Bu post da benim saç uzatma günlüğüm olsun burdan kendimi takip ederim artık
Saç uzatma maceram hain kocamın kendisi için aldığı krem şeklinde olan saç düzleştiriciyi kendi saçımda denemem ile kulak memesine kadar yanmasıyla başladı
Bir sonraki gün hemen kuaföre koşup saçımı bir tarafı kısa bir tarafı uzun kestirdim yaklaşık 6-7 ay kadar bu şekilde kullandım. Krem düzleştiricinin etkisi geçtikçe saçım böyle uçları tiftik saçlarım mat saçma sapan bir hal aldı. yine gittim boyunu kısalttım ama kabarması yüzünden düzleştirici ile düzleştirdim ve gün geçtikçe saçlarım daha da kuruyor ve solgun gözüküyor hazırda biraz biraz saçlarım lastik toka ile toplanmaya başladıkça geldi bana saç uzatma hevesi
Hemen internette nasıl uzatabilirim diye araştırmaya başladım . Sinameki kürleri soğan suları vs bunların hepsi gözüme zor geldi Eee birde 3 yaşında bir paşam 30 yaşında da ergenus kocam olunca daha pratik sür bekle tarzında kolay birşeyler araştırdım. Birde içeriği temiz olsun ki saçlarım artık daha fazla zarar görmesin .
yves rocher e gidip ordaki tatlış bayanlara sorunumu anlattım saç maskesi saç kremi ve şampuanı set olarak aldım ama malesef saçımda dökülme yapınca dönüşümlü olarak bebek şampuanı da dahil ettim saç bakımına
Bir kaç defa da zeytinyağı sürüp ev işlerimi halletim ardından elma sirkeli suyla duruladım filan yaptığı bakımdan memnundum ama daha hızlı uzamasını istiyordum
Daha sonra yine araştırdım dax supergro kullananların çoğu memnun ama sanırım içeriği değişmiş eskiden hindistancevizi yağı varmış şimdiki üretimde hindistan cevizi yağı yokmuş . Ama yinede bir çok kişi memnun bende gratisten hindistancevizi yağı ve dax supergroyu aldım .
Bunlar yetermiydi bence yetmezdi :) Çünkü zaten uzamayan saçlarım hepten bana küsmüştü ve barışmamız lazımdı
Bende eczaneye gittim ordaki beyefendiye anlattım saçımda dökülme var uzamıyor uzasada uçlardan tüleriyor vs diye bana biotin 1000 mg tavsiye etti onuda aldım
Sonra ne mi oldu henüz saçlarımın ipek gibi yumuşaklığından başka bir fark göremedim
Çünkü 1 hafta bile olmadı bakım yapmaya başlayalı
Vay arkadaş ne yazasım varmış
Sizde buraya kadar sabırla okuduysanız sizi de ayrıca kutlar ve öperim
Umarım rapunzel kadar olmasa da Fahriye Evcenin saçları kadar güzel saçlarımız olur
şuraya ilk ve güncel hallerini de paylaşayım da diğer sayfalardan izleyip görmek zor oluyor
17.08.2017
17.10.2017