Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Aman ben 120 dim sende 80 e laf ediyon :KK53:
Bacım ben buralara emin adımlarla geldim.
Kocanın evlenme teklifini kabul ettiğim günden beri kilo alıyorum, evlilik müessesi bende şişkinlik ve kilo yapıyor diyorum, kimse kaale almıyor.
Hepsi 6 senede oldu😂

Yoksa yedim arkadaş, mis gibi yedim aldım umrumda olmaz.
Ama yemedim, şöyle keyiften kilo almayı özledim😣

Nasıl gidiyor bende anlamıyorum harcamaları kıstım. Aracım vardı 5 ay önce sattım kâr ederim belki diye, bankaya yatırdım kalanı altın hesabında. Şuan araba alamıyorum :KK12: Kahveyi çok severim. Zincir markalardan her hafta içerdim şimdi ayda 2. Gerçekten yoksa yetiştiremiyorum. Saçma sapan bir haldeyim 😂
Arabayı sattım bölümünü okuyunca eyvahh dedim.
Kocam bir araba peşinde pandemiden beri, 180 den başladı, araba haziranda 230 oldu, eylülde 290, bu akşam 310 için kapora verdi.

Al sat yapıyor, şahsi değil.
Keşke satmasaydınız of ki ne of...

Markalara ve fiyatlara takılmanıza gerek yok kimisine göre çantaya 900 tl vermek saçmalıktır, kimisine göre 900 tl hiçbir şeydir. Aslında anlatılmaya çalışılan guess amerikada gayet sıradan bir marka ve turkiyedeki fiyatları dolar kuru nedeniyle gereksiz uçuk.

Durum şu, fiyatı daha makul tutalım mesela ben normalde çanta alacaksam 50 tllik bütçe ayırıp 2 sene öncesine kadar hem kaliteli hem beğendiğim çantaları bulabiliyorken şimdi o bütçe aynı kaliteye yetmiyor.

Geçen sene dubaide koton mağazasına gittim, belirli ürünlerin ederini biliyorum zaten tl fiyatları da yazıyordu ama etiket fiyatı bana çok uçuk geldi yani biliyorsunuz o ürün asla o para etmez hele bir de çok indirim yapan bir marka, düşünün paranız da olsa beyaz sıradan bir koton ya da lcw tişörte 300 tl verir misiniz? Tabi benim örneğim keyfi bir alışverişe dair. Türkiyedeki mevcut durumda bunun gibi etiketteki rakamın uçuk olduğunu biliyorsunuz ama bu pahalılık ihtiyacınız olan olmayan her şeye yansımış durumda yani keyfi alışveristen bahsedilmiyor.
dubai dedi .işte sonunda aramızdaki zengini bulduk galibaaaaaaa :KK70:

Kocam bir araba peşinde pandemiden beri, 180 den başladı, araba haziranda 230 oldu, eylülde 290, bu akşam 310 için kapora verdi.

benim düldülü de satsın da kurtulayım muayenesi var bu ay doktora götüreceğim bir de:KK53:

Babam tutturdu sat sat daha satamazsın vs. :KK53: Yine iyi gitti ama şuan satsaydım daha kârlı olacaktım. Of neyse ya. Şükürler olsun halimize yinede 🙏🏻 Ama mesela maaşım iyi olmasına rağmen ben tek başına yapamıyorum bir şeyler. Aslında çokta harcamıyorum :KK11: tamam marka takıntım var ama hep beklerim sezon sonu vs. Sezonunda gidipte almıyorum.
Zaten çoğunlukla internetten takip ediyordum her şeyi. Şuan onu da yapmayacağım ya da YAPMAYAĞIM :temizlik:
Hatta bir ara pandemi döneminde abartmışım 😂 koli koli şampuan, krem, kozmetik ürünleri, parfüm. Hem kendime hem annemler alıp gönderdim. 😂 Şuan mesela almıyorum neredeyse an itibari ile 3 katına çıkmış. Yatırımı bunlara yaptım sanırsam 😂

Bacım ben buralara emin adımlarla geldim.
Kocanın evlenme teklifini kabul ettiğim günden beri kilo alıyorum, evlilik müessesi bende şişkinlik ve kilo yapıyor diyorum, kimse kaale almıyor.
Hepsi 6 senede oldu😂

Yoksa yedim arkadaş, mis gibi yedim aldım umrumda olmaz.
Ama yemedim, şöyle keyiften kilo almayı özledim😣
Vardı da yedik ayol :KK70: ben de altı senede 20 kilo aldım, varlıktan aldık hep :KK70: :KK70:

bundan sonra tek yurtdışı seyahatimiz o da benzin parasına kıyarsak karadenize kadar gürcistan a günübirlik gezi olur hepsiii bu :KK12:
eşim onumuzdeki hafta gurcistan sinirina urun goturecek bende arabanin arkasina asilmayi dusunuyorum.
eskiden ilaclama araclarinin arkasina asilan cocuklar olurdu ya 😁
bak aklima geldi o cocuklar yasayabiliyomu acaba suan sagliklilarmi

Eklentiler

• Screenshot_20201103_212737.jpg
    Screenshot_20201103_212737.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 25
Babam tutturdu sat sat daha satamazsın vs. :KK53: Yine iyi gitti ama şuan satsaydım daha kârlı olacaktım. Of neyse ya. Şükürler olsun halimize yinede 🙏🏻 Ama mesela maaşım iyi olmasına rağmen ben tek başına yapamıyorum bir şeyler. Aslında çokta harcamıyorum :KK11: tamam marka takıntım var ama hep beklerim sezon sonu vs. Sezonunda gidipte almıyorum.
Zaten çoğunlukla internetten takip ediyordum her şeyi. Şuan onu da yapmayacağım ya da YAPMAYAĞIM :temizlik:
Hatta bir ara pandemi döneminde abartmışım 😂 koli koli şampuan, krem, kozmetik ürünleri, parfüm. Hem kendime hem annemler alıp gönderdim. 😂 Şuan mesela almıyorum neredeyse an itibari ile 3 katına çıkmış. Yatırımı bunlara yaptım sanırsam 😂
ben de fazla olan gu s montumu satışa koymuştum vazgeçtim bu hafta.valla bir daha alamayabilirim dolar artmaya devam ederse baza altına 9 yaşındaki kızıma sakladım heyy alllahım ne hallere düştümm

X