Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
- 28
- 23 Ağustos 2016
- 783
- 765
- 33
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- 11 Şubat 2012
- 2.202
- 3.238
- 333
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
- 18 Haziran 2017
- 282
- 795
- 18
- 27
- 23 Ağustos 2011
- 956
- 1.193
- 313
- 33
Simartmayin su adamlari.
Ne yapmis olabilirsin ki en fazla?
Kizlar biraz agir olmali.
Bir hata yaptigini dusunuyorsan Ozur dileyeceksen cik karsisina ozrunu dile.
Bana boyle seyler cok ergence ve sacma geliyor.Ayrica video cekip millete ozur dilerim dedirtince sen ozur mu dilemis oluyorsun yani.Ne sacma.
Ne yapmis olabilirsin ki en fazla?
Kizlar biraz agir olmali.
Bir hata yaptigini dusunuyorsan Ozur dileyeceksen cik karsisina ozrunu dile.
Bana boyle seyler cok ergence ve sacma geliyor.Ayrica video cekip millete ozur dilerim dedirtince sen ozur mu dilemis oluyorsun yani.Ne sacma.
- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
Tamda istedigim bu.Boyle bir site var, tum sehri gezip (mesela senin adin ayse onun adi ali olsun) dolmus soforune, yoldaki insanlara , turistlere bile ali ayse senden ozur diliyor diye video cekiyorlar. İstersen sonunda da kendi videon ali senden ozur diliyorum askim vs diye bilirsin
Tamda istediğim bu aslinda ama imkanim yok suan için aklima bitek burasi geldiBoyle bir site var, tum sehri gezip (mesela senin adin ayse onun adi ali olsun) dolmus soforune, yoldaki insanlara , turistlere bile ali ayse senden ozur diliyor diye video cekiyorlar. İstersen sonunda da kendi videon ali senden ozur diliyorum askim vs diye bilirsin
Oda mantıklı aslinda ama kendimide affettirmem lazim. Videonun sonunda bende kendimce biseyler soylicemBoyle yaparsanız küsme davranışını pekiştirmiş olursunuz. En iyisi seni çok seviyorum videosu çekin. Daha mantıklı
Valla sevinirimBacım istersen biz cekip gonderelim
Kendiniz biseyler söylersiniz yada çocuğunuz mesela. Hic fark etmez. Tabi mumkunseKendimizi videoya mı çekmemizi istiyorsunuz?