjinal saç rengim de böyle.arkadaşlar da daha çok beğendi adama dönmüşsün dediler aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3