Cok sevindim canim yeni gordum mesaji kusura bakma.burdayım kuzum iş ve ev yğunluğundan uğrayamıyordum buralara
ama haftada 1 gün oda cuma geceleri saçıma hindistancevizi yağı sürüp bekletiyorum
çarşamba veya salı günleride bc bona cure fibre forse saç maskesini yapıyorum
diğer günlerde duştan sonra moroccanoil saç yağını kullanıyorum
saçımı kestirip boyattım
kestirmekten kastım simetrik şekili düz küte döndürdüm
buna rağmen uzadığını hissediyorum
hatta dip boyam geldi sayılır :))
Cok saglikli duruyor saclarin gulumm3 aylık fark ama dediğim gibi simetrik bir kesim vardı ben tam anlamıyla küt kestirdim ve kırıklardan büyük ölçüde kurtuldum
keratin şampuanından bahsedermisiniz biraz şu düzleştirme için kullanılan mıMerhabalar pakizee hanım benimde saçlarım baya sıkıntılı ve yokuşlu yollardan geçtik ama beraber başardıksonunda yaklaşık 5.6 yıldır uzatıyorum. Çeşitli sıkıntılar dedim ya buna en başta zarar veren kimyasal maddeli ürünler ve ısı imiş bunu geç olsa da fark ettim ve bütün kimyasalları çöpe attım buna şampuan'da dahil şuan 1 yıldır doğal ürünler ile ilerliyorum ve saçımı görmenizi isterim açıkcası mükemmel bir değişim var ve öz güvenim tavan diyebilirim. Rutin olarak 1 yıldır kullandığım liquid keratin şampuan var kesinlikle tavsiyemdir çok araştırdım ve 2.3 ürün bile kullandım ama onun kadar hacim ve saflık parlaklık kazandırdı saçlarıma.
Hayır onlar tamamen salıksız kimyasal içerir pakizee hanım kesinlikle tavsiye etmem.keratin şampuanından bahsedermisiniz biraz şu düzleştirme için kullanılan mı
Saf ve doğal ürünlerdir liquid keratin ürünleri bi sitesine uğrayıp müşteri hizmetleri ile de görüşebilirsiniz. Onlar daha ayrıntılı bilgi vereceğine eminimHayır onlar tamamen salıksız kimyasal içerir pakizee hanım kesinlikle tavsiye etmem.
Bir kere de reklam yapmasanız keşke...Saf ve doğal ürünlerdir liquid keratin ürünleri bi sitesine uğrayıp müşteri hizmetleri ile de görüşebilirsiniz. Onlar daha ayrıntılı bilgi vereceğine eminim