- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
önce ne yaptığını anlat. Belki seni affetmesini istemiyoruz ??? !!Oda mantıklı aslinda ama kendimide affettirmem lazim. Videonun sonunda bende kendimce biseyler soylicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce ne yaptığını anlat. Belki seni affetmesini istemiyoruz ??? !!Oda mantıklı aslinda ama kendimide affettirmem lazim. Videonun sonunda bende kendimce biseyler soylicem
Evine bi pizza gonderin daha cok mutlu olur. Not olarak da ketcapla kalp cizer misiniz üstüne filan yaz yaparlarsa hoşluk olur
şaşırdın heralde:))Farkli kişilerden güzel sözler koyup özür diledigimin söylenmesini istiyorum.
vallahi ocaginiza düştüm hepsi uyar banaTtamam ancak soyle yardim edebiliriz.
Heyyy sevgilisi konu sahibi pismanmis ozur diliyor affe onu:)
Konu sahibi sanirim bizim video cekmemizi istiyor
Bak soyle yapalim yeni konu ac hepimiz sevgiline biseyler yazalim send eburayi ona okut.buradan ancak boyle yardimci olabilirizvallahi ocaginiza düştüm hepsi uyar bana
Bak soyle yapalim yeni konu ac hepimiz sevgiline biseyler yazalim send eburayi ona okut.buradan ancak boyle yardimci olabilirizvallahi ocaginiza düştüm hepsi uyar bana
Peki birde onu deneyelim. Cok teşekkür ederim. Konuyu açıyorum hemen.Bak soyle yapalim yeni konu ac hepimiz sevgiline biseyler yazalim send eburayi ona okut.buradan ancak boyle yardimci olabiliriz
Yeni konu açıyorum orda yardimlarinizi bekliyorum. Bu kzi seni cok seviyor affet felan diyeNe yaptin cok merak ettim :)
Kendiniz biseyler söylersiniz yada çocuğunuz mesela. Hic fark etmez. Tabi mumkunse
Zeki müren de bizi görecekmiYeni konu açıyorum orda yardimlarinizi bekliyorum. Bu kzi seni cok seviyor affet felan diye
Henüz gostermedim. Bilgi vereceğimKonu sahibi mesajlar olumlu sonuç veriyormu merak ettim:)
İstersen adını yaz bizde x senden özür diliyor diye yazalım, böyle topikler var sanırım, sende ekranın fotoğrafını çek gönder , değişik olabilirMerhaba kizlar. Sevgilime büyük esseklik yaptım ve özür videosu cekmek istiyorum. Yardim edin lütfen. Tipki evlenme teklifi yapilir gibi. Farkli kişilerden güzel sözler koyup özür diledigimin söylenmesini istiyorum. Yardim edermisiniz