pakize evleniyor :))

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
herkese merhabalar kızlar hepimiz çok emek veriyoruz çeyiz hazırlığına bende ufaktan başladım alışverişlerime hadi bakalım bismillah

Canlarım Çeyizlerim
Sayfa 4.6.7.8. devamları var

Son düzenleme:
resim yükleme sitelerine resimleri yükle sonra orda ki forum linkini buraya kopyalayıp yapıştır

:53: $1.webpEki Görüntüle 336641 $images (1).webp$images (2).webp$images (3).webp$images (4).webp$images (7).webp$images (8).webp$images (9).webp$images (10).webp$images (11).webp$images.webpEki Görüntüle 336652 Eki Görüntüle 336653 Eki Görüntüle 336654 $cccc.webp$cc.webp$2.webp$3.webp$4.webp$5.webpEki Görüntüle 336629 $aa.webpEki Görüntüle 336631 $arzum blander seti.webp$b.webp$bb.webp$bbb.webp$bbbb.webp$bbbbb.webpEki Görüntüle 336638 Eki Görüntüle 336655 yuppi başardımmmm

Son düzenleme:
iyi günlerde mutluluk ve huzurla kullanman dileğiyle :) ufaktan başladım demişsin ama beyaz eşyaların bile var maşallah :)

iyi günlerde mutluluk ve huzurla kullanman dileğiyle :) ufaktan başladım demişsin ama beyaz eşyaların bile var maşallah :)
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :16: ortalama 6 ay boyunca 700 tl ödemem var:31: Çok çalışmam lazım çokkk:52:
başarmışsın bak bravo
güle güle kujllan hepsi çok şık :46:

çok teşekkür ederim deneme tahtasını bayaaa meşgul edince öğrenilebiliyormuş :53:

Canım Çok Güzel ÇEyizlerin, Beyaz Eşyayıda almışsınız :nazar:

darısı başıma :31:

güzel günlerde kullanmk nasip olur inşaAllah..

.

beyaz eşyaların bile var, düğün yakın mı canım

bosch dikey süpürge çok hoşuma gitti ben de bir boscha bakayım :34:

güzel günlerde kullanın hepsini

Herşeyin çok güzel canım allah ağzının tadını bozmasın güle güle kullan çeyizciklerini :)):özelllikle renkli bardaklarına bayıldımmmmmmm :16::16:

Canım Çok Güzel ÇEyizlerin, Beyaz Eşyayıda almışsınız :nazar:

darısı başıma :31:

güzel günlerde kullanmk nasip olur inşaAllah..

.
canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanıp eskitiriz :16:
beyaz eşyaların bile var, düğün yakın mı canım

bosch dikey süpürge çok hoşuma gitti ben de bir boscha bakayım :34:

güzel günlerde kullanın hepsini
evet canım temmuzda düğünüm pratik el süpürgemi bende çok beğenerek aldım :16:

Herşeyin çok güzel canım allah ağzının tadını bozmasın güle güle kullan çeyizciklerini :)):özelllikle renkli bardaklarına bayıldımmmmmmm :16::16:

çok teşekkürler tatlım :7: cıvıl cıvıl biriyim ondan bardaklarımı hep rengarenk almaya özen gösteriyorum :51:
bunları takım yapıp daha sonrasında kristal su takımı almayı düşünmüyorum:16:

sende benim gibi Temmuz geliniymişsin canım,benim düğünlerim 14-15 Temmuzda,senin ne zaman? hayırlısı olsun şimdiden... çeyizlerin çok güsel özellikle nevresimlerinin renkleri...güle güle aşkla kullan tatlım:16:

mutlulukla huzurla sağlıkla kullan inş. hepsi çok güzel:nazar:

çok teşekkür ederim canım :16:

sende benim gibi Temmuz geliniymişsin canım,benim düğünlerim 14-15 Temmuzda,senin ne zaman? hayırlısı olsun şimdiden... çeyizlerin çok güsel özellikle nevresimlerinin renkleri...güle güle aşkla kullan tatlım:16:

bende 13-14 temmuz geliniyim :16: demek ki aynı zamanda aynı heycanı paylaşıcaz seninle :16:
çok teşekkür ederim hepimiz aldıklarımızı aşkla kullanalım inşallah:16:

maşşallah güle güle kullan inş:nazar::nazar: darısı başıma

Hayırlı olsun canım çok tatlı aldıklarınnn:16:renkli kadeh takımına bayıldım,nerden aldın:31:

ooo maşallah tamam sayılır hersey guzel gunler kullanman dılegımle canım mutlulukla inş.:16:

Back
X