Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Aynen zaten istese 100 tane alır olayı o değilmiş onun. Neyse konuyla alakası yok. Sadece ev alacağım diye başka fırsatları kaçırmamak gerek onu demek istemiştim.
Evet ama bizim gibi lerde evim olsun der her daim

Aynen zaten istese 100 tane alır olayı o değilmiş onun. Neyse konuyla alakası yok. Sadece ev alacağım diye başka fırsatları kaçırmamak gerek onu demek istemiştim.
Ne gibi mesala hadi 200 bin lira var naparsın evin yok araban yok esin askeri ücretin bir tık üstü calsıyor meaala naparsın bu parayla

Ne gibi mesala hadi 200 bin lira var naparsın evin yok araban yok esin askeri ücretin bir tık üstü calsıyor meaala naparsın bu parayla
Bilmem eşinizin asgari ücretli olmadığını düşündüm ben sizin mesleği gereği aylık değişen bir geliri vardır. Şahsen ben ev aldım aynı parayla dolar alsaydım çok daha kardaydım. Önün dışında franchise calisan sistemler var onlara bakılabilir tabii 200bin az onlar için. Daha çok birikmesi lazım. Ben asgari ücretliler için demedim zaten. Asgari ücretli birinin 200bin biriktirme şansı olduğunu sanmıyorum.miras vs gelirse o ayrı. Ya da yıllar sürer biriktirmek.

Zaten esim asgari ücretli degil ama meaala sen dolar yapardım diosun ama ozman da alacagın. Bir deyin 2 katına cıkmasını istemezsin demi sene sene tutmuyor hersey pahalı ama bak ev aldım deidn simdi evi 2 yıl önce aldın o fiyata simdi 400 bin tldir en az yine kalsın kira vermiyorsun kendi evin sonucta

Evet aldım ama 4 sene sonra sattım. Kira vermemek güzel tabii ki şimdi kirada oturuyorum mesela. Benim hayallerim var iş konusunda. Şimdi çalışıyorum ama istifa edip başka şey yapmak istiyorum. Onun için de para lazım önün için evi sattık 1 seneyi geçti. Yatırım yaptık birazu ile birazi dolarda vs. Şartlar olgunlasirsa hayalime kavuşacağım. Benim dediğim şey daha çok böyle şeyler içindi. Ama işinden şehrinden memnunsa isteyen herkesi ev sahibi yapsın Allah inşallah başta da dedim zaten.

Sen hayalimi gerceklestirmek İcin cablıyosun bak insallah hersey gönlünce olur ne is yapacaksın peki m. Ettim k. Bakma

Bir kira parası
icine eti sebzeyi meyveyi kagıt grubunu katsam 2 kira parasi cikar heralde
yuklenmemis olmak icin bir ay bir grubu obur ay diger grubu almaya calisiyoruz hepsini tek aya sigdirsak 2000 den assagi cikamayiz sanirim daha birde bu ay zeytin yagi ve tereyag gelecek bu alisverisin ustune 0

Sen hayalimi gerceklestirmek İcin cablıyosun bak insallah hersey gönlünce olur ne is yapacaksın peki m. Ettim k. Bakma
Kahveci açmayı düşünüyorum. Duvarın biri kitapla dolu olacak. Bir tarafı taş döşeme. Söyle küçük samimi bir yer:) demek istediğim para ile olacak bir hayali varsa insanın riske girip araba, ev vs yerine önce hayaline yatırsın. Olmazsa üzülür tabii belki ben de çok kötü çakılırım olursa ama napalim.

İnsallah dedigin gibi olur nasip olursa bizde kahve icmeye geliriz insallah risk almadan bşrseyşnlerin sahibi olamıyoruz malesef haklısın

yeni bayındirdayim ben mavi gölün ust tarafi
Ankaradasiniz o zaman. Benim çalıştığım yerde şehir ici mesela ama kiralar yine de 800 değil. Şehir dışına doğru dediginiz gibi olabilir. Bir arkadaşın toki de evi var.. 400e kiraya vermiş mesela ama çok uzak ya. Kirasını da 1 seneye yakındır alamıyor o ayri:))

Sen nerden peki evet arkadas cıktık yakınız evet bazen taaa tepenin basına toki yapıyor ne yol var ne iz bası bos şnslara denk gelirsen kira bile alamıyorsun hain cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…