- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
Şahane bir insansınız, müthiş nahifsiniz, şu mesajınızdaki hayretiniz o kadar samimi ki... Cehalet sahiden de mutluluk değil mi, bilmiyorken sorgulamadan ödüyordunuz. Ve evet maalesef voltaj kaçağı falan değil o, dümdüz hırsızlığın bize ödetilmesi.Ya biz neden baskasının caldıgı elektrigi ödüyoruz? Bunun voltaj kacagı olmadığına emın mısınız? Elektrik gelip giderken voltaj dusuyo ya? Ya cok sacma?
Sanki öyle bir şey de okudum ama bizde ekmek pek tüketilmediği için dikkatimi vermedim sanırım.Dün de ekmeklerde ikincisi yüzde elli indirimde idi hala geçerli mi bilmiyorum. Ben iki tane aldım öyle olunca tarihlerine bakarak.
Aa iyi oldu paylaştığınız bu hafta sebzeyi oradan alayım. Pazar gezmeyi çok seven biri olarak kalabalık aile değilseniz marketten almayı daha mantıklı buluyorum en azından hem seçerek hem de tane ile bile alabilirsiniz israf minimum düzeyde olur. Pazarda kilosu 3 lira olan şey genelde abla 5e tamamlayım mı soru görünümlü komutu ile fazladan alınır, hem seçemediğimizden hem de fazla aldığımızdan çöpe gidip israf olma ihtimali yüksek olur. Yarım kilo almak istersiniz burun kıvırırlar. Kendim de pandemiden önce pazarı şöyle bi gezip sonra marketten alırdım alacağımı
Maalesef bende köyden indim şehire durumu var, yaşadığım ilçede şampiyon üçlü bim, şok ve a101 dışında market yok
Migrosa il merkezine inince, oradan başka yerde bulamadığım şeyler için uğruyorum hep. Şansıma bu hafta meyve sebzeye denk geldim. Tek hovardalığım olan kahveli sütlerin ikincisi %50 olması pastanın üstündeki çilek. İlçede tanesi 6,45ken bu alışverişte tanesi 4,50 gibi bir şeye geldi. Pazardan ben de çok muzdaribim, düzgün market de olmayınca kötünün iyisi deyip manava yöneliyoruz mecburen