• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Pahalı Kremler Kinerase,Benev,La Prairie, Remergent,La mer,Replexion,Dejavu,Visifirm

• Konu Sahibi Konu Sahibi neyra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızar dejavunun dudak dolgunlastırıcısını aldım.hiç etkisi olmadı.ama la prairie markasının 28 günük serumunu ve gündüz kremini aldım.cidden cildim cok daha iyi oldu.çok beğendim ilk kez bi ürüne verdiğim apraya değdi diyorum..reklam yapmıyorum haaa;)

Merhaba herkese, yeni üyeyim ve yazıları okuduktan sonra yazmadan edemedim.
30 yaşındayım ve düzenli olarak konusunda uzman bir merkezde cilt bakımı yaptırıyorum ve düzenli olarak ta cilt bakım kremi kullanıyorum.Benim size tavsiyem şudur...Asla cildinize kozmetik içeriklerle satılan kremleri değdirmeyin, sadece eczanelerde satılan ve dermatolojik içerikli kremleri kullanın...Ben hem fiyat olarak hemde kendini kanıtlamış bir marka olarak dermalogica ürünlerini kullanıyorum...Size başka 3 marka daha tavsiye edeyim...Bunlar qlinique,neo strata ve rejuve dir.Kesilikle bir cilt uzmanına danışmadan ürün satın almayın öncelikle cildinizin neye ihtiyacı olduğunu tespit ettikten sonra ürün satın alın ve düzenli kullanın,asla makyajla uyumayın ve eğer paranıza kıyabiliyorsanız düzenli cilt bakımı yaptırın..Unutmayın cildimiz bizim en önemli markamızdır... sevgiler.

selam kızlar, maya kürü, benim de goz altima iyi geldi.
cildim cok hassas, ince.. ben 4 yıl kadar helena rubinstein nin hydro urgency serisini kullandim, cok cok iyi, 20-30 yas arası için tavsiye ederim. ancak su an T.C.de satilmiyor. yurtdisindan getirteceksiniz...

clinique de kullandim 1 ara, hic 1 fayda gormedim. turn around (kotu), moisture on surge (fena degil), nem mask (yaglı-kotu)

su an ilk kırışıklarim gelmeye baslayacaklar, serum tavsiyesi olan var mı?
mesela valmont'un bio cellular'ı , ve goz için olan contour'u nasil?

helena ya devam etmek istiyorum, fakat hangi seriyi sececegimi bilemiyorum.
collogenist, C, face sculpter.. ? helena uzmanligi yapmıs olan var mı?

st herb ürünleri için bilgisi olan var mı arkadaşlar kullanan falan var mı
ben almayı düşünüyorum ama nasıldır işe yarar mı bilmiyorum
bilgisi olan varsa yarımcı olsun lütfennnn

Merhaba herkese, yeni üyeyim ve yazıları okuduktan sonra yazmadan edemedim.
30 yaşındayım ve düzenli olarak konusunda uzman bir merkezde cilt bakımı yaptırıyorum ve düzenli olarak ta cilt bakım kremi kullanıyorum.Benim size tavsiyem şudur...Asla cildinize kozmetik içeriklerle satılan kremleri değdirmeyin, sadece eczanelerde satılan ve dermatolojik içerikli kremleri kullanın...Ben hem fiyat olarak hemde kendini kanıtlamış bir marka olarak dermalogica ürünlerini kullanıyorum...Size başka 3 marka daha tavsiye edeyim...Bunlar qlinique,neo strata ve rejuve dir.Kesilikle bir cilt uzmanına danışmadan ürün satın almayın öncelikle cildinizin neye ihtiyacı olduğunu tespit ettikten sonra ürün satın alın ve düzenli kullanın,asla makyajla uyumayın ve eğer paranıza kıyabiliyorsanız düzenli cilt bakımı yaptırın..Unutmayın cildimiz bizim en önemli markamızdır... sevgiler.

merhaba canım
ben de dermalogica ya yeni başladım. temizleme jeli,toniği,nemlendiricisi bir de hydrating booster diye 30 ml lik ufak bir sıvısı var. bu bahsetiğim ufak sıvıyı hiç kullandınız mı? ne gibi faydası olur?
ayrıca dışarıda 1 kere cilt bakımı yaptırdım.Etilerde. baya para aldı ,ayrıca ilkel bir şekilde birkaç sivilcemi eliyle sıktı. yani hiç memnun kalmadım. gittiğiniz g.uzmanından memnunsanız adresini alabilir miyim?
tşk. :1hug:

SElam arkadaşlar... St. Herb Nano Göğüs Kremi hakkında bişeyler bilen yok mu aramızda???

Bütçeniz uygunsa, bu fiyat aralığındaki dermokozmetik markalarından dermalogica'yı öneririm. Gene dermokozmetik alayım ancak diğerlerine göre biraz daha uygun derseniz la roche posay'i öneririm.

merhabalar ben yeni üye oldum arkadaşlar.Bu kremler hakkında baya bir araştırma yaptım kullanmadığım ürün kalmadı diyebilirim.Heralde şimdiye bir araba sahibi olurdum. :) Hepsinin hikaye ve kandırmaca olduğunu düşündüğüm sırada son kez bir kaç ürünü araştırmak istedim ama bu sefer uyanıklık yapıp ürünlerin önce testırını kullandım.Cildim yağlı-karma la prairie yeşil serisi bu güne kadar kullandığım en iyi üründü diyebilirim.özellikle kırışıklık ve ciltteki srkmalar için.Aysun kayacı,ece sükan ve hande ataizide bu kremi kullanıyormuş.

kinerase hakkındaki düşüncelerinizi burda paylaşmaya devam edelim

estee lauder cp serum kullanana var mı? acil dolgunlastırıcı bır krem lazım bana
kolajeni güçlendirmeli paramın tam karsılıgı olmalı

la mer i bende çok merak ediyorum! fiyatı 600 ytl gibi oyüsen pek kullanan ve yorumlayan kişi yok.

ben kullandım
cilde derinin rengi,kırısık ve nem olarak etkisi çok
ama kolajen bağlara bir etkisini görmedim
ama pahalı tabi
la prairie de denedim ama almadım
ama almak isterim yani gercekten hakkediyor :lepi:

oht peptit 3 bile kullandım ...
sanmayın ki mucize oldu...
bi pok olmadı ...

La Mer arkadaşlar..
ınanılmaz bişey.. Bir yosun var içinde adam bu yosunu kendisi askerken yanık oluyor ona çözüm ararken buluyor ve bunu icat ediyor.. E-bay de minicik kavanozları var 9-10 dolara satılan deneme boyları, epey de gidiyor ..yoksa orijinal boy 500-600 tl den başlıyor- strawberry.net fiyatlaruyla.. buradakinden bahsetmiyorum bile, vergisi, dükan kirası caru curtu derken fiyat fiyuuuv gökyüzünde.. maksat ablalar birbirlerini alışveriş yaparken görsün..
alırım işime yarayan şeyi strawberry den e-bay den sürerim ooh param da bana kalır..
bir de aşırı pahalı değil ama elizabeth arden' in 8 hours diye çook eski ama çok işe yarar bi kremi var. Turuncumsu böyle zamk gibi ama bir düşesin sanırım çocuğu attan düşüp yaralanınca Elizabeth Arden bu yavruyu iyileştirmek için bu kremi yapıp düşese hediye ediyor. Hakikaten de 8 saat sonra çocuğun yarası iyileşince kremin ismi 8 hours oluyor..
Her yıl ödül alır hala süper o da..

slm ben bir gün arayla yapıyorum ama iki gün üst üste yaptığımda oldu denemek için bir zararı yok ama bir gün yapıp birgün göz çevresini dinlendirmek daha mantıklı geldi. lütfen deneyim bu mucizevi bişe inanamayacaksınız.

ben kalanını ellerime sürüyorum yumuşacık oluo .o pahalı kremlerin ucuzlardan bir farkı olmadığını sadece marka olduğunu duydum doktorundan hemde pahalı iyidir die bişe yok bence doğal yolları denemek laızm ne kaybedersinki

maya: 1 ytl baya bir süre gidiyor

süt: 1.30 gibi bişe bu sayede sütte içmiş oluyorum fazla beklemediği için kalan sütü bozulmadan içmek zorunda kalıyosunuz:)))))

slm bende kinarase hakkında yorumları ararken buldum bu siteyi ve de yazıları, maya kürü çok hoşuma gitti, hatta hemen 2 gün arka arkaya denedim, iyi geldi, siz hala kullanıyormusunuz;? yani bir zararı yok değil mi?

Son düzenleme:
ben carita (ideal control) kullandım. sevil parfümeriye gitmiştim beni cilt bakımı için çağırdılar. bu ürünle cildime bakım yapıldıktan sonra almaya karar verdim. ama ilk başta fondotenini almıştım mükemmel bir fondoten ya hem yüzünde sivilc varsa kapatıyor hemde sanki hiç sürmemiş gibi doğal gösteriyo ve yüzün canlanıyo. her neyse nemlendirici ve toniğini kullandığım zaman inanamadım bu söylediğin markalar cidden sadece isim yapmışlar başka hiçbir özelliği yok. çünkü denedim bir çoğunu. carita shiseido labraturlarında yapılıyomuş. buda pahalı bir marka ve bilen çok az diye düşünüyorum. bu markayı kullan cidden memnun kalıcaksın. çok denedim ve gördüm benden söylemesi canım sağlıklı günler diliyorum:)

02454983301.jpg

la praire retexturizing booster

kızlar bu ürünü kullanan var mı bazı sitelerde epeyce övülmüş almayı düşünüyorum sizlerden kullanıp memnun kalan var mı ?

kullandım bu ürünüde bununla beraber yeşil bi serumu var onuda bide anti aging kremini.bende hiç bi işe yaramadı anneme verdim.ama ilginçtir ki onda bayaa işe yaradı.
lamerde kullandım oda cildime çok ağır geldi gözeneklerimi irileştirdi.onuda anneme verdim.bide lamer in konsantre göz jeli var.göz altımda alerji yaptı.isilik gibi kırmızı bişeler oldu korktum hemen bıraktım. :olmaz: bence tester kullanmadan almayın bu kremleri.paramıza yazık ya. :1no2:

Back
X