Canim yeni başlandiginda insan cok sık bakim yapıyor ama art arda bakimlar iyi değil haftada 2 keze dusurmeni oneririm. Saclarin kisa diye uzulme en azindan saglikli uzucak :))Selam günlük ve yazdığımı okuyan güzel insan
dün akşamki bakımım bayağı bir karışık
zeytin yağı 2 çorba kaşığı çörekotuyağı 1 çorba kaşığı çamterebentin 1 kapak ay çiçek yağı 2 damla dax süpergro 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı 1 çorba kaşığı hepsini benmari usulü ılıtıp saç diplerime sürdüm bu şekilde 3 saat saçıpda bone üzerinde de örtü ile beklettim sonra baktım ki saçlarım çok sert bir posta da sadece hindistancevizi yağı saç diplerime sonrasında da uçlarına uyguladım 30 dk bu şekilde beklettim duşumu aldıktan sonra saçlarım çok dolaşık olduğu için yves rocher maskesini saçımda bekletmeden krem sürer gibi yapıp duruladım :) saçlarımın ıslaklığı geçtikten sonra da nemli saçıma mercimek tanesi kadar hindistan cevizi yağı sürdüm kendi haline bıraktım
dün sabah biotin hapımı da içtim aynı karışımdan kaşlarıma da sürdüm
Bu fotoğrafı dün akşam çektim zamanla ne kadar uzayacak hep birlikte göreceğiz :)
Eki Görüntüle 2034473
İnşallah canım ya hemencecik uzarCanim yeni başlandiginda insan cok sık bakim yapıyor ama art arda bakimlar iyi değil haftada 2 keze dusurmeni oneririm. Saclarin kisa diye uzulme en azindan saglikli uzucak :))
Evet iyi olur canim ben de kestirdikten sonra oyle yapicam uclara sürücem banyo onceleri :)İnşallah canım ya hemencecik uzar
evet ilk hevesle çok sık yaptım ama artık dediğin gibi haftada 2 ye düşüreceğim sadece her duş öncesinde boy ve uçlara diplere değdirmeden çok az miktarda hindistancevizi yağı süreyim diyorum en azından yıpranmayı önlemiş olurum ne dersin
Selam günlük cumartesi ve pazar iki gün 4 er saatlik bakım dax süpergro ve hindistan cevizi yağı kullandım
Bi yazamadım canım hayırlı olsun günlüğün tekrardan . Ard Arda bakomnyapma bıkarsın sonra. Bu saç işi çok zor. Haftada 2 yi geçmemeye çalış . Saç diplerin tıkanmasın en önemlisi seni bezdirmesin:)
merhaba bi hevesle hemen uzasin derdiyle ard,arda bakim yapiyorsunuz yaptiginiz en buyuk yanlis bence bu en azindan bir gun arayla yapin ki sac dipleri yaptiginiz bakimdan verim alsin
imkaniniz varsa biraz daha fazla bekletin bakımlarınızı
saclariniz kisa cam terebentin illaki uclara gelir bir karis uzayana kadar bence cam terebentini birakin kurutur cunku saci eger saclariniz cokkk yagli bir sac değilse
bakimlarinizi sürekli değiştirmeyin ilk olarak karisik bakim yagi kullaniyorsaniz en az 1 ay dvm edin sonra baska bakima gecersiniz
kolay gelsin size insallah kisa zamanda uzayip sizide fazla ugrastirmaz
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :) muhakak konunu takibe alıyorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...li-olma-yolundaki-maceralari-basliyor.742369/
Tatlım bu da benim konum:)
Arada uğrar danışırsın ihtiyacın olursa.
canım admin den rica edip istersen konunu saç uzatma yöntemlerine taşı. hep beraber senin saçları da uzatırız:))https://www.kadinlarkulubu.com/foru...li-olma-yolundaki-maceralari-basliyor.742369/
Tatlım bu da benim konum:)
Arada uğrar danışırsın ihtiyacın olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?