Faturada yazması gerek kacak kullanım bedeli diye bir bakin. Yani şikayet etseniz de bir şey değişmez. Yalniz her bölgenin kacak kullanım bedeli o bölge içinde dağıtılacak diye bir haber okumuştum.oyle olursa 3-5 lira düşebilir fatura.Biz neden ödüyormusuz ki? Gercek mi bu? İtiraz edelim ne sacma sey
Trtnin ble biz ödüyoruz daha neler vardır Bilmedigimiz de bu kadarını biliyorumAynen Sükğr önemli olduga kadar fazla abartiya gerek yok herseyi fazla kat kat kullan sonra cöpe dök sonra alıs veris yüksek oluyor de herseksşn fikri faklo tabi hayırlsı dşyelim
Düsmğyor malesef neyse o oluyor kimsede itiraz etse bile ugrasmak istemiyoruzFaturada yazması gerek kacak kullanım bedeli diye bir bakin. Yani şikayet etseniz de bir şey değişmez. Yalniz her bölgenin kacak kullanım bedeli o bölge içinde dağıtılacak diye bir haber okumuştum.oyle olursa 3-5 lira düşebilir fatura.
Aynen Sükğr önemli olduga kadar fazla abartiya gerek yok herseyi fazla kat kat kullan sonra cöpe dök sonra alıs veris yüksek oluyor de herseksşn fikri faklo tabi hayırlsı dşyelim
Hic dikkat etmedim tutara ben daha önce. Ben onu sey sanıyordum Ben elektrik kullanırken arada voltaj kacagı oluyor kacıyor arada onu da fatura ediyolar bizeFaturada yazması gerek kacak kullanım bedeli diye bir bakin. Yani şikayet etseniz de bir şey değişmez. Yalniz her bölgenin kacak kullanım bedeli o bölge içinde dağıtılacak diye bir haber okumuştum.oyle olursa 3-5 lira düşebilir fatura.
Tadım tuzum kaçtı ya, ejder meyvemi bile yiyesim yok.Trtnin ble biz ödüyoruz daha neler vardır Bilmedigimiz de bu kadarını biliyorum
İste faturanın arkasında da yazmıyrki kacakları siz ödiceksinşzz DİE zaten mecburuz öylede böylede kulancaz o eletirigi o yüzden ver yansın ediyorlar onlarda mecbur bizde mecburuzHic dikkat etmedim tutara ben daha önce. Ben onu sey sanıyordum Ben elektrik kullanırken arada voltaj kacagı oluyor kacıyor arada onu da fatura ediyolar bizebaskasının çaldıgını biz niye ödüyoruz ki allahım delırcem
Ekonamiyi biz kalkındıryoruz haberin yokmu canm iste aldıklarını gözümüzün önünde harcıyorlar en iyi atanlar en iyi evler en iyi masalar napalm hyat sartlarıTadım tuzum kaçtı ya, ejder meyvemi bile yiyesim yok.
Ypk ya ne alakası var onla herseyi payı var ödediğimiz fsrurada saat okuma bedeli bile var her türlüsü var isteYa biz neden baskasının caldıgı elektrigi ödüyoruz? Bunun voltaj kacagı olmadığına emın mısınız? Elektrik gelip giderken voltaj dusuyo ya? Ya cok sacma?
Ben cidden aldım ejder meyvemı:) kınaye değil:) 24 lira verdim bir sene konusurum ben bunu, her mesajda belirtmem lazım:))Ekonamiyi biz kalkındıryoruz haberin yokmu canm iste aldıklarını gözümüzün önünde harcıyorlar en iyi atanlar en iyi evler en iyi masalar napalm hyat sartları
Tamam ye ejder meyvenin stres yapmaBen cidden aldım ejder meyvemı:) kınaye değil:) 24 lira verdim bir sene konusurum ben bunu, her mesajda belirtmem lazım:))
Sanırım 3 4 yıl önce haberlerde izlemistim, doğulular ahirlarindaki ineklerine bile elektrikli ısıtıcı kullaniyorlardi bedava diye.Biz neden ödüyormusuz ki? Gercek mi bu? İtiraz edelim ne sacma sey
Çok naifsiniz efenim :))Ya biz neden baskasının caldıgı elektrigi ödüyoruz? Bunun voltaj kacagı olmadığına emın mısınız? Elektrik gelip giderken voltaj dusuyo ya? Ya cok sacma?
Peki köyden veya ailelerden bakliyat konserve vb geliyor mu, bir de dondurucuda et tavuk yemeklik stoğu var mı? Yani onların dışında 650 mi aylık, eğer öyleyse normal olabilir herkesin tüketim alışkanlıkları farklıdır çünkü kimi çok yer kimi az. Mesela ben az yerim abur cubur da almam hiç mutfak masrafım yemeklik malzemeden ibaret. Bu medenle aylık masrafım bu pahalılıkta 500 lirayı geçmez. Tam da bilmiyorum gerçi mutfağa ne harcadığımı öyle de hesap kitapsızımValla kızlar hersey herkese göre degisir ettşmde tavugumda kaballtıgımda herseyi var sıkıntı yok 550 650 arasında degisiyor aylık ihtiyacım en cok harcama yaptıhımjz aparstif seyler onlarda olmasa dahada az olacak
Çok fazla gelmiş sanki. Ben hergun makine calıstırıyorum o kadar gelmiyo acaba sayac mı arızalı?
Hic dikkat etmedim tutara ben daha önce. Ben onu sey sanıyordum Ben elektrik kullanırken arada voltaj kacagı oluyor kacıyor arada onu da fatura ediyolar bizebaskasının çaldıgını biz niye ödüyoruz ki allahım delırcem
İnşaat elektriği değil dimi, benim oturduğum ev hala inşaat tarifesinde fatura yüksek geliyor o nedenleYeni bina, 1,5 yıllık sayaç, arıza olduğunu sanmam, komşulara da aynı civar geliyor, kaçak kullananları bizden tahsil ediyorlar sanırım =((
İnşaat elektriği değil dimi, benim oturduğum ev hala inşaat tarifesinde fatura yüksek geliyor o nedenle
840 olan nedir merak ettimolay mahalinden sicağı sıcağina bir 840 lira bildirmek istiyorum yağlarinda 4 litresi 46 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?