• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Sen nerden peki evet arkadas cıktık yakınız evet bazen taaa tepenin basına toki yapıyor ne yol var ne iz bası bos şnslara denk gelirsen kira bile alamıyorsun hain cok
Ben de Ankaradayım. Ilçe olarak Çankaya da oturuyorum. Eşimin işi burda kızımın okulu da. Ben her gün yol gelip gidiyorum napayım...

Evett Mamak merkez deyim Bn bazıyerler cok kötü girmiyorsun duyduğum kadarıyla

Ben de Ankaradayım. Ilçe olarak Çankaya da oturuyorum. Eşimin işi burda kızımın okulu da. Ben her gün yol gelip gidiyorum napayım...
Zor olmuyormu peki git gel sende yakınsın bize ozman bir kolumuz cankaya zaten

Zor olmuyormu peki git gel sende yakınsın bize ozman bir kolumuz cankaya zaten
Zor oluyor aslında ama alışıyorsun. Aslında km olarak çok da uzak sayılmaz dediginiz gibi ama sabah trafiği olunca uzun sürüyor. Dönüş daha kısa mesela. Ki şimdi pandemi döneminde trafik daha az. Öğrenci servisleri vs çok az normale göre. Şimdi rahat sayılır.

Ankaradasiniz o zaman. Benim çalıştığım yerde şehir ici mesela ama kiralar yine de 800 değil. Şehir dışına doğru dediginiz gibi olabilir. Bir arkadaşın toki de evi var.. 400e kiraya vermiş mesela ama çok uzak ya. Kirasını da 1 seneye yakındır alamıyor o ayri:))
ankara da merkezi yerlerde 800 liraya oturulabilir bir daire bulmaniz imkansiz gibi bir şey

Meyve suyu yasak zaten. Sadece su ıcıyoruz bız. Almıyoruz hıc eve. Tam bugday unu, yulaf ezmesi ve posalı meyveler bır de sebze tuketıyor. Kuruyemıs alıyordum ama bu ay alamadım leblebi aldım onu da sevmedi. Kabızlık cok zor
Bnm oğlum çok uzun süre kabızlık çekti hatta konum bile var daha yeni düzenli yapıyor yaşı da küçük olduğundan laftan anlamiyor yaptığım şeyleri yazayom isterseniz çok uzun süre ve disiplinli bir beslenme gerekiyor

z.yagı alacaktım arkadaştan Hatay'dan geliyor diye ama duydum ki içinde pamuk yagı olabilirmiş almadım.
Carrefoursa'ya gittim rivera zeytinyagına (bu düşük kalite demek zaten) kampanyalı diye 2 litrelik bilindik bir markanınkini 40 tl'ye aldım. kampanyasız fiyatı 50 tl.
geçen ay aldıgım z.yagından yarım litre felan kalmıştır.
Yemeklerime ve salataya kullanıyorum.
Hiç bir şeyin bereketi yok zaten.
İstatistiki verilere göre yoksul bile degiliz sfhfjhajfhf
Riviera zeytinyağı demek değil ki çoğunluğu pamuk yağından olusuyormus indirimleri takip edin sızma alın

Zor oluyor aslında ama alışıyorsun. Aslında km olarak çok da uzak sayılmaz dediginiz gibi ama sabah trafiği olunca uzun sürüyor. Dönüş daha kısa mesela. Ki şimdi pandemi döneminde trafik daha az. Öğrenci servisleri vs çok az normale göre. Şimdi rahat sayılır.
Napcakson ekmek parası basa gelen ceklir zor kazanıp kolay harcıyoruz cünkü paranın hic bir dwgwrş yok allah yardımcınız olsun

z.yagı alacaktım arkadaştan Hatay'dan geliyor diye ama duydum ki içinde pamuk yagı olabilirmiş almadım.
Carrefoursa'ya gittim rivera zeytinyagına (bu düşük kalite demek zaten) kampanyalı diye 2 litrelik bilindik bir markanınkini 40 tl'ye aldım. kampanyasız fiyatı 50 tl.
geçen ay aldıgım z.yagından yarım litre felan kalmıştır.
Yemeklerime ve salataya kullanıyorum.
Hiç bir şeyin bereketi yok zaten.
İstatistiki verilere göre yoksul bile degiliz sfhfjhajfhf
rivieralar yemeklik zeytinyagi oluyor diye biliyorum ben

Sanırım fazla sayıda urun koydum ben ilk seferde 60 ürün civarı koydum, çeşit çok olunca daha iyi oluyor, müşter bile secmeye basladım, bir ürüne iki üç kişi yazıyor hangısının ihtyacı daha cok ise ona veriyorum. Sizde bol bol koyun.

Hangi site hemşire?

Konu epey gündemde
Nasıl olmasın ki?
Eskiden normal olan şeyler artık lüks olmaya başladı.
Kendi açımdan doğru düzgün gezmem yok, kıyafet nicedir almadım, hobiler kitaplar hepsi pahalılaşmış tek keyfim içtiğim kahvelerdi.
Ona da geçen markete gittim fiyatları şoka uğrattı.
Gerçekten iyi olmayan kahvelerin bile fiyatı x5 olmuş.

Back