Merhaba herkese, yeni üyeyim ve yazıları okuduktan sonra yazmadan edemedim.
30 yaşındayım ve düzenli olarak konusunda uzman bir merkezde cilt bakımı yaptırıyorum ve düzenli olarak ta cilt bakım kremi kullanıyorum.Benim size tavsiyem şudur...Asla cildinize kozmetik içeriklerle satılan kremleri değdirmeyin, sadece eczanelerde satılan ve dermatolojik içerikli kremleri kullanın...Ben hem fiyat olarak hemde kendini kanıtlamış bir marka olarak dermalogica ürünlerini kullanıyorum...Size başka 3 marka daha tavsiye edeyim...Bunlar qlinique,neo strata ve rejuve dir.Kesilikle bir cilt uzmanına danışmadan ürün satın almayın öncelikle cildinizin neye ihtiyacı olduğunu tespit ettikten sonra ürün satın alın ve düzenli kullanın,asla makyajla uyumayın ve eğer paranıza kıyabiliyorsanız düzenli cilt bakımı yaptırın..Unutmayın cildimiz bizim en önemli markamızdır... sevgiler.
selam..oht peptide 3 u kullanan varmi,nukhet durunun kremiymis
Decleor kullaniyorum ben, henuz hic kirisiklik yok bende, ama baslarsa deniyecem bende mayayi tesekkurler
la mer i bende çok merak ediyorum! fiyatı 600 ytl gibi oyüsen pek kullanan ve yorumlayan kişi yok.
slm ben bir gün arayla yapıyorum ama iki gün üst üste yaptığımda oldu denemek için bir zararı yok ama bir gün yapıp birgün göz çevresini dinlendirmek daha mantıklı geldi. lütfen deneyim bu mucizevi bişe inanamayacaksınız.
ben kalanını ellerime sürüyorum yumuşacık oluo .o pahalı kremlerin ucuzlardan bir farkı olmadığını sadece marka olduğunu duydum doktorundan hemde pahalı iyidir die bişe yok bence doğal yolları denemek laızm ne kaybedersinki
maya: 1 ytl baya bir süre gidiyor
süt: 1.30 gibi bişe bu sayede sütte içmiş oluyorum fazla beklemediği için kalan sütü bozulmadan içmek zorunda kalıyosunuz:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?