Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Çok iyi para bir hafta da :KK57:
Arabalar öyle oldu.
Sürekli artıyor sürekli.
Pzt ilana konan araba, çarşamba çekiliyor, bir sonraki pzt ye 10 bin eklenmiş şekilde yeniden ilanda oluyor.

Delirdi otomotiv sektörü.
Clio 200 bin tl olmuş, öyle söyleyeyim.
1 sene önce c kasa mercedesi o fiyata sattık.

Tabiki sadece karın doyurmaktan ibaret degil. Kuru ekmek soğan yemekte karın doyurur yada bogazda şık bir restaurantta balık menüsü de doyurur....Tek farkı kimi neyin nasıl tatmin ettigi. Standart diyorsunuz mesela , daha önce dediğiniz kategorilere giren şeyler hayatınızda olmasaydı bunun eksikliğini anlamayacaktınız . Durumu özetleyecek olursak , evet insanların yaşam biçimleri alışmış olduğu standartların atına düşebilir ama eninde sonunda herseye adapte oluyor , Buda bizim en büyük özelliklerimizden biri 🙂
ben adapte olmak istemiyorum işte .ikna olmuyorum fakir olmayaaaa :KK70:

Evlenirken aldığımız 0 araba, evimizin değerinin 5 te 1iydi.
Şuan aynı model sıfır araba, evimizin değerinin 5 te 4 ü😂😂
Evin de ikiye katladığını söylemiyorum bile, çok komik değil mi ya..
Kocam yarın o yazdığım arabayı almaya gidiyor ve 1 hafta sonra satsam 20 bin kar ederim diyor.
Şaka gibi...
bizi de çırak alsın yanınaa ucuzdan ucuzdan alır satarız ayda 5 kağıt yeter biz k.k kadınlarınaaaa :KK53:

kayınpeder belki beni de evlatlık alır kurtulurum şu fakirlikten yahuuu :KK70:
Ooo o zaman tadından yenmez.
Kız evlatları pek kıymetli bunların memlekette, kızlar premses.
Daha önce görümcem için 4 döndü ülkeyi arabası değişecek diye.
Oğlanlar ayakçı, işçi.

Bizim de 5 senedir aynı arabamız duruyor işte.

Tabii orası öyle ama bir değişikler.
O kadar premsesler ki her işlerini başkaları yapar, evlerin kraliçeleri onlar.
Süslen püslen gez toz, ev işi yap, üzerine mal yapılsın.

Değişik, asalak gibi bir hayat.
Aman aman eksik kalsın bibi ya😂
Bi içim hoş olmadı değil her işi kendim yapmaktan piremseslik nedir bilmem :KK70:

Tabii orası öyle ama bir değişikler.
O kadar premsesler ki her işlerini başkaları yapar, evlerin kraliçeleri onlar.
Süslen püslen gez toz, ev işi yap, üzerine mal yapılsın.

Değişik, asalak gibi bir hayat.
Aman aman eksik kalsın bibi ya😂

Aa benim görümcelerimin modelinden. Yakında biri evlenecek, kp araba alıcak ama düğünde vermiyim ya parasını veriyim ya da 1 ay sonra falan alalım, gösteriş olmasın dedi, görümcem ağladı 👸

Aa benim görümcelerimin modelinden. Yakında biri evlenecek, kp araba alıcak ama düğünde vermiyim ya parasını veriyim ya da 1 ay sonra falan alalım, gösteriş olmasın dedi, görümcem ağladı 👸
Aa yok aksine biz düğünden önce yetiştirdik hem herkes görsün hem ortak mala girmesin, şahsi olsun diye
Akshsjdkskdj

Sürekli bir kısıtlanma hali mevcut. Corona var diye sosyallik kısıtlı. Para gelirleri azalıyor diye harcamalar kısıtlı. Çocuk ev derken kendimize ayırdığımız vakit kısıtlı. Psikoloji napsın

Hayatimda hic 2 bin liralık avizem olmadı, hatta avizelere 100 liradan fazla para vermedik tabi alali 10 yil oldu ayyy ne fakirmisiz 🙈benim de degistiresim var ama onlara sira gelmeyince otur oturdugun yerde diyorum😁
Benim vardı ev alırken salak gibi gidip en pahalı eşyaları almıştım, sonrada ayrılırken hepsini eski kocama bıraktım. Pişman olup almaya gittiğimde herseye el koydu vermedi hiçbirini 😭

Ooo o zaman tadından yenmez.
Kız evlatları pek kıymetli bunların memlekette, kızlar premses.
Daha önce görümcem için 4 döndü ülkeyi arabası değişecek diye.
Oğlanlar ayakçı, işçi.

Bizim de 5 senedir aynı arabamız duruyor işte.
Oooh bir içimin yagları eridi,sözüm sana degil filmdelisi filmdelisi dunyada böyle birşey oldugunu duyamadan,bak yaşamadan demiyorum:) duyamadan geçip gidecektim bu fani dünyadan:KK70:
Babaları üye yapabiliyomuyuz 1 günlük,bişey okutmak istiyorum da o_O

X