Öbür konuda ne oldu çok merak ettimİp üzerinde cambaz gibi hissediyorum kendimi, yazdığım her cümleyi 3 kere okuyorum
Diğer konu hiç oldu, toplu katliam gördük, bu bari sabit kalsın
Bana egeden geliyor market zeytınyağı kokuyor burnuma ev yapımı olunca ne kadar farkediyor tadıBiz de Hataydan alıp yiyememistik . Anneme verdim onlar da yiyemedi. O da birine vermiş. Onlar da ayçiçek yağı ile karıştırıp yiyebilmisler. Amcamlar Aydında yaşarken tanıdıkları birinden alırlardı mesela o muhteşemdi. Değişiyor demek ki orda da.
Bizde fabrikadan sıktırıp aldırdık memletten 3 teneke (20 litre)litresi 15tlHanımlar bu arada zeytinyağı bu kadar pahalı mı yaw??
Bizim oralarda insanlar zeytinliğinden zeytini toplayıp yerel fabrikalara götürüp sıktırıyor, bitti. Elbette asidite oranı belki alışkın olmayana farklı gelir ama biz senelerdir köylü pazarından tanıdık satıcılardan alıp mutlu mesut tüketiyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam 25 olması lazım bu yıl litresi :/ 5lt şişe 125 falan işte.
Alıp size yollayasım geldi, onlar nasıl fiyat
Hic küçük esnaf seviciligi yapamayacagim manavlar resmen cift tur bindiriyor meyve sebzeye. Bizim burda neredeyse 2 katina satiyor manavlar pazardan. Hatta bazilari 2 katindan fazla oluyor ürünlerinŞahane bir insansınız, müthiş nahifsiniz, şu mesajınızdaki hayretiniz o kadar samimi ki... Cehalet sahiden de mutluluk değil mi, bilmiyorken sorgulamadan ödüyordunuz. Ve evet maalesef voltaj kaçağı falan değil o, dümdüz hırsızlığın bize ödetilmesi.
Sanki öyle bir şey de okudum ama bizde ekmek pek tüketilmediği için dikkatimi vermedim sanırım.
Maalesef bende köyden indim şehire durumu var, yaşadığım ilçede şampiyon üçlü bim, şok ve a101 dışında market yok
Migrosa il merkezine inince, oradan başka yerde bulamadığım şeyler için uğruyorum hep. Şansıma bu hafta meyve sebzeye denk geldim. Tek hovardalığım olan kahveli sütlerin ikincisi %50 olması pastanın üstündeki çilek. İlçede tanesi 6,45ken bu alışverişte tanesi 4,50 gibi bir şeye geldi. Pazardan ben de çok muzdaribim, düzgün market de olmayınca kötünün iyisi deyip manava yöneliyoruz mecburen
reklam olmasın diyeee.care......r işte meşhur marketttt... olan yerlerde ne yazıyor? Ayıplı kelimeler mi yoksa
O sondaki kolValla kızlar hersey herkese göre degisir ettşmde tavugumda kaballtıgımda herseyi var sıkıntı yok 550 650 arasında degisiyor aylık ihtiyacım en cok harcama yaptıhımjz aparstif seyler onlarda olmasa dahada az olacak
Onlar da bizim suyumuzu ödesin madem ama çok sacma bu!!!Şahane bir insansınız, müthiş nahifsiniz, şu mesajınızdaki hayretiniz o kadar samimi ki... Cehalet sahiden de mutluluk değil mi, bilmiyorken sorgulamadan ödüyordunuz. Ve evet maalesef voltaj kaçağı falan değil o, dümdüz hırsızlığın bize ödetilmesi.
Sanki öyle bir şey de okudum ama bizde ekmek pek tüketilmediği için dikkatimi vermedim sanırım.
Maalesef bende köyden indim şehire durumu var, yaşadığım ilçede şampiyon üçlü bim, şok ve a101 dışında market yok
Migrosa il merkezine inince, oradan başka yerde bulamadığım şeyler için uğruyorum hep. Şansıma bu hafta meyve sebzeye denk geldim. Tek hovardalığım olan kahveli sütlerin ikincisi %50 olması pastanın üstündeki çilek. İlçede tanesi 6,45ken bu alışverişte tanesi 4,50 gibi bir şeye geldi. Pazardan ben de çok muzdaribim, düzgün market de olmayınca kötünün iyisi deyip manava yöneliyoruz mecburen
bugun gittigim markette yaglar en fazla 3 tane satilmaktadir yaziyodu yag kitligimi var stokculuktanmi cozemedimBiz stok yapmayı çok severiz. Paramız olmasa da eksiye geçecek olsak da alırız. Çünkü maaşımız sabit ama aldıklarımız sürekli artıyor.Kampanyaları takip edip öyle almanız lazım. İki kişinin mutfak masrafının 1500 olması bana biraz fazla geldi. Bazı şeyleri stoklarsanız, diğerlerini de indirimden vs denk getirirseniz baya baya azaltırsınız harcamayı. Mesela yağ, bozulmaz. İndirimde buldukça az çok demeden almak sonrası için iyi oluyor. Broşür diye bir uygulama var, indirimleri oradan takip edebilirsiniz. A101de bazen 10 tl üzerine indirimler oluyor, geçen sene finish bulaşık deterjanı indirimdeydi mesela, stokladım. Sanırım 1-1.5 yıl yetecek bulaşık deterjanım var.
o konu hangi konu yaİp üzerinde cambaz gibi hissediyorum kendimi, yazdığım her cümleyi 3 kere okuyorum
Diğer konu hiç oldu, toplu katliam gördük, bu bari sabit kalsın
O konuda Mune’ye ve Awakening’e ben de çok kırgınımbugün de banlanmamışız sağolasınnn muneeee .
pandemi bitince sendeyimmm doğruu göle pikniğe gidiyoruzzzzyeni bayındirdayim ben mavi gölün ust tarafi
olur tabi neden olmasın ❤pandemi bitince sendeyimmm doğruu göle pikniğe gidiyoruzzzz
güliver var ya kızım onu seviyor yoksa ben de haz etmem oradan en son 11 yıl önce gitmiştimmolur tabi neden olmasın ❤
ama ben orayi sevmiyorum
benim icin bir al benisi yok en son 3 sene once esimin is arkadaslariyla gittik ama hoslanmiyorum.güliver var ya kızım onu seviyor yoksa ben de haz etmem oradan en son 11 yıl önce gitmiştimm
M meredithgrey un konusuydu aynı içerik olarak.o konu hangi konu ya
gordum evet baktim da sonradan gormenin yorumunu okuyunca icim ezildiM meredithgrey un konusuydu aynı içerik olarak.
Siyasetten de değil, polemikten gittik.
40 akıllı bir taşı kuyudan çıkarmaya çalıştık da
Ya beni bir degordum evet baktim da sonradan gormenin yorumunu okuyunca icim ezildi
usenmedim en eski yorumlarina kadae gittim bu tarz tum konulara muhakkak cevap yazmis hemen hemen aynı seylerYa beni bir deYokuspokus uyardı, yazma daha önce de yaptı, provake ediyor dedi.
Bile bile lades olduk, konu da heba oldu gitti.
Ondan burada bayağı dikkatliyiz, sütten ağzı yananlar olarak...
Var bir yarası demek, değişikusenmedim en eski yorumlarina kadae gittim bu tarz tum konulara muhakkak cevap yazmis hemen hemen aynı seyler
Sabahları uyanır uyanmaz bir kaşık zeytinyağı iciriyorum üstüne de su, siz ılık su icirin benimki laftan anlamadığı için normal su içiyor ayrıca da kayısı ve suCok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?