- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
vayy ayda 2 cm çok iyi. evet fark var ense kapanmış.
Himmm saol canimmm mutlaka mesaj aticamcanım admin den rica edip istersen konunu saç uzatma yöntemlerine taşı. hep beraber senin saçları da uzatırız:))
vayy ayda 2 cm çok iyi. evet fark var ense kapanmış.
Ha bu aradapakizee canım bıttım sabunu ısrarla tavsiyemdir sana. Kullan kullandır. Ayrıca uzama yönündeki en büyük yardımcım da kesinlikle sarımsak'tı. Sampuanına rendelemeyi unutma emi. Sampuanlama oncesi sabun ile diplerini ovarak yıla sonra da sampuanla. En son sirkeli su ile durula. Oh mis :)
Oh bol bol bakim yapmissin iste gulum daha nolsunasıl uzama bence regl döneminde oluyor gibi geldi geçtiğimiz hafta tatildeydim her sabah ve ara ara da saçlarımın boy ve uçlarına hindistancevizi yağı sürdüm birde 6 günde 2 defa sabahtan dax süpergroyu sürüp akşama kadar beklettim denizdi havuzdu derken hem yıpranmasını önledim hemde bakımların uzun süre kafamda kalmasından mı yoksa sürekli nemli dolaşmaktan mı yoksa tatilimin 2. günü regl olmamdan mı tam anlayamadım
birde üzerine 1 ay boyunca regl göremedim olduğum için rahatlamış da olabilirim bilemedim çok karışık kuruşuk anlattım
Dax'ı okudum forumda seveni begeneni cok. Denesem mi bilemedim. Bi de muskatli bi tarif varmis ona da aklim takildi. Napcez biz bacim ya hangisini uygulayacaz bilemedim :/dünkü bakımım dax süpergrodan ibaretti 1,5 saat saçımda beklettim sonrasında yıkadım saç dökülme problemim bayağı azaldı ilk kullandığım zamanlar kremleme ihtiyacı hissediyordum şimdi ise gerek duymuyorum duştan sonra saçlarım nemliyken mercimek tanesinden küçük hindistancevizi yağı sürüyorum yumuşacık oluyor :)
Dax bence benim saçımda etkili oldu kuzum ama ilk kullandığımda müthiş döküldü bitoin ile durdurdum çok şükürDax'ı okudum forumda seveni begeneni cok. Denesem mi bilemedim. Bi de muskatli bi tarif varmis ona da aklim takildi. Napcez biz bacim ya hangisini uygulayacaz bilemedim :/
O zaman daxi kesin almaliyim ben de.Dax bence benim saçımda etkili oldu kuzum ama ilk kullandığımda müthiş döküldü bitoin ile durdurdum çok şükür
bende ara ara başlıyor bir heves bi onu bi bunu yapayım derken sonra sıkılıyorum kendime çok şükür bi rutin oluşturdum dax süpergro diplere hindistancevizi yağı saç uç ve boylarına birde unutmazsam her sabah biotin
bakalım saçlarım ne kadar zamanda uzayacak
kuzu benim konuma bakarsan ben dax a düşmanım. onun yerine hindistan cevizi yağı alO zaman daxi kesin almaliyim ben de.
Ama ben yag bakimi da uyguluyorum ya. Napsam bi hafta birini bi hafta birini mi yapsam?
Senin konunu baştan sona okuyup hatim ettiğimi düşünüyordum yanılmışım gözümden mi kaçtı acaba sen neden memnun kalmadın kuzumkuzu benim konuma bakarsan ben dax a düşmanım. onun yerine hindistan cevizi yağı al
Canım fotoları ay ay çekelim ki farkı görelimselam günlük ve günlüğümü okuyan güzel insan :)
dün akşamki bakımım sadece dax süpergrodan ibaretti saçımda 3-4 saat kadar beklettim artık haftalık foto çekmiyorum
11 ekimde nasıl bir uzama görücem çok merak ediyorum :)
inşallah canım uzamayı hissediyorum çünkü saçlarımı daha az tel tokayla toplayabiliyorum :))Canım fotoları ay ay çekelim ki farkı görelim
Ins ise yarar..
Oyyy coook sevindimmm:)inşallah canım uzamayı hissediyorum çünkü saçlarımı daha az tel tokayla toplayabiliyorum :))
Bana da dax aldiracaksiniz yahu =)Selam günlük ve günlüğümü okuyan güzel insan
dün saçıma dax süpergro sürüp yaklaşık 3 saat beklettim şu dax bende işe yarıyor ilk kullandığım zamanlarda kremsiz asla açamıyordum şimdi ise hiçbirşekilde kremlemeye ihtiyaç duymuyorum sadece kabarmasını önlemek için sadece yarım mercimek tanesi kadar hindistancevizi yağını kurumaya yakın nemli saçıma sürüyorum o kadar
canım evet birazcık pahalı ama ben bozuk para biriktirmeyi çok sevdiğimden birikmişlerle almıştım sende bir ay birini diğer ay diğeri al diyeceğim ama senin bakım yağlarında epey masraflı aslında :)Bana da dax aldiracaksiniz yahu =)
Pahali diye pek yanasmiyorum zaten h.cevizi yagi pahali..