• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Pahalı Kremler Kinerase,Benev,La Prairie, Remergent,La mer,Replexion,Dejavu,Visifirm

• Konu Sahibi Konu Sahibi neyra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bu arada bir gün arayla yapılıyor ama ben iki gün üst üstede yasdım doğal bişe olduğu için zararı yok sadece ilk yaptığımda yüzüm kızarmıştı yıkadıktan sonra korktum ama hemen geçio o kızarıklık öle bişe olursa sorun yok yani:)

peki digitalangel bunu hemen yapıp sürüyomusun yoksa mayayla süt bekliyomu azcık.onuda belirtte tam olsun..

peki bu mayalı tarifi hergün hergün mü süreceğiz?yoksa haftada birkaç kez sürmek yeterli mi?hergün nasıl süreceğim:sm_confused:

Ben yaklasik bir yildir kinerase kullandim.Öyle aman aman bir faydasini görmedim.Göz cevresi kirisiklarim ayni,ama cillerim icin sirkenin faydasini cok gördüm.Ayrica yesil caya bir ara düzenli devam ettim ve cildim gercekten parlamaya basladi.

yesil çayı nasıl kullansınız? yüze mi sürülüyor?

peki digitalangel bunu hemen yapıp sürüyomusun yoksa mayayla süt bekliyomu azcık.onuda belirtte tam olsun..

slm ben mayayı hani buz dolabının dondurucusunda değilde hani altta daha fazla soğutan bir bölmesi varya orda saklıyorum zaten mayanın üstündede dondurmayınız yazıyo
hemen alıp süte karıştırıyorum ve sürüyorum yarım saat bekletiyorum sonra yıkıyorum o kadar bekletmeye vaktim olmuyo zaten yatarken yapıyorum

peki bu mayalı tarifi hergün hergün mü süreceğiz?yoksa haftada birkaç kez sürmek yeterli mi?hergün nasıl süreceğim:sm_confused:

slm ben bir gün arayla yapıyorum ama iki gün üst üste yaptığımda oldu denemek için bir zararı yok ama bir gün yapıp birgün göz çevresini dinlendirmek daha mantıklı geldi. lütfen deneyim bu mucizevi bişe inanamayacaksınız.

ben kalanını ellerime sürüyorum yumuşacık oluo .o pahalı kremlerin ucuzlardan bir farkı olmadığını sadece marka olduğunu duydum doktorundan hemde pahalı iyidir die bişe yok bence doğal yolları denemek laızm ne kaybedersinki

maya: 1 ytl baya bir süre gidiyor

süt: 1.30 gibi bişe bu sayede sütte içmiş oluyorum fazla beklemediği için kalan sütü bozulmadan içmek zorunda kalıyosunuz:)))))

slm ben mayayı hani buz dolabının dondurucusunda değilde hani altta daha fazla soğutan bir bölmesi varya orda saklıyorum zaten mayanın üstündede dondurmayınız yazıyo
hemen alıp süte karıştırıyorum ve sürüyorum yarım saat bekletiyorum sonra yıkıyorum o kadar bekletmeye vaktim olmuyo zaten yatarken yapıyorum

TŞKLER CANIM SAOL..HEMEN DENEYECEM AZ SONRA BAKALIM..a.s.

muradın ürünlerini almayı düşünüyorum fakat uzmanı bi liste çıkardı 900 ytl! bide botania var netde bakarken bi eczanede gece alana gündüz bedava diyodu ve eczanenin %25 indirimi vardı ! bu markayı kullanınız varmı acaba? bu şekilde kampanya olunca normal kremler gibioluyo fiyatları

slm denedinizmi merak ediyorum valla benim göz çevrem öyle sıkılaştıki farkedilmicek gibi diil :)

ilk sefer canım henüz bi değişiklik yok..gerçi öğle kırışıklıkda yok belirgin ama tedbir amaçlı kullanmaya başladı bakalım ileriki günlerde seni bilgilendiririm..tşkler ilgin için.

maya lı tarifi ben bi kere uyguladım ama nedense bırakmıştım.sonucunu hatırlamıyorum
mayayı sütle karıştıroysunuz karışım bulamaç gibi olmalı.öyle sürüyosunuz işte.sonra kuruyo zaten yüzde

mayanın dolgunlaştırıcı kabartıcı etkisi var bildiğiniz gibi.sütte de kalsiyum var o da vücüdu ve kemikleri serttleştirir sağlamlaştırır..çizgileri yok etmesi de doğal.ben çok deneyen duydum genelde memnunlar.

loreal'in collagen filler var.tüp içinde gri renk krışık için kolajen dolgu.bende öyle yaşlılar gibi kırışıklık yok.salak gibi gidip aldım sürdüm çok da etkisi olmadı 30 yaş üstü hanımlar için uygun.ama söylemem lazım.sürüldüğü yeri şişiriyor dolduruyor

loreal'in collagen filler var.tüp içinde gri renk krışık için kolajen dolgu.bende öyle yaşlılar gibi kırışıklık yok.salak gibi gidip aldım sürdüm çok da etkisi olmadı 30 yaş üstü hanımlar için uygun.ama söylemem lazım.sürüldüğü yeri şişiriyor dolduruyor

sakın kullanma canım o kremi..çünkü yaşından büyükler için hazırlanmış kırşıklık kremleri cildi daha fazla yaşlandırıyo ve kötüleştiriyo bunu güzellik uzmanından bizzat duydum..yaşına uygun kremler seç....

muradın ürünlerini almayı düşünüyorum fakat uzmanı bi liste çıkardı 900 ytl! bide botania var netde bakarken bi eczanede gece alana gündüz bedava diyodu ve eczanenin %25 indirimi vardı ! bu markayı kullanınız varmı acaba? bu şekilde kampanya olunca normal kremler gibioluyo fiyatları

benim arkadaslarımdan murad ürünlerini kullanan çok oldu hep sonuç fiyasko dediler, bilmiyorum belki bir -iki kutuyla sonuç alınamıyordur yani düzenlice 2-3 kutu devam etmek gerekir ama genel kanı çok pahalı ve verdikleri parayı haetmediği yönündeydi.:kızgın:
ama bir serumu yüze sürülünce ipek gibi bir etkisi oluyor demişti biri, tabi ipek gibi etkiyi napalım önemli olan cildi onarması mucize bir etki yapıp yapmadığıdır,Benev'in essential lipids ini kullandım o da çok müthiş bir doku veriyor tene,
sürüldükten sonra yani, seramide vs içeriyordu tam bitmedi, şişenin dibinde 4-5 kullanımlık ürün kaldı kıyamadım,bitincen e yaparım diyesenağlama
ama sevdim yani bu ürünü,murad alacaksanız neresi indirim yapıyorsa oradan alın bir de tüm cilt bakımını aynı markadan almaya karşıyım

mesela bir markanın kremi diğerinin yüz temizleme köpüğü,bir diğerinin gece kremi iyi olabiliyor
biotherm de güzel bir markadır biosensitive serisini severim.

Back
X