- 8 Haziran 2017
- 417
- 811
Saçların sağlıklı uzaması için esnek ve yumuşak olması çok önemli diğer türlü uzasada uçları püskül püskül oluyor hindistancevizi yağı bu konuda bana çok faydası oldu yumuşacık yapıyor
canım ben dax ı saç diplerime sürüp uçlarına hindistanceviziyağını sürüyorum ama uzun zamandır sadece daxla bakım yapıp duş sonrası çok çok az miktarda nemli saçıma hindistancevizi yağı sürüyorum :)Peki yağı saç diplerimizden itibaren mi kullanacağız masaj yaparak yoksa sadece uçlarına mı ?
Ya ben 11 gündür bakim yapiyorum fotografta ekledim hic degisim yok gibi hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum halbuki inanmıstim uzadigina uzdu azicikcanım şöyle söyleyeyim en çok ensemdeki saçlarımda uzama farkettim çünkü ensem traşlanmıştı gibi . saçımı ölçmedim ama fotodan anladığım kadarı ile ayda 2 cm uzama oldu o da 20 günün sonunda birden uzadı. yarın ben foto çektirecem bende dayanamadım bakalım 50 gündeki uzama ne kadar olmuş
Ya ben 11 gündür bakim yapiyorum fotografta ekledim hic degisim yok gibi hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum halbuki inanmıstim uzadigina uzdu azicik
Konum var bakabilirsiniz görsel de ekledim. Saçım inatsa ben daha inadim benim. Hindistan cevizi yagi bakim icin. Onjn dışında maya maskesi yapiyorum. Ve yeni dax aldim onu uygulamaya basladimbence pes etmeyin uzamayı 3 haftadan sonra anlarsınız nasıl ve ne ile bakım yapıyorsunuz?
hemen bakıyorumKonum var bakabilirsiniz görsel de ekledim. Saçım inatsa ben daha inadim benim. Hindistan cevizi yagi bakim icin. Onjn dışında maya maskesi yapiyorum. Ve yeni dax aldim onu uygulamaya basladim
Cok tatlisiniz teşekkür ederimhemen bakıyorum
Cok tatlisiniz teşekkür ederim
Entele otu deneyin, aktarda bit otu diye de satılıyor, sirke ile kaynatıp temiz saçlarınıza sürüyorsunuz, 2 saat poşet içinde bekletip tekrar yıkıyorsunuz, yalnız yaptıktan sonra yağmura çıkmayın tekrar ıslanınca pis kokuyor :) Bunu yaparken ellerinize eldiven takmayı unutmayın çünkü ellerinizde dahi tüylenme yapıyor. Hintli bir arkadaşımdan öğrenmiştim bunu ve bende çok işe yaradı, bebek saçı bile çıkartıyor o derece. İnternetten araştırırsanız detaylı bilgi de bulabilirsiniz.
ben teşekkür ederim :)
yaaa bak şimdi çok heveslendim ama riske girmek istemiyorum sonuçta saçımızda bebek tüyü diye zorluyoruz ama diğer taraflarımızdakiler bitsin diye ne acılar çekiyoruz :)
yinede araştıracağım çok teşekkür ederimö :)
ahh kadın olmak ne zorr :))Yok yok merak etmeyin, sadece sürdüğünüz yerde çıkıyor
Kız denesek mi bu entele'yi?ben teşekkür ederim :)
yaaa bak şimdi çok heveslendim ama riske girmek istemiyorum sonuçta saçımızda bebek tüyü diye zorluyoruz ama diğer taraflarımızdakiler bitsin diye ne acılar çekiyoruz :)
yinede araştıracağım çok teşekkür ederimö :)
Ben çok düşünmüştüm de otunu bulamamıştım. Birde olumsuz yorumlar olunca korktum açıkçasıKız denesek mi bu entele'yi?
Ben çok düşünmüştüm de otunu bulamamıştım. Birde olumsuz yorumlar olunca korktum açıkçası
Cnm dokulmeye de iyi gelirmiKullanılması gerektiği gibi kullanırsanız hiçbirşey olmuyor. Ben tümör tedavisinin üzerine kullandım dökülen saçlarım için pıtrak gibi geri çıktılar
Cnm dokulmeye de iyi gelirmi
Kız denesek mi bu entele'yi?
ne gibi olumsuzlukları var merak ettim bi araştırayım ben bunu :)Ben çok düşünmüştüm de otunu bulamamıştım. Birde olumsuz yorumlar olunca korktum açıkçası
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ??Kullanılması gerektiği gibi kullanırsanız hiçbirşey olmuyor. Ben tümör tedavisinin üzerine kullandım dökülen saçlarım için pıtrak gibi geri çıktılar
Cnm dokulmeye de iyi gelirmi
Valla güzelim ben hep yeni saç çıkartma ve hızlı uzatma üzerine durduğum için hiç dikkatimi çekmedi açıkçası dökülmeye iyi gelip gelmediği