Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Dolap uygulamasından oyuncak bakıyorum , kim gerçekten ikinci el alıp kullanıyor bilmiyorum ama kırık dökük şeyleri satıyorlar veya eli yüzü düzgünse.nerdeyse sıfır i kadar para istiyorlar. Bir de ahşap tarzı eğitici oyuncak bölümü var. Orda o kadar fahiş fiyatlar dönüyor ki bir iki defa şikayet ettim. Mesela zamanında bim e gelmiş 30 TL ye. Onlar satıyor 50 60 a. Ya alan da var heralde anlamadım insanlar salak mi. Şikayetimi kabul etmediler serbest satış politikasiymis.

Kkomili, kırlangıç, ona, yudum yerli marka değil yabancılara satıldı
ben bu markaları kesinlikle almıyorum

Yazdığınız çok iyi oldu, Yudum eskiden alırdım, Torku çıktığından beri almıyordum, zeytinyağı zaten marketten alınmıyor, güvenmiyorum market rafına girene, tanıdıklardan alıyoruz. Ama milim milim kullanıyorum çok pahalı meret, 5 litresine 170 lira verdim geçen ay. Gönül ister ki yemekleri zeytinyağı ile yapalım ama mümkün değil bu fiyatlarlarla, mecburen ayçiçeğe devam, Allahtan memleketten tereyağı geliyor onu hesap etmiyorum

Dolapta dediğiniz yüksek fiyatları kasıtlı koyuyorlar çünkü pazarlık ediyor insanlar, en dip teklifi veriyorlar alırken ürünler etiket fiyatları ile satılmıyor genelde. Uygulamayı bende kullanıyorum, diktiğim ürünleri satıyorum ve evde fazlalık olan eşya varsa onları da koyuyorum, sürekli takip etmek gerek, iyi ürün anında kapışılıyor çok durmuyor

Hic küçük esnaf seviciligi yapamayacagim manavlar resmen cift tur bindiriyor meyve sebzeye. Bizim burda neredeyse 2 katina satiyor manavlar pazardan. Hatta bazilari 2 katindan fazla oluyor ürünlerin
Dediğim gibi burada şok, bim, a101 dışında market yok, pazara gitsen zaten doldurduğu çürük çarığa para vermiş oluyorsun. Buradaki manalar değişik bir şekilde pazardan maksimum 2-3 lira fazlasına satıyor. Benim için manav, pazardan daha pahalı olsa da bir mecburiyet maalesef.

Onlar da bizim suyumuzu ödesin madem ama çok sacma bu!!!
Vatandaşı olmasak komik ülkeyiz ama işte vatandaşı olunca komiği gidip trajiği kalıyor elimize.

Daha dün akşam peluş zürafa aldım kıza. Motorunu yaktığım blender setinin karıştırıcısını satmıştım, oradan gelen parayı ona aktarıp çöpe atacağım karıştırıcıyı zürafaya dönüştürdüm, üstüne de param arttı biraz Gelince yıkayacağım, mis gibi 50cm zürafamız olacak

Pahacılar olduğu gibi bir de ölücüler var bence, İngilizce çocuk kitapları satıyorum, orijinal kabında yurtdışından getirilmiş sete, Türkçe kitap setinden az fiyat veriyorlar. Aklınca şansınu deniyor belki yerim diye.

Alıcı da satıcı da makul olursa bence güzel sistem.

Ne kadar tatlısın. Sizin birazınız kadar Bazılarını biz de iki aydır yapıyoruz, Sebzeleri corbaya katmak aklıma gelmemısti, cok iyi fikir. ilaç bekunıs verıyorum. Kesınlıkle seker tuketmıyor yulaf unlu ve kecıboynuzu özlu kek yaptım dun mesela. Sebze de her oğunde koyuyorum yanına. Benı de cagırıyor yanına hala bu yasta yapınca sevıncten. Anne bil bakalım naptımm? Diye sevınıyo. Ama biz kuru kayısı ve armut az tuketıyoruZ. Sız gunluk alıyorsunuz sanırım. Bu kadar fark edıyor demek kı cunku hala ıkı uc gunde bır cıkıyor bu ara. İlaç alırım işe yarıyorsa tabıkı

Sampuanlara zam gelmeden almanIz iyi olmus aslında. Gecen markete gırdım kadın 49 lira dedi asırı sasırdım alısmısım en az yuz denmesine. Tek seferde yuzden asagı gitmiypr

Sampuanlara zam gelmeden almanIz iyi olmus aslında. Gecen markete gırdım kadın 49 lira dedi asırı sasırdım alısmısım en az yuz denmesine. Tek seferde yuzden asagı gitmiypr
Ben geçen sene kışın Gratis de organix şampuan 70 TL den 20 TL ye indirime girmişti 4 tane aldım. Eşim de bir şampuan a 20 TL verilir mi demişti. Şimdi bakıyorum bim de en dandik şampuan 15 TL den başlıyor keşke Gratis deki bütün organix leei stoklasaydim 10 tane filan

Kuru kayısı sabah aç karnina iyi geliyomus diye duydum hatta suda ıslatıp verin filan dediler ama o kadar ugrasamiyorum. Armut u meyve niyetine her gün veriyorum. İlacı kullanmayı düşünürseniz anlatayım. Doktor şöyle dedi ertesi gün macun kıvamında kaka yapmasini bekliyorum, ona göre dozunu ayarlayin dedi çok ishal gibi olursa azaltın yada katı olursa artırın. Dozunu belirledikten sonra her gün aynı saatte aynı doz verilecek bağırsaklar alışana kadar uzun süre kullanacak, sonra yavaş yavaş azaltılacak.
Ben son çare o doktora gittim öncesinde 3 şişe duphalac bitirdi ve 5 6 günde bir zar zor yapıyordu altını temizletmek istemiyordu sizin durumunuz daha iyi daha çabuk iyilesir. Bide bilerek tutuyordu o tutmayı unutsun diye çocuğu nerdeyse ishal yaptım tutamayacak hale gelince mecbur yaptı bir süre sonra yapmaya alıştı
Prebiyotik yoğurt da bakın dogadanbizim , sadece yogurt değil bir sürü prebiyotik ürünleri var, face de ikinci beyin bağırsaklar grubunda cokdetayli açıklanıyor nasıl beslenilecgi ne doğru ne yanlış bir sürü açıklamalar var ben onun da ise yaradığına inanıyorum.
Bir de beyaz ekmek vermiyorum siyez unlu ekşi maya ekmeği alıyorum, burda sadece bir fırın satıyor 27 TL ama her gün 1 dilim verdiğim için 1 aya yakın gidiyor. Yulaf kepeği çorbalara da katıyorum onu unutmuşum.
Sebzeleri ekleyin mutlaka , özellikle pırasa her corbasinda olsun çünkü pırasa çok etkiliyormus annem sabah omletine bile koyuyodu artık sabah bari koymayalim dedim çünkü tadını çok değiştiriyor yazık çocuğa :) kabak ve kırmızı biber çok etkilemiyo

Son düzenleme:
Kasabanın sıkım zeytinyağ işletmeleri var oradan neden almıyorsunuz biz kilosunu 15tl aldık şimdi olsa, olsa 30 yıldır sanırım

Yerli mali kullanacaksan elektirik ve dogalgaz kullanmamak lazim bu sirketlerde yabancılara satildi
Hangisii uygunsa al gitsin.

[

Market ve pazarda ihtiyaciniz olani alorken nasol tasarruf edebiliyorsunuz misal? Size ozel indirim falan mi yapıyorlar? Çünkü bir pazar alisverisi 100 en en az
Hayır ama zaten ben 2 kisiyiz fazla ne gelirki gidipte 5 kilo domates anlıyorum 3 yada 2 kilo gayet yetşyor yani bir zeyton yagı 5 itelik 1 bucuk ay gşdyor bana

Stok için alıyorum kızlar
Şampuan bu marka kullananlara haber edeyim yanında 150 ml daha bedavasi var.
Kaşar peyniri de 2021 Şubat'ta bitiyor tuketim tarihi.
Zeytinyağı yine aldım ama bu sefer riviera değil natürel sızma aldım. Fiyatı baya iyiydi bu markanın. Diğer marketlere baktım çok daha pahalı idi.
Kafama tek takılan bu market için üretilmis olduğuna dair üstünde etiketi vardi.

Eklentiler

• 16030222000089025082398095045840.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 109
  • 16030222235701518083121655814109.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 108
barbie bebek kıyafetleri mi dikiyorsunuz?

Hayır ama zaten ben 2 kisiyiz fazla ne gelirki gidipte 5 kilo domates anlıyorum 3 yada 2 kilo gayet yetşyor yani bir zeyton yagı 5 itelik 1 bucuk ay gşdyor bana
3 kilo domatesle anca 1 tencere domates çorbası yapıyorumm.ee nerde diğer yemeklere domates salataya kahvaltıya domatess 5 yetmez bize 4 kişiyizz.salçalı su gibi domates çorbası yemeyiz meselaaa.üstünede kaşar rendesi lazımm çorbanın içine de tereyağ zeytinyağı karışımı un süt lazımmmm.maliyetini siz hesaplayınnn.çorbayla karın da doymaz yanına ana yemek salata ve pilav da lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…