- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.018
E ben burada onu dedim, bu konu muydu emin değilim.Geçen hazır pizza aldım superfresh. Baktım üstünde bişey yokkaşarıdır sucugudur ekle babam ekle normalden daha pahalıya geldi
Ya birde şu var ama kiyafete giyime elektroniğe geliyorsa ki bunlari da alabiliyorsak gidaya da gelecekti mecburen. Sadece bunlara degil tabi dolarin artışıyla zam herşeye geldi ama gıdada tökezledik galibaAslında arkadaşlar herşeyde alım gücünün azaldığını anlatmaya çalışıyorlar.Kilosu 40 tl olan peynir 60 tl olmuş, ekmek bile zamlandı, herşeye zam geldi.Alım gücü herkes için düştü,bir arkadaş demiş belli bir işi yapıyorsan bahsettiğin çanta lüks değil ihtiyaç olabiliyor.Üniforma mantığı yani
incek yahuu ya da balkon .boğazına düşkün bir koca var ben de her şeyden ister hesapta öyle gelir bu da pandemi öncesi fiyatları haaNere ora yahu, ank da fiyatlar belli.
Ya açık büfeye abanacaksın ya serpmeye.
Çocuğa da mı ücret alıyorlar?
Ben cok gülüyorum bu abiye hatta yüzüne de söylerimAy ne kadar da kocam bu kişi
Tek farkı eve her şeyi o marketlerden alır, onun üzerine gider bir de ben alırım.
incek yahuu ya da balkon .boğazına düşkün bir koca var ben de her şeyden ister hesapta öyle gelir bu da pandemi öncesi fiyatları haa
bu polo hangi polo birinde fiyatlar 100 civarı diğerinde 1000 li 2000 liBen cok gülüyorum bu abiye hatta yüzüne de söylerimbenim esim oyle degil Allahtan gidadan kisilmaz ucuzu alınmaz. Giyimde kendimize gore pierre cardin polo nike takılırız. Daha fazla lükse kaçamıyoruz
Hayır aslında en ucuz olan sey gıdaydı, herkesin ortak eristigi. Orda da fark acılıyor ve bu cok can sıkıcıYa birde şu var ama kiyafete giyime elektroniğe geliyorsa ki bunlari da alabiliyorsak gidaya da gelecekti mecburen. Sadece bunlara degil tabi dolarin artışıyla zam herşeye geldi ama gıdada tökezledik galiba
Sufle+kahve iki kisi gittik, 160₺ ödedik. Cıkısta ıslak mendil caldım ödesmek icin.
Toplam hesap okey de size düşen payı o ücret olmamalı yani.
Otel açık büfeleri 2 kişi o ücretlerde çünkü.
Gerçekten aşırı pahalanmış, geçen 4 arkadaş kahve içmeye çıktık akşam.
1 i diyette idi su içti, diğer 3 müz sufle çay ve kahve içtik.
300 küsür ödedim, yok artık dedim...
Ben o mesajınızı hatırladımE ben burada onu dedim, bu konu muydu emin değilim.
Gerçekten evde yapmak pahalı oluyor bazı şeyleri.
Güya hazır diye alıp evden tonlarca malzeme koyunca zaten dışarıdaki fiyata tekabül ediyor
Benim kocam, ailesi, akrabaları vs ‘millete göstermelik’ yaşama kültürleri var.Ben cok gülüyorum bu abiye hatta yüzüne de söylerimbenim esim oyle degil Allahtan gidadan kisilmaz ucuzu alınmaz. Giyimde kendimize gore pierre cardin polo nike takılırız. Daha fazla lükse kaçamıyoruz
Kocan bana da tiyo versin bende ufak paramla yapıyorum birseylerbu polo hangi polo birinde fiyatlar 100 civarı diğerinde 1000 li 2000 li
Kahvaltı kişi başı 60 tl olsa, üstüne 1 kahve içiliyor otururken, 1 de su içsen zaten bildiğin minicik şişe su 8 tl filan, kişi başı 80-90 hesap geliyor.Nere ora yahu, ank da fiyatlar belli.
Ya açık büfeye abanacaksın ya serpmeye.
Çocuğa da mı ücret alıyorlar?
Ama hayal kırıklığına uğradım üstünde malzeme yok ki pizza değil o pizzamsı aslında pizza olmaya calısmıs ama olamamışE ben burada onu dedim, bu konu muydu emin değilim.
Güya hazır diye alıp evden tonlarca malzeme koyunca zaten dışarıdaki fiyata tekabül ediyor
İnanırım, biz de 3 kişi işte.Sufle+kahve iki kisi gittik, 160₺ ödedik. Cıkısta ıslak mendil caldım ödesmek icin.
Aile başı düşen hesap olarak algıladım ben rakamı.Kahvaltı kişi başı 60 tl olsa, üstüne 1 kahve içiliyor otururken, 1 de su içsen zaten bildiğin minicik şişe su 8 tl filan, kişi başı 80-90 hesap geliyor.
Ben geçen fettucini yaptım aynı olay oldu güya uyguna getirecektim.E ben burada onu dedim, bu konu muydu emin değilim.
al ucuz pizzanı demle çayını ya da yap 1 tllik kahveni miss gibi sinema da masraflıydı her 10 günde 90 tl 2 kişi yiyecek içecekleriyle pandemi de ondan da kurtulduk net.......x var miss gibi dünyaya açıldık daha ne olsunnnnn
Toplam hesap okey de size düşen payı o ücret olmamalı yani.
Otel açık büfeleri 2 kişi o ücretlerde çünkü.
Gerçekten aşırı pahalanmış, geçen 4 arkadaş kahve içmeye çıktık akşam.
1 i diyette idi su içti, diğer 3 müz sufle çay ve kahve içtik.
300 küsür ödedim, yok artık dedim...
Hayır cnm fakirlikten degil kilom fazla o yüzden diyet yapıyorum:)))))İnanırım, biz de 3 kişi işte.
İyi ki öbürü diyetteymiş
bak bak fettucini yapmışşş.arkadaşlar aramızdaki aranan zengin bulundu sonundaaaBen geçen fettucini yaptım aynı olay oldu güya uyguna getirecektim.
Tavuk göğsü, krema, makarnanın kendisi derken aynı fiyata geldi.
Öyle çok daha fazla falanda olmadı.
Boşa yorgunluk
Malzemelerin çoğu evde değilse ne yapsan pahalı