Ben bu ay azmettim. Benim de gecen ay aynı gelıyordu sızınle, cocuk olunca mecbur daha özenli alınıyor. Guzel bir kasap kesfettim kıymanın kilosunu 48 liraya veriyor, ordan bir kilo kıyma alıp yedi sekız parçaya bölüp dolaba attım. Kofte yaparken galeta unu koyuyorum nasılsa ya da kıymalı makarna vs yeterlı oluyor. Tavuk aldım aynı yerden o da bana 40 liraya maloldu but kanat parca vs, onları da altı parcaya böldüm, bir market buldum sebzesı asırı ucuz ve taze, yerli muzu kilosu 9 liraya aldım ama muz ithal muzdan buyuk şişman, tadından korkarak yedik ama enfestı, bir muzu iki kişi yedik baya büyüktü, sebze meyve alıyorum ordan o da bana daha uyguna geldi, cok uzak ama yuruyorum .Balıkcı buldum bi tane taze taze balıklar aldım yüz liraya, onları da ikişer parcadan altı torbaya koyup buzluga attım. et/balık/ tavuk stogu bana İki yüz liraya maloldu. Arada baklıyat yıyoruz, sebze yiyoruz, dısarı cıkılıyor vs cunku. Sonrasında a. tr Sitesinde cok sevdiğim d. marka sampuan 600 ml 14 lira olmus, bes tane aldım. Onun da normalde tanesı 30 civarı. G.. isimli kozmetik firmasından yirmi tane ürün aldım, duş jelleri aldım, maske, kendime sac boyası vs, onlarında indirimleri cok fazla olmus bir alana bir bedava vs derken yuz liralık alısverısle baya deterjan vs ürün aldım, bitmişti zaten. Bir marketler zincirinden gidip 30 lu yumurta ve bol süt aldım, indirimleri vardı kacırmadım. Bugun üsüdük gittim b. marketten 69 liraya fanlı ısıtıcı aldım, pıyasada 120 civarıymıs dogalgazı yakmadım, 10 dakkada asırı ısındı odamız kapadık zaten yarım saat sonra sıcaktan. Yani öyle bir indirim kovaladım ki ölücüler gibi, şimdiden evin aylık et, temızlık malzemesı, baklıyat stogunu doldurdum. 10 gunluk sebze meyve aldım.bir aylık süt/ yumurta stogum var. Ve hesapladım taaaammmm 129 lira kar etmısım totalde. On gündür elimde kalem yılmadım yurudum yagmur camur demedım ama 129 lira. En fazla ne kadar kampanya kupon kovalanırsa o kadar kovaladım. Lıste yapıp hangı urun nerde ucuzsa oraya gıttım, bir listede tam dort marketler zıncırı dolasıp hangısınde ne uygunsa onu aldım ama yok anacım. Etten ellı lira kar etmekle olmuyor zaten ayda ıkı bin liralk et mi yıyoduk kı on lıra ucuza alınca butce genıslesın. Evde inek sağıp tavugunu kendın kesmıyorsan normal harcadıgın tutar.