Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Internette satiş coook mantıklı kesinlikle deneyin derim. Nereye koyacagimi bilemedigim kullanılmayan ama atmaya da kiyamadigim şeyleri hep sattim. Kullanacak birine gitti diye de sevindim hep. Alisveris de yaptim, mesela 2 bin liralik neredeyse kullanilmamis bir kahve makinesini 500 gibi bi fiyata aldim, işimi gördükten sonra hala iyi durumda olursa tekrar satacağım

Ama anlamadigim bi kesim var, 2. El şeyi guncel fiyatinin 10 20 lira altina koyuyor. Gel de çıldırma o kadarcık fiyat içi kim 2. El alsin🙄 ha bide bim e cok ucuza gelen aktuelleri hunharca alip ustune ekleyip koyanlar var.. bir stanley termos alacaktim da bime geldigi gun sabah gittim kalmamış, internetten 2. El bir bakayim dedim inanin o gun "yeni, açılmamış kutu" diye 20 30 kisi ayyyni termosu yüklemişti 😅 tabiki bim fiyatinin 100 150 tl üstü.. ticaret bile yapan var yani
İkinci el fiyatını nasıl belirliyoruz? Ürünün fiyatına bakıp yarısına mı satıyoruz

Benim cabuk bitiyor hersey gramajlara bakmak aklıma gelmemıstı daha önce. İndirim takıp ediyorum artık
Bende bakmazdım ama en son aldığım paketin alt kısmı boştu,şaşırdım su vardı ilk kez gördüm sonra kg fiyatına bakma gereği duydum,50 gr eksilmiş. Bebek bezi alırken adet fiyatına bakıyorum mesela zira indirimde görünen daha pahalı olabiliyor. Bakmak gerekiyormuş anladım artık.

İkinci el fiyatını nasıl belirliyoruz? Ürünün fiyatına bakıp yarısına mı satıyoruz
Ayni tarz urunleri ne kadara koymuslar diye bir goz gezdirin ama kullanılmışlik yenilik eskilik durumunu da göz önüne alin, hemen gitsin ugrasmayayim diyorsaniz ortalamadan daha uyguna koyun. Ben pazarlik da ediyorum musteri çıkıp rica edince biraz indirim yapiyorum

Tek tek kargolamak yorucu olur mu acaba? Bende oyle cok cocuk kıyafetı ve oyuncak var kı defosuz. Hepsını tek tek koymaya kalksam altı ay ugrasırım herhalde. Gercı dukkan mı acsam acaba?
ankarada boyle bir magaza var 2.el cocuk esyalari satiyorlar.
kiyafet oyunvak mama sandalyesi vs akliniza ne gelirse ister sat parasini al ister karsiliginda urun al
aldiklari en dusuk marka urun koton talep okadar cok ki secmek zorunda kalmislar bazi markalari.
gecen sene ordan kizima gap in montunu aldim 60 liraya,ayni mont gap te 400 kusur liraydi ozaman

o çeyreklerim hala duruyor dusunsene 156 liraya almışım şuanki ceyrek parasiyla ozaman 5 tane aliyormusum. 5 çeyrek kara gecmem lazim ama markette pazarda 6 ceyrek kaybediyorum nerde kaldı kârı
cok uzucu deger kaybettıkce kaybettı eskıden para tam anlamıyla paraydı sımdı hıc bırseye guc yetmez oldu :KK43:
aynı sozunuzu gecen gun esım soyledı
esıme dedım kı tuh keske satmasaydım ıvır zıvır kucuk altınlarımı zamanında kullanmıyorum dıye bak uctu fıyatlar dedım
altın uctu da herseyın fıyatı uctu sımdı elınde olsaydı da satsaydın ne olurdu sankı ne alabılecektın kı dedı

dogru dedım ancak sogan sarımsak patlıcan kabaga gıder :KK70:

cok uzucu deger kaybettıkce kaybettı eskıden para tam anlamıyla paraydı sımdı hıc bırseye guc yetmez oldu :KK43:
aynı sozunuzu gecen gun esım soyledı
esıme dedım kı tuh keske satmasaydım ıvır zıvır kucuk altınlarımı zamanında kullanmıyorum dıye bak uctu fıyatlar dedım
altın uctu da herseyın fıyatı uctu sımdı elınde olsaydı da satsaydın ne olurdu sankı ne alabılecektın kı dedı

dogru dedım ancak sogan sarımsak patlıcan kabaga gıder :KK70:
tedavi gordugum surecte bilezik falan hep gitti benim karsiliginda aldigim evladin degeri paha bicilemez ama keske baska alternatifim olsaydida bileziklerim gitmeseydi

Benim bile alasım geldi sizden. Takas mı yapsak napsak? 20 pelusa şemsiye olur mu? Şemsiyem kırıldı da
o uygulamalarda bır gezın neler var neler

en basıtı sunları da yaptım
mesela ben kızımın dogum gunune hazırlıklar ıcın tum malzemelerı uygulamadan aldım
kullandım
sonra da ordan gerı sattım :KK70:
kullandıgım yanıma kar kaldı
hatta artan kurabıyelerı bıle sattım :KK70:
oldugu gıbı kalan ne varsa

Başka bir arkadaşım kitap da satıyor bu uygulamalarda, siz bilirsiniz elbet benim demek istediğim her türlü eşya kıyafet gereç alınıp satılıyor. Sizdekiler öyle çul çaput da değil anladığım, önce indirin modacruz, dolap, gardrops üçünü de (hatta letgo), satacağınız türdeki örneklerin fiyatlarını bir inceleyin siz de ona göre fiyatlandırıp koyarsınız. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını da piyasadan çok ucuza alırsınız çünkü çoğu insan sıfır etiketi üzerinde eşyaları elden çıksın diye satıyor.
aynen artık evde istemediğim kitapları da sattım kızımın okul çantalarını halısını bile sattım :KK70:

Elmalı saatım yok ki hemen alıp satayım barı. Yeşil mi olsa kırmızı mı?
Apple watch öyle duruyor demiştiniz ya onu diyor arkadaşımız :))
Tek tek kargolamak yorucu olur mu acaba? Bende oyle cok cocuk kıyafetı ve oyuncak var kı defosuz. Hepsını tek tek koymaya kalksam altı ay ugrasırım herhalde. Gercı dukkan mı acsam acaba?
Ya tabi her satışta kargo şubesine gitmeniz lazım bu da bu işin cilvesi. Sadece çekip yüklüyosunuz ilk seferde çok olduğu için biraz zamanınızı alır ama sonrası çorap söküğü gibi gelir. Ama şu birkaç ayki sıkışıklığınıza yardımcı olur satışlarınız böyle düşünün ve üşenmeyip bu işin üstüne bir eğilim derim.

Bugün maaşımı aldığım için b.m ve ş.k a uğradım.

Diş ipi
ağız bakım suyu
ped
Depend
Makyaj temizleme pamuğu
Kulak çubuğu
25 tl ustu indirime giren 2 yumuşatıcı
1 şişe günlük süt
Tereyağı
Yumurta
Sucuk
200 gr kadar ceviz
Parmak boyutunda zencefil
1 paket karanfil
6 lı su
2 adet dido
1 paket cips
1 paket kraker
2 adet aburcubur kek
1 paket gofret

Toplam 3 poşet

Toplam 253 TL

Sabahtan beri küfrediyorum.

soyle yapabılırsınız profılınızı olustururken uygulamada haftada 2 gun belırler sadece bu ıkı gun kargo gonderımı var dersınız zaten urunu sattıktan sonra 4 gun ıcınde kargoya vermek gerekıyor alan kısıyle de ıletısım kurabılıyorsunuz yukledıgınız urunun altına yorumla soru soruyor ne zaman gonderırsın veya urunun olculerı nedır dıye ordan konusur anlasırsınız

ben kargoları hazırlayıp kutuların ustune dırekt satıs kodu verıyor uygulama onu yazıyorum telefonda tek tek acıp bulmayayım karısıklık olmasın dıye
hıc unutmuyorum satısa koydugum tum mutfak urunlerım 1 gunde hepsı satıldı komsular tasınıyorum sanmıstı :KK70:

o uygulamalarda bır gezın neler var neler

en basıtı sunları da yaptım
mesela ben kızımın dogum gunune hazırlıklar ıcın tum malzemelerı uygulamadan aldım
kullandım
sonra da ordan gerı sattım :KK70:
kullandıgım yanıma kar kaldı
hatta artan kurabıyelerı bıle sattım :KK70:
oldugu gıbı kalan ne varsa
Wuhuuu nisam helal saygıyla eğiliyorum

ben genel olarak satanlardan hep daha uyguna satarım kesın bu fıyata satılır dıyecegım fıyata koyarım cabuk gıtsın dıye

N nscckts benim dogdugum sene 1986 da yani babaannem ebeydi cevresi cok genisti annem altin okadar ucuzduki millet 1 tane ceyrek getirmeye utaniyodu 2 şer tane getirip taktilar size diyo.
şimdi millet altini alamiyor
:KK70: ya bu o kadar dogru kı resmeeen hayatın pahalılıgına kapılıp unutulmus bırsey eskıden boyle seyler vardı gercekten bende 1986 dogumluyum ceyrek ayıptı halamlar cocuklarını evlendırırken hem kıza cıft bılezık hemde adama tam altın takarlardı :KK70: o zamanlar oyleydı sımdı nerrdeeee gramlar bıle yavruladı :KK70:

ben genel olarak satanlardan hep daha uyguna satarım kesın bu fıyata satılır dıyecegım fıyata koyarım cabuk gıtsın dıye

:KK70: ya bu o kadar dogru kı resmeeen hayatın pahalılıgına kapılıp unutulmus bırsey eskıden boyle seyler vardı gercekten bende 1986 dogumluyum ceyrek ayıptı halamlar cocuklarını evlendırırken hem kıza cıft bılezık hemde adama tam altın takarlardı :KK70: o zamanlar oyleydı sımdı nerrdeeee gramlar bıle yavruladı :KK70:
😂😂😂 gram yavrulasa iyi altin gorunumlu bilezik yapiyorlar millet onu takiyor

Wuhuuu nisam helal saygıyla eğiliyorum
:KK70: 6 kapaklı gardıloptan 3 kapaklıya dustum ya o boyle oldu ıste
mutfagımı bosalttım kullanmadıgım 1 tabak bıle yok dıyordum ya hah sebeplerı bu uygulamalar :KK70:
vazo taşlarına kadar orda sattım :KK70:

X