• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Allah yardımcıları olsun büyük ailelerin
Zor zamandan geçiyoruz

olay mahalinden sicağı sıcağina bir 840 lira bildirmek istiyorum yağlarinda 4 litresi 46 lira 🥳🥳🥳

Aa lütfen ben hiç vermedim o rakamları bizimle hemen fişinizi paylaşır mısınıız kalem kalem görelim!!!!!!!!! (Kapanan konumda aynı rakam için bana yazılan 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️)

Aa lütfen ben hiç vermedim o rakamları bizimle hemen fişinizi paylaşır mısınıız kalem kalem görelim!!!!!!!!! (Kapanan konumda aynı rakam için bana yazılan 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️)
😂😂 esim gelince yollayim da sizin yerinizede cevap vermis olayim gormedim diyenlere 😂😂😂 gerci ozaman da sunu almasaydin bunu almasaydin olacak

😂😂 esim gelince yollayim da sizin yerinizede cevap vermis olayim gormedim diyenlere 😂😂😂 gerci ozaman da sunu almasaydin bunu almasaydin olacak

En azından konu halâ kapanmadı da onu görücez 😂 benim konu gurbetçi tayfa yüzünden ışık hızıyla kapanmıştı 😂😂😂

En azından konu halâ kapanmadı da onu görücez 😂 benim konu gurbetçi tayfa yüzünden ışık hızıyla kapanmıştı 😂😂😂
benim annem maasini yurt disindan aliyor biraz bilincsiz bi insan olsa oda der turkiyede hayat ucuz hersey ucuz neden cunku maasi her gecen gun katliyor kadina ne enflasyon dokunuyor ne elektrik dogalgaz zammi gurbetci tayfanin boyle dusunmesi doğal
eminim hepsi hergun euronun turk parasi karsiligina bakip ayy biraz daha ciksin diye sevinc naralari atiyorlardir.
burdaki paralari 3 koydular 9 oldu 10 oldu neden pahali olsun onlara hayat

Hayat gerçekten çok pahalı. Her yerde indirim takip o bu zor oluyor. Bugün aldım temizlik malzemeleri bi kaç sey ve 120 tl ödedim o da indirme takip ettiğim yerden ama işte öyle gidiyor para 👀

Markası önemli değil riviera demek çoğunluğu zeytinyağı değil karıştırılmış demek
Karıştırılmis dediği şey tohum yağları ve pamuk yağı degil.
Rafine zeytinyağı ile natüral sızma yağının karıştırılması ile daha hafif bir zeytinyağı elde ediliyor .
Kalitesi elbette sızma ile eş deger değil.
Ama diğeri bana daha ağır geliyor.

Eklentiler

• IMG_20201017_192327.jpg
    IMG_20201017_192327.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_20201017_192253.jpg
    IMG_20201017_192253.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20201017_192231.jpg
    IMG_20201017_192231.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20201017_192132.jpg
    IMG_20201017_192132.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 124
17-20 Ekim arası migrosta tüm meyve-sebze %25 indirimde. Evet zaten normalde biraz pahalı ama şimdi en azından pazar fiyatına seçerek alıyorsun. (Market alışverişlerinde karnabaharın dipte bıraktıkları yeşil kısımlarına para vermemek için kırdığım, tane hesabı meyvelerin büyüklerini seçip gerekirse tek tek tartıp ağırını seçtiğim falan hep doğrudur 🙈) örnek fiyatlar için fiş ekliyorum.

Bu arada sütler de ikincisi %50.

Oyuncaklar %30+ 50tl üzerine 12 money veriyor, bir sonraki alışverişinizden düşebilirsiniz.
IMG_20201017_192335.jpg

17-20 Ekim arası migrosta tüm meyve-sebze %25 indirimde. Evet zaten normalde biraz pahalı ama şimdi en azından pazar fiyatına seçerek alıyorsun. (Market alışverişlerinde karnabaharın dipte bıraktıkları yeşil kısımlarına para vermemek için kırdığım, tane hesabı meyvelerin büyüklerini seçip gerekirse tek tek tartıp ağırını seçtiğim falan hep doğrudur 🙈) örnek fiyatlar için fiş ekliyorum.

Oyuncaklar %30+ 50tl üzerine 12 money veriyor, bir sonraki alışverişinizden düşebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2706615
Dün de ekmeklerde ikincisi yüzde elli indirimde idi hala geçerli mi bilmiyorum. Ben iki tane aldım öyle olunca tarihlerine bakarak.

Bnm oğlum çok uzun süre kabızlık çekti hatta konum bile var daha yeni düzenli yapıyor yaşı da küçük olduğundan laftan anlamiyor yaptığım şeyleri yazayom isterseniz çok uzun süre ve disiplinli bir beslenme gerekiyor
Cok sevınırım

Eki Görüntüle 2706615
Aa iyi oldu paylaştığınız bu hafta sebzeyi oradan alayım. Pazar gezmeyi çok seven biri olarak kalabalık aile değilseniz marketten almayı daha mantıklı buluyorum en azından hem seçerek hem de tane ile bile alabilirsiniz israf minimum düzeyde olur. Pazarda kilosu 3 lira olan şey genelde abla 5e tamamlayım mı soru görünümlü komutu ile fazladan alınır, hem seçemediğimizden hem de fazla aldığımızdan çöpe gidip israf olma ihtimali yüksek olur. Yarım kilo almak istersiniz burun kıvırırlar. Kendim de pandemiden önce pazarı şöyle bi gezip sonra marketten alırdım alacağımı 😄

Karıştırılmis dediği şey tohum yağları ve pamuk yağı degil.
Rafine zeytinyağı ile natüral sızma yağının karıştırılması ile daha hafif bir zeytinyağı elde ediliyor .
Kalitesi elbette sızma ile eş deger değil.
Ama diğeri bana daha ağır geliyor.
Kkomili, kırlangıç, ona, yudum yerli marka değil yabancılara satıldı
ben bu markaları kesinlikle almıyorum

Aa iyi oldu paylaştığınız bu hafta sebzeyi oradan alayım. Pazar gezmeyi çok seven biri olarak kalabalık aile değilseniz marketten almayı daha mantıklı buluyorum en azından hem seçerek hem de tane ile bile alabilirsiniz israf minimum düzeyde olur. Pazarda kilosu 3 lira olan şey genelde abla 5e tamamlayım mı soru görünümlü komutu ile fazladan alınır, hem seçemediğimizden hem de fazla aldığımızdan çöpe gidip israf olma ihtimali yüksek olur. Yarım kilo almak istersiniz burun kıvırırlar. Kendim de pandemiden önce pazarı şöyle bi gezip sonra marketten alırdım alacağımı 😄

101 markette 4 paket yarım yağlı süt için 15 tl verdim , fiyat uygun olduğu için aldım
Bu markanın sütü kokmuyor kaliteli
Süttaş kokuyor hiç bir ürünü kaliteli değil uzak durun

Back