N
neyra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi neyra
-
valmont kil maskesi kullandım ekstra bir fark göremedim ama kuzenim la prairie göz kremi kullanıo göz çevresi çok ii
ben kınerase kullandım yüz temizleme köpügü ve kremini almıştım fena degildi gözenekleri sıkılaştırmıştı. ama şimdi daha dogal ve bitkisel şeyler deniyorum
öyle mi? Cildiniz de bir problem var mıydı yara ve yanık izlerini geçirdiğini okumuştum başka bir sitedeben replexion aldım .ama hiç bir işe yaramadı.
öyle mi? Cildiniz de bir problem var mıydı yara ve yanık izlerini geçirdiğini okumuştum başka bir sitede
herkese mrb daha yeni üye olduğum için sitenin içinde kaybolmuş durumdayım:)
ama şunu belirtmedende geçemicem...
ben tam roc'un göz için olan kremini almak üsereydim ki birden bu sitede meşhur mayalı tarifi gördüm:) birkaç gündür kullanıyorum göz altlarımda belirginleşen iki uyuz çizgi beni çileden çıkatıyordu ki bu tarif imdadıma yetişti o kadar parada saymamış oldum çünkü öle bir duruma gelmiştimki ne kadar olursa olsun alıcaktım kremleri ama şimdi o tarifi kim verdise sonsuz teşekkürler bilgilerinize....
ben yine de replexion ve la mer almak istiyorum ne olursa olsunklava:
kinerase ben de alacağım, göz ürünlerinin ve pepditli kreminin çok iyi olduğunu duymuştum..
Daha dogal derken nasıl bir marka?Adını duyduğunuz türkiyede olmayan organic ürünler var mı kızlar?
cilt bakımına topik açtım canım . bitkisel kremler diye bi bak istersen. aktarlarda satılıyor hazır krem kutularında.
merhaba o mayalı tarifi buraya da yazalım mı?Ben de sitede kaybolanlardanım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?