Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
önceLikLe herkese merhaba.. arkadaşlar, polislik sınavlarına benim dışımda hazırlanan bayan polis adayları var mı burda merak ettim yazarsanız sevinirim... seLamLar...opuyorumnanaktan
ya süreçi anlatsanıza biraz..24 eylülde ilan edilecekmiş 9 ekimde spor testi var galiba?ondada kpss gibi anayasa matematik güncel tarih coğrafyamı var?
pmyo sınavı bu mülakatları geçersen 13 eylülde sınav var 120 sorudan 95 100 net çıkarırsan bayanlar için bu kesin girersin 36 türkçe 36 mat bunlar öss 1 ayarında 12 inkilap tarihi 12 coğrafya 12 anyasa ve vatandaşlık bilgisi 12genel kültür sorusu var spor testi falan duymadım ben
arkadaşLar benim işim zor gibi..:sinifsinif: matematik yapamıyorum hiç yapmasamda diğerlerinden soru kaçırmasam nasıl oLur bLen var mı, kazanamaz mıyım acabaCADIARZU matematikten nefret ediyorum da
arkadaslar bende pmyo ıcın hazırlanıom.bu sene kpss kursuna gıdecem hem ona gırecem hem ona ama polıslıgı cok ıstıom kursta matematıgı halletmek gıbı bı amacım var...ıns yaparız hepımızzz