Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Geçen hazır pizza aldım superfresh. Baktım üstünde bişey yok kaşarıdır sucugudur ekle babam ekle normalden daha pahalıya geldi
E ben burada onu dedim, bu konu muydu emin değilim.
Gerçekten evde yapmak pahalı oluyor bazı şeyleri.
Güya hazır diye alıp evden tonlarca malzeme koyunca zaten dışarıdaki fiyata tekabül ediyor

Ya birde şu var ama kiyafete giyime elektroniğe geliyorsa ki bunlari da alabiliyorsak gidaya da gelecekti mecburen. Sadece bunlara degil tabi dolarin artışıyla zam herşeye geldi ama gıdada tökezledik galiba

Ay ne kadar da kocam bu kişi
Tek farkı eve her şeyi o marketlerden alır, onun üzerine gider bir de ben alırım.
Ben cok gülüyorum bu abiye hatta yüzüne de söylerim benim esim oyle degil Allahtan gidadan kisilmaz ucuzu alınmaz. Giyimde kendimize gore pierre cardin polo nike takılırız. Daha fazla lükse kaçamıyoruz

incek yahuu ya da balkon .boğazına düşkün bir koca var ben de her şeyden ister hesapta öyle gelir bu da pandemi öncesi fiyatları haa

Toplam hesap okey de size düşen payı o ücret olmamalı yani.
Otel açık büfeleri 2 kişi o ücretlerde çünkü.

Gerçekten aşırı pahalanmış, geçen 4 arkadaş kahve içmeye çıktık akşam.
1 i diyette idi su içti, diğer 3 müz sufle çay ve kahve içtik.
300 küsür ödedim, yok artık dedim...

Ben cok gülüyorum bu abiye hatta yüzüne de söylerim benim esim oyle degil Allahtan gidadan kisilmaz ucuzu alınmaz. Giyimde kendimize gore pierre cardin polo nike takılırız. Daha fazla lükse kaçamıyoruz
bu polo hangi polo birinde fiyatlar 100 civarı diğerinde 1000 li 2000 li

Ya birde şu var ama kiyafete giyime elektroniğe geliyorsa ki bunlari da alabiliyorsak gidaya da gelecekti mecburen. Sadece bunlara degil tabi dolarin artışıyla zam herşeye geldi ama gıdada tökezledik galiba
Hayır aslında en ucuz olan sey gıdaydı, herkesin ortak eristigi. Orda da fark acılıyor ve bu cok can sıkıcı

Sufle+kahve iki kisi gittik, 160₺ ödedik. Cıkısta ıslak mendil caldım ödesmek icin.

Benim kocam, ailesi, akrabaları vs ‘millete göstermelik’ yaşama kültürleri var.
Hatta yaz mevsimi gelip memlekete gidileceği zaman araba yenilerler, çok komik değil mi
Millet görecekse dünya serilir, görmeyecekse kuruş hesabı.

Eşim yaşamayı ve yaşam kalitesi nedir benimle öğrendi çünkü kalite giydiğin ya da bindiğin ya da gittiğin değildir.
Yine de tabi komple değişemiyor ama 3 tl ye varken kalkıp 10 tl vermek bir markette aynı ürüne, zorlanıyor, eli gitmiyor

bu polo hangi polo birinde fiyatlar 100 civarı diğerinde 1000 li 2000 li
Kocan bana da tiyo versin bende ufak paramla yapıyorum birseyler eşimin kuzeni yardımcı oluyor sağolsun ama bi yerlerden öğrenmem lazım kafali bi kariyimdir ama borsa çok değişik bi olay her an ne olacağı belli olmuyor

Güya hazır diye alıp evden tonlarca malzeme koyunca zaten dışarıdaki fiyata tekabül ediyor
Ama hayal kırıklığına uğradım üstünde malzeme yok ki pizza değil o pizzamsı aslında pizza olmaya calısmıs ama olamamış

Ben geçen fettucini yaptım aynı olay oldu güya uyguna getirecektim.
Tavuk göğsü, krema, makarnanın kendisi derken aynı fiyata geldi.
Öyle çok daha fazla falanda olmadı.
Boşa yorgunluk
Malzemelerin çoğu evde değilse ne yapsan pahalı

al ucuz pizzanı demle çayını ya da yap 1 tllik kahveni miss gibi sinema da masraflıydı her 10 günde 90 tl 2 kişi yiyecek içecekleriyle pandemi de ondan da kurtulduk net.......x var miss gibi dünyaya açıldık daha ne olsunnnnn

bak bak fettucini yapmışşş.arkadaşlar aramızdaki aranan zengin bulundu sonundaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…