E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi neyra
-
maya toz mayamı?
peki digitalangel bunu hemen yapıp sürüyomusun yoksa mayayla süt bekliyomu azcık.onuda belirtte tam olsun..
peki bu mayalı tarifi hergün hergün mü süreceğiz?yoksa haftada birkaç kez sürmek yeterli mi?hergün nasıl süreceğim:sm_confused:
slm ben mayayı hani buz dolabının dondurucusunda değilde hani altta daha fazla soğutan bir bölmesi varya orda saklıyorum zaten mayanın üstündede dondurmayınız yazıyo
hemen alıp süte karıştırıyorum ve sürüyorum yarım saat bekletiyorum sonra yıkıyorum o kadar bekletmeye vaktim olmuyo zaten yatarken yapıyorum
ben yine de replexion ve la mer almak istiyorum ne olursa olsunklava:
TŞKLER CANIM SAOL..HEMEN DENEYECEM AZ SONRA BAKALIM..a.s.
slm denedinizmi merak ediyorum valla benim göz çevrem öyle sıkılaştıki farkedilmicek gibi diil :)
loreal'in collagen filler var.tüp içinde gri renk krışık için kolajen dolgu.bende öyle yaşlılar gibi kırışıklık yok.salak gibi gidip aldım sürdüm çok da etkisi olmadı 30 yaş üstü hanımlar için uygun.ama söylemem lazım.sürüldüğü yeri şişiriyor dolduruyor
muradın ürünlerini almayı düşünüyorum fakat uzmanı bi liste çıkardı 900 ytl! bide botania var netde bakarken bi eczanede gece alana gündüz bedava diyodu ve eczanenin %25 indirimi vardı ! bu markayı kullanınız varmı acaba? bu şekilde kampanya olunca normal kremler gibioluyo fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?