Saç Uzatma Yöntemleri Pakizenin saç uzatma günlüğü :)

canım evet birazcık pahalı ama ben bozuk para biriktirmeyi çok sevdiğimden birikmişlerle almıştım sende bir ay birini diğer ay diğeri al diyeceğim ama senin bakım yağlarında epey masraflı aslında :)
hindistancevizi yağını ama muhakak al :KK70:
Indirimleri kovaliciiiim =)

Bu arada sordum mu bilmiyorum, hangi sampuani kullaniyordun canim?
Ben otaci'ya basladim cok da memnun kaldim.
Bir de saclarinin son durumu nasil?
Merak ettim.

Bu arada sordum mu bilmiyorum, hangi sampuani kullaniyordun canim?
Ben otaci'ya basladim cok da memnun kaldim.
Bir de saclarinin son durumu nasil?
Merak ettim.
kuzum ben rossmandan oğlum için aldığım bebek şampuanı kullanıyorum içinde alkol paraben sls sbs vs yok diye not düşmüşler hem cilt hemde saç için uygun büyüklerde kullanabilir gibilerinden birşeyler yazıyordu üzerinde hemde % bilmem kaç indirimde tanesini 7 tl ye aldım 3 tane stokladım bende çok memnumum temizlenmiş his veriyor sadece tek sıkıntısı şişesini pek sevmedim :)
otacıdan da çok kişi memnun seninde memnun olmana sevindim
dökülme problemini yavaşlattı mı nasıl oldu??

saçlarımın tek sıkıntısı kuruluk ve uzamıyor olmasıydı bence biraz da olsa uzadı bakalım 11 ekime de az kaldı bende çok merak ediyorum

kuzum ben rossmandan oğlum için aldığım bebek şampuanı kullanıyorum içinde alkol paraben sls sbs vs yok diye not düşmüşler hem cilt hemde saç için uygun büyüklerde kullanabilir gibilerinden birşeyler yazıyordu üzerinde hemde % bilmem kaç indirimde tanesini 7 tl ye aldım 3 tane stokladım bende çok memnumum temizlenmiş his veriyor sadece tek sıkıntısı şişesini pek sevmedim :)
otacıdan da çok kişi memnun seninde memnun olmana sevindim
dökülme problemini yavaşlattı mı nasıl oldu??

saçlarımın tek sıkıntısı kuruluk ve uzamıyor olmasıydı bence biraz da olsa uzadı bakalım 11 ekime de az kaldı bende çok merak ediyorum
Aaa oyle m? Merak ettim sampuanini :KK66:
Valla gulum dokulme tam gaz devam sanki az biraaz duzeliyor gibi. Bu bir an da baslayan cok dokulmeyi mevsimlere bagliyorum. Ins duzelecek. Evet otaci daan cok memnunum. Kimyasal samp kullanmam artik. Hepsi kisir bi donguye sokuyor saclari cunku. Insallah uzayacak seninkiler de :KK66:

Aaa oyle m? Merak ettim sampuanini :KK66:
Valla gulum dokulme tam gaz devam sanki az biraaz duzeliyor gibi. Bu bir an da baslayan cok dokulmeyi mevsimlere bagliyorum. Ins duzelecek. Evet otaci daan cok memnunum. Kimyasal samp kullanmam artik. Hepsi kisir bi donguye sokuyor saclari cunku. Insallah uzayacak seninkiler de :KK66:
238e8949-1379-4c3f-aefb-f40925f67f16.png Hassas alerjiye yatkın bebek cildini ve saçlarını narince yumuşak ve sabun içermeyen bileşimiyle temizler. Panthenol cildi nemlendirir ve böylece saç derisinin kaşınmasını engellemeye yardımcı olur. Hassas yetişkin ciltler için de uygundur.

açıklaması da bu şekilde kuzum inşallah uzayacaklar bende kimyasallardan epey uzaklaştım artık

Eki Görüntüle 2046342 Hassas alerjiye yatkın bebek cildini ve saçlarını narince yumuşak ve sabun içermeyen bileşimiyle temizler. Panthenol cildi nemlendirir ve böylece saç derisinin kaşınmasını engellemeye yardımcı olur. Hassas yetişkin ciltler için de uygundur.

açıklaması da bu şekilde kuzum inşallah uzayacaklar bende kimyasallardan epey uzaklaştım artık
Oh missss en guzeeli yarari bol olsun ins..
Sacimda beyaz olmasa inan boyamayacagim ama malesef boyuyorum ben:KK43:

Oh missss en guzeeli yarari bol olsun ins..
Sacimda beyaz olmasa inan boyamayacagim ama malesef boyuyorum ben:KK43:
benimde saçımın ön tarafında az bir tutuam var ama cahillik işte boyadım da durdum şimdi ise kafamda 3 parmak haricinde kalanı boyalı bakalım sabrediyorum ne zamana kadar bu halimle gezicem :KK70:

Selam günlük
dünkü saç bakımım yine dax süpergrodan ibaretti önümüzdeki hafta 8. hafta olacak önümüzdeki hafta da bakım yapıp 2 hafta ara vermeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak

Selam günlük ve günlüğümü okuyan güzel insan
dünkü saç bakımım dax süpergrodan ibaretti saat 6 da bir sürdüm gece 12 de yıkadım :)
11 ekimi iple çekiyorum :)

saçlarınının en son halini merak ettim çok istikrarlı gidiyorsun maşallah darısı bana :)

saçlarınının en son halini merak ettim çok istikrarlı gidiyorsun maşallah darısı bana :)
11 ekimde foto paylaşacağım bende çok merak ediyorum son durumu :) Teşekkür ederim .. Ayrıca dax süpergro çok pratik sür bekle tarzında olduğu için zorlanmıyorum bakım yapmakta :)

11 ekimde foto paylaşacağım bende çok merak ediyorum son durumu :) Teşekkür ederim .. Ayrıca dax süpergro çok pratik sür bekle tarzında olduğu için zorlanmıyorum bakım yapmakta :)

pazartesi ilk işim sipariş vermek olacak birde at kuyruğu şampuanı ve Hindistan cevizi yağı tavsiyesi aldım inşallah bu üçlünün fayda edeceğini umuyorum. en azından evlenene kadar şöyle güzel bir şekilde uzasın .

pazartesi ilk işim sipariş vermek olacak birde at kuyruğu şampuanı ve Hindistan cevizi yağı tavsiyesi aldım inşallah bu üçlünün fayda edeceğini umuyorum. en azından evlenene kadar şöyle güzel bir şekilde uzasın .
Saçların sağlıklı uzaması için esnek ve yumuşak olması çok önemli diğer türlü uzasada uçları püskül püskül oluyor hindistancevizi yağı bu konuda bana çok faydası oldu yumuşacık yapıyor

X