Bende anlayamiyorum maalesefDaha önce yaptığımda anlamamıştım, dün yaparken de anlamak için bayağı uğraştım bu konuda bilinçli olduğum söylenemez. Bilgi amaçlı şeyler yazarsanız kendi adıma çok mutlu olcam :)
Evet en iyisi doktora gitmek ama o kadar tembelim ki o konuda :)) Tabi bu ihmale gelmez en kısa zamanda mutlaka gitcem. Teşekkür ederimDoktora gitmeniz daha yararlı olabilir içiniz rahat etmiş olur =) uygulamalı öğretmesini isteyebilirsiniz bu sayede sizde düzenli olarsk doğru bir şekilde kontrol etmiş olursunuz
Vücudumuzu tanımaya geç başladık sanırım :) Arkadaşımın annesinde vardı, ondaki şeyler yok en azından bundan eminim. Ama en kısa zamanda gidelim bence deBende anlayamiyorum maalesefo kadar ugrastim en iyisi biz bi doktora gorunelim baska turlu kafam basmiyo benim sahsen
Bende öyleyimEvet en iyisi doktora gitmek ama o kadar tembelim ki o konuda :)) Tabi bu ihmale gelmez en kısa zamanda mutlaka gitcem. Teşekkür ederim
Hastahaneyle aramda 2 sokak varBende öyleyimsonrasında düzenli siz kontrol edersiniz... Immm hatta sizden mesaj bekliyorum. gittiğinizde bana yazın olur mu? Belki sizi gaza getirir
En yakın zamanda bekliyorumHastahaneyle aramda 2 sokak varBakayım orda bölümü varmıymış, varsa randevu alıp görüneyim, size de haber veririm. Böylesi daha iyiymiş mecbur hissetcem şimdi
benim derdm adet oncesi goyuslerden baslayb koltukaltina kadar geden agridir amma bir tek sudyen cikardgim 2=5 deyqe arasi fazla agrar brde sabahlari kalkdigimda muhtmelen mastolji var bendeEn yakın zamanda bekliyorum