- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.015
Aman tlf sa ne gerek var oraya. Ben tepinerek gülme smile ı için açıyorum bir tek, evde yamulduğum anlaşılsın diyetelefonun kafasinada vurayim diyecegimde bozulur falan simdi kalpten giderim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman tlf sa ne gerek var oraya. Ben tepinerek gülme smile ı için açıyorum bir tek, evde yamulduğum anlaşılsın diyetelefonun kafasinada vurayim diyecegimde bozulur falan simdi kalpten giderim
60 kilodan aşağı kadın üyelerimiz pistin dışına alalım lütfennnBen hep kendimi yediğimi düşünürdüm, bundan sonra böyle düşüneyim bari
telefonlar uçtuuu gözün gibi bak ne vurması okşa okşaaaatelefonun kafasinada vurayim diyecegimde bozulur falan simdi kalpten giderim
dubai dedi .işte sonunda aramızdaki zengini bulduk galibaaaaaaa
Bak kuzu görselleri ekledimçikmiyo iste deli olacagim basiyorum smile isaretini goruyorum ama o smile isareti aktif degil
dubaiden herkese ne hediyeler gelir yeşilaycı bana da puro hediye geldi 2 yıldır kutusunda duruyor bozulmuşmudur ki meret?Offf ne zengin hem de, normalde yaşadığım yerde kışlık doğru düzgün kıyafet yok ve olanlar da aşırı pahalı. Dubaide lcwden çılgınlar gibi kazak, hırka aldım hem de sezon fiyatlarıyla. Yoksa Türkiyede hiçbir kuvvet bana lcw ve kotondan sezon fiyatlarıyla alışveriş yaptıramazdı en az 3 tane üst üste yapıştırılmış kırmızı etiket olması lazimdi.
dun kizim telefonu aldi birden elinden firladi esime dogru uctu telefon roberto carlos bile topu yakalamak icin oyle hamle yapmamistir.telefonlar uçtuuu gözün gibi bak ne vurması okşa okşaaaa
Ceycey, bir seyahatte 20 eurodan guess mont, yelek, 30 dan çanta gözlük falan aldık.ben de fazla olan gu s montumu satışa koymuştum vazgeçtim bu hafta.valla bir daha alamayabilirim dolar artmaya devam ederse baza altına 9 yaşındaki kızıma sakladım heyy alllahım ne hallere düştümm
tesekkur ederim ama sinirle bir yerlere basrken cikti smilelarBak kuzu görselleri ekledim
tesekkur ederim ama sinirle bir yerlere basrken cikti smilelar
yanlisliklada olsa oraya bastim sanirimEki Görüntüle 2715054
Isaretledigim yere tiklarsaniz normale dönecektir
bir serveti kaptırmışsın yazık olmuşşşşCeycey, bir seyahatte 20 eurodan guess mont, yelek, 30 dan çanta gözlük falan aldık.
Tommy, mk, tad baker falan patlattık.
Ama aksesuar dışında hiçbirinin bedeni uymuyor, ya küçük ya büyük.
Biz onları ana babalara verdik, gidip geri dolaplarından aşırsam, ikinci elde mi satsam napsam
Korkudan 3 tane canta bir cizme aldım fiyatlar yükselcek diye kartım agladı, ben agladım. Biraz da kocam ağlasın ajdjdjddkskTürkiye de oturuyorsun euro dan sanane değil mi varsın artsın
Eyro bozdurur alırsın yenisini kız dert mi bu ?telefonun kafasinada vurayim diyecegimde bozulur falan simdi kalpten giderim
Ne bileyim ben, belediye dağıtmış gibiydik.bir serveti kaptırmışsın yazık olmuşşşş
hahaha eurolar annemle ortak hesapta kadin benim euro bozdurup telefon alma potansiyelinde mal bir insan oldugumu bildigi icin ikimiz olmayinca cekemiyorumEyro bozdurur alırsın yenisini kız dert mi bu ?
pandemi de almıyorum artık ben zaten kimse tanımıyor maske altında ne gerek varr diğer aldıklarıma bakım yaptım geçen gün eşim gördü evde bir yerlerde 3 5 kadın daha var galiba dedi ha ha haKorkudan 3 tane canta bir cizme aldım fiyatlar yükselcek diye kartım agladı, ben agladım. Biraz da kocam ağlasın ajdjdjddksk
euron var haa en iyi arkadaşım sensin bundan sonraaahahaha eurolar annemle ortak hesapta kadin benim euro bozdurup telefon alma potansiyelinde mal bir insan oldugumu bildigi icin ikimiz olmayinca cekemiyorum