Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Bana egeden geliyor market zeytınyağı kokuyor burnuma ev yapımı olunca ne kadar farkediyor tadı

Ö
Bizde fabrikadan sıktırıp aldırdık memletten 3 teneke (20 litre)litresi 15tl
Marketten satın alınmaz zeytin yağı
Aşırı pahalı

Hic küçük esnaf seviciligi yapamayacagim manavlar resmen cift tur bindiriyor meyve sebzeye. Bizim burda neredeyse 2 katina satiyor manavlar pazardan. Hatta bazilari 2 katindan fazla oluyor ürünlerin

Onlar da bizim suyumuzu ödesin madem ama çok sacma bu!!!

bugun gittigim markette yaglar en fazla 3 tane satilmaktadir yaziyodu yag kitligimi var stokculuktanmi cozemedim

güliver var ya kızım onu seviyor yoksa ben de haz etmem oradan en son 11 yıl önce gitmiştimm
benim icin bir al benisi yok en son 3 sene once esimin is arkadaslariyla gittik ama hoslanmiyorum.
çinaralti piknik alaninj severim ama
pandemi bitince ankarali hatunlar toplasip gidelim bebeleride salarız meydana

Ya beni bir de Yokuspokus uyardı, yazma daha önce de yaptı, provake ediyor dedi.
Bile bile lades olduk, konu da heba oldu gitti.
Ondan burada bayağı dikkatliyiz, sütten ağzı yananlar olarak...
usenmedim en eski yorumlarina kadae gittim bu tarz tum konulara muhakkak cevap yazmis hemen hemen aynı seyler

Cok sevınırım
Sabahları uyanır uyanmaz bir kaşık zeytinyağı iciriyorum üstüne de su, siz ılık su icirin benimki laftan anlamadığı için normal su içiyor ayrıca da kayısı ve su
Bir saat sonra kahvaltı. Her kahvaltısında kabak ve kırmızı biber rendesi ile yumurtalı omlet yapıyorum. Mutlaka 1 salatalık yer isira isira. Peynirini keçi peyniri alırsanız daha iyi çünkü sindirimi daha kolaymış ama daha pahalı tabi ben bıraktım normal peynir veriyorim.
Kahvaltıdan sonra armut yiyor her gün. Buharda azıcık pişirip yumusatirsaniz hazmı daha kolay oluyormuş ben normal veriyorum.
Sebze yediremiyorum tek o nedenle iki günde bir içinde mutlaka pırasa ve bamya olan bir mercimekli sebze çorbası yapıyorum. Başka da ne bulursam atiyorum kabak biber brokoli çıktı şimdi mesela.
Köfteleri sebzeli oluyor , öğlen ve akşam her öğünde salata niyetine 1 salatalık yiyor.
Yazin karpuz çok yedirdim şimdi nar mevsimi başladı nar yiyor
Ayrıca her gün bir avuç kabak çekirdeği yiyor bağırsakları çok güzel çalıştırır.
Bunların dışında çocuk gastroenteroloji ye götürdüm constipass diye bir ilaç verdi ve kesin çözüm dedi. Biraz pahalı malesef kutusu 44 TL içinde 20 şase var. İlk başlarda iki şase verirsem ancak yapabiliyordu on günde bitiyordu battım resmen. Şimdi 3/4 şaseye kadar düşürdüm ama hemen dusurmuyosun çok yavaş yavaş düzeldikce azaltiyosun.
Buna bu kadar para veremem dersen prebiyotik yoğurt markası buldum adam kesin çözüm ilacı bırakın diye iddia etti dogadanbizim diye bir marka , bu konularda çok bilgili. O da 10 tane prebiyotik maya 70 TL , ama bir maya ile 4 5 defa mayalayabiliyorsun 4 litreye kadar. 4 litre bir hafta bitse bir maya 4 hafta yeter, 10 maya 40 hafta yeter o nedenle pahalıya gelmiyor
Abur cubur kesinlikle kesin ne zaman dışardan yese kakası sertlesiyo resmen.
Biz çikolatamizi dondurmamizi evden yapıyoruz YouTube da bir sürü tarif bulabilirsiniz içinde şeker olmayan bal ve hurma ile tatlandırılmış çikolata vs. Sizin çocuk yaşı büyük olduğundan anlayabilir gerçi benimkinin babası çikolata alıp duruyordu bu şekilde evde yaparak önünü kestim.
Özellikle bamya ve pırasa çok etkili. Yoğurt da ise yarıyo bence ama o kadar çok şeyi aynı anda yapıyorum ki hangisi ise yaradı anlamadim şuanda her gün yapıyor Allah'ıma şükür o kadar uğraştım ki her gün WC ye oturtup beni cagirdiktan sonra içindeki sonucu görmek beni aşırı mutlu ediyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…