Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

yok kahve yakışmıyor tatlım ya çillerim var çünkü. bu floransa koyu sarı dore bakır. akmaya başladı ama sarı olcak gibi değil.

resim falan görmüyorum valla

bu arada elvaven senin avatarındaki saç renklerine bitiyorummm...bu da bundan önceki de süper...istediğim bu işte...ama nasıl nasıl nasıl:)

ben de bulursam bu formülü paylaşıcam canım..akmayan doğal görünen bakır istiyoruuuuuuuz :Saruboceq: Çok üzgünüm çoook

ben de bulursam bu formülü paylaşıcam canım..akmayan doğal görünen bakır istiyoruuuuuuuz :Saruboceq: Çok üzgünüm çoook

valla tuttuğunu bi görsem yeter...soora aksa da gam yemem artık:)

e sen floransalı bi renge boyamıştın ve beğenmiştin diye hatırlıyorum? o da mı aktı?

yok canım çok akmadı bu tarçın bakıra kıyasla..memnunum bundan.. rengini açtırdığım yerler boya akınca sarı oluyo, dipler de bu yuzden daha koyu tutuyo. nefret ediyorum bundan

arkadaşlar benim sacımda kızıl bu renge boyasam nasıl olur bende beyaz tenliymm:))

elevan canım bana yardımcı olurmusun bugün boya alıcam karar werebilirsem senin loreal koyu sarı dore bakırda elde ettiğin sonuç tam benim istediğim gibi ama senin zemin sarı oldu için öyle oldu benim saclarım bakır kızıl saçıma hiç etki etmeyebilir die düşünüorum acaba koyu sarı dore bakırla tarçın bakırımı karıştırsam çok kararsızım:teselli:

benim zemin nasıldı biliyomusun. tarçın bakırın akmış haliydi. öyle röfle sarısı gibi değildi.bence çok fark olmaz canım kutunun arkasında var zaten boyayabilen renkler. ama 20 dakkadan fazla bekletme saçında daha açık olur..benimkiler bakır rengine döndü tam açık bakır kızılı gibi oldu

elevan tarçın bakıra boyadım ben dayanamadım guclubacismile
kutunun ustundeki olması gereken rengin en koyusu oldu zaten ben açık istemiyordum birdahaki sefere loreali denerim artık

ben de tarçın bakırı 1 sene kullandım. kınadan farkı yok bana göre.. turuncumsu başka boya olmadığı için kullanıyodum ben.. ilk boyadığımdaki renk asabımı bozuyodu.. alman obezlerinin koyu turuncu saç rengi gibi geliyodu.. akınca güzelleşiyo gerçi ama 1 hafta süreli güzel kalıyo o renk de hayırlı olsun diyim canım... ben çok boyamak istemiyorum 6 ayda 1 kere boyyorum. o yuzden loreal i keşfetmem iyi oldu.. saçlarım bu kadar uzunken mavi kırmızı pembe sarı yeşil turuncu siyah kahve her renge girdi..artık çok yıpratmak istemiyorum..bu boyayı baya bi kullanırım gibime geliyor..

kendi saçım da kızıl olduğu için dipler kötü durmuyo canım.

yağmur seninki koyu tutmuş sarıya kadar akmaz zaten canım. baya bi idare eder seni boyama yapmadan.bende de çiller var koku filmindeki kızın saçı gibi oldu

kendin de kızılsan süperdir cnm o zaman benim saçlarım açık kahve de 3 hafta sonra iğrenç görünmeye başlıyor boyamazsam :1no2:

sen tarçınla bakır alevini karıştırmıştın kibelecim hala devam ediyomusun ona?

yok cnm ben bi ara saçlarımı siyaha boyamıştım bi 6 ay felan kullandım siyah, sonra açtım tekrar bakır yaptım işte 2 defa tarçın bakır boyadım ama sevmiyorum onu, çabuk akıo + rengi hoşuma gitmiyor artık ve saçı fazla yıpratıyormuş gibi geliyor bana. Saçımı açtırdıktan sonra baya bi kestirdim şu anda sağlıklılar baya ve tekrar bozulmalarını istemiyorum. O yüzden bitkisel birşeyler düşünüyorum ama karar veremedim . Aklıma şu anda tierra geliyor mango rengi, içinde kızıllık da yok o boyanın sadece bakır var, bilemiyorum işte tam CADIARZU

ben bulamadım onu çok aradım. selective inki de çok hüsrana uğrattı beni. turuncusu güzel olan bi renk yok piyasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…