Saç Uzatma Yöntemleri Pakizenin saç uzatma günlüğü :)

Peki yağı saç diplerimizden itibaren mi kullanacağız masaj yaparak yoksa sadece uçlarına mı ?

Peki yağı saç diplerimizden itibaren mi kullanacağız masaj yaparak yoksa sadece uçlarına mı ?
canım ben dax ı saç diplerime sürüp uçlarına hindistanceviziyağını sürüyorum ama uzun zamandır sadece daxla bakım yapıp duş sonrası çok çok az miktarda nemli saçıma hindistancevizi yağı sürüyorum :)
şimdi 11 ekimden sonra 2 hafta sadece hindistanceviziyağını dip ve uçlara sürmeyi planlıyorum :)

canım şöyle söyleyeyim en çok ensemdeki saçlarımda uzama farkettim çünkü ensem traşlanmıştı gibi . saçımı ölçmedim ama fotodan anladığım kadarı ile ayda 2 cm uzama oldu o da 20 günün sonunda birden uzadı. yarın ben foto çektirecem bende dayanamadım bakalım 50 gündeki uzama ne kadar olmuş

Ya ben 11 gündür bakim yapiyorum fotografta ekledim hic degisim yok gibi hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum halbuki inanmıstim uzadigina uzdu azicik

bence pes etmeyin uzamayı 3 haftadan sonra anlarsınız nasıl ve ne ile bakım yapıyorsunuz?
Konum var bakabilirsiniz görsel de ekledim. Saçım inatsa ben daha inadim benim. Hindistan cevizi yagi bakim icin. Onjn dışında maya maskesi yapiyorum. Ve yeni dax aldim onu uygulamaya basladim

Entele otu deneyin, aktarda bit otu diye de satılıyor, sirke ile kaynatıp temiz saçlarınıza sürüyorsunuz, 2 saat poşet içinde bekletip tekrar yıkıyorsunuz, yalnız yaptıktan sonra yağmura çıkmayın tekrar ıslanınca pis kokuyor :) Bunu yaparken ellerinize eldiven takmayı unutmayın çünkü ellerinizde dahi tüylenme yapıyor. Hintli bir arkadaşımdan öğrenmiştim bunu ve bende çok işe yaradı, bebek saçı bile çıkartıyor o derece. İnternetten araştırırsanız detaylı bilgi de bulabilirsiniz.

Cok tatlisiniz teşekkür ederim

ben teşekkür ederim :)

yaaa bak şimdi çok heveslendim ama riske girmek istemiyorum sonuçta saçımızda bebek tüyü diye zorluyoruz ama diğer taraflarımızdakiler bitsin diye ne acılar çekiyoruz :)
yinede araştıracağım çok teşekkür ederimö :)

Yok yok merak etmeyin, sadece sürdüğünüz yerde çıkıyor

Yok yok merak etmeyin, sadece sürdüğünüz yerde çıkıyor
ahh kadın olmak ne zorr :))
insan işte her yerini ayrı mı düşünür erkekler ohh ne rahat saç sakal oldu bitti çoğaldı azaldı dertleri yok :))var mı acaba bak merak ettim şimdi

Selam günlük ve günlüğümü okuyan güzel insan
Saç diplerime dax boy ve uçlarına hindistancevizi yağı sürdüm 2 saat bekletip yıkadım

Kız denesek mi bu entele'yi?

Kız denesek mi bu entele'yi?

kuzum bende dökülme problemi çok olmadığı için şimdilik dax a devam edeyim diyorum ama kasım 11 den itibaren düşünebilirim enteleyi :)

Ben çok düşünmüştüm de otunu bulamamıştım. Birde olumsuz yorumlar olunca korktum açıkçası
ne gibi olumsuzlukları var merak ettim bi araştırayım ben bunu :)
Kullanılması gerektiği gibi kullanırsanız hiçbirşey olmuyor. Ben tümör tedavisinin üzerine kullandım dökülen saçlarım için pıtrak gibi geri çıktılar
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ??

Cnm dokulmeye de iyi gelirmi

Valla güzelim ben hep yeni saç çıkartma ve hızlı uzatma üzerine durduğum için hiç dikkatimi çekmedi açıkçası dökülmeye iyi gelip gelmediği

hızlı uzamış ne güzel kesinlikle 2. dax kürümün sonunda deneyeceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…