paco rabanne Ultraviolet nasıl bır parfüm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.Ayrıca bu kokuyu erkeklerde çok beğenıyor .yerimseniben

bu parfümün erkek versiyonunda dişi versiyonunun da bağımlısıyız biz sevdiceğimle karşılıklı olarak,etraftan da fazlaca soruluo...bence çok başarılı...
kaydirigubbakcemile5

allah allah bu kokuyuda kokladım dün beğenmedim yahu.Nehir erdoğanın parfümüymüş.:umursamaz:

canım bu parfümünde tarifini istiyorum senden nasıl bir kokusu var neyini beğenmedin?:uhm:

tek kelimeyle mükemmel bir koku...
eşimde var onlarca parfümünün içinde en iyisi

bu koku kesinlikle beyaz ten kokusu diyebilirim, çiçek kokusu beyaz tende olan bi arkadaşım kullanıyodu ben çok beğeniyodum onda ben buğday tenliyim ama bende öle güzel kokmadı(

ben bu kokuyuda kulandim ama canim aman aman bir koku oldugunu dusunmuyorum , fakat zevklerle renkler tartisilmazmis:)

yaklaşık 6 seneden beri kullandığım parfümüm yaz-kış rahatlıkla kullanabilirsiniz nişanlım bayılıyo benle de adeta özleşti şişeside gayet tatlı bence

ben bugün bu kokuyu kokladım güzel bir koku aslında ben beğendim tam bir çiçek kokusu değil tatlı bir notasıda var rahatsız edici bir koku değil ama etraftan çokça duyduğum bir kokuymuş meğerse.farklı sıradışı cezbedici değil ama kötü de değil orta.kalıcılık gayet iyi bu arada.

bu arada durdukça da allureye az da olsa benziyor denilebilr.

kızlar bu arada paco rabanna black XS parfümü çok başka çok farklı ve sıradışı bir koku çok duyulan ve bilindikte değil ben black XS'i daha çok beğendim.

xs black cıkolata tarzı bır koku
ultravıolet ona kıyasla cokk cokk farklı sevenı cokk beyaz tenlı parfumu gıbı gelıyor bana menekse yasemın sevenler denesın derim...

ultraviolet çok duyduğum bir kokuymuş aslında çevremden bana farklı gelmedi ama XS Black çok rastlanan ve kullanılan bir koku değil.

ben d&p den kullanıyorum çok güzel kalıcı yolda durdurup ismini soruyorlardı bayanssulusmile

açığını kullanacak arkadaşlara d&p yi kesinlikle tavsiye etmiyorum. 3 senedir kullandığım bir parfüm ve orijinaline en yakın kokuyu uygun bir fiyata bulmak isteyenlere Bargello'yu tavsiye ederim. d&p'deki acayiiiip ağır kokuyor. ben de beyaz tene daha güzel gittiği kanısındayım.

7 senedir kullanıyorum süper bir koku tek geçerim.

harika bir koku,sıktıktan saatler sonrs bile kendi tenimden kokusunun esintisini hissedebiliyorum.hem çok kalıcı hem hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…