Popüler Konu ÖZMUAYENE

Konuya girdim kactim yonetici yakalamis gibi mesaj atti muayenemi yaptim ben bir sorun yok simdilik sukur. Bu arada sut bezi kitleyle farkli aslinda nette arastirilirsa aciklamasi yaziyor denk gelmistim.

Geçmiş olsun.

merhaba
benimde bazen siddetli agrilarim oluyor ailemde uyardi aslinda ama ben doktora gitme özürlüsü oldugum icin erteleyip duruyorum belki birazda korktugumdan.
bu sabah konuyu gordum bende katilmak istedim ama reglken şiş cikabiliyor diye yazilmis en yakin zamanda hareketleri uygulayip buraya yazicam
bu duyarli etkinlik icinde yoneticileri ve konu sahibi arkadasimizi tebrik ediyorum

çok geçmiş olsun..
bebeğiniz cennette.. inşallah yeniden evlat sahibi olursunuz.
ve teşekkürler. bu mesajdan sonra hemen eve gidince kontrolümü yapacağım.

32 1

gecmis olsun basiniz saolsun.ates dustugu yeri yakar bilirim ama yinede kurtuldugunuza sukur insallah yeniden hamile kalirsiniz

20 yasından itibaren kontrolü elden bırakmamak gerek ama işte biz kadınlar ihmal ediyoruz malesef. Çok yararlı bir paylaşım olmuş teşekkürler.

güzel bi proje olmuş bende ara sıra elle muayenemi yaprım uzmana bi kere gittım temiz çıkmıştı. bidahada gitmedim ama evde devamlı inceliorum. bizede böle bi seminer verilmişti ogünden beri dikkat ediyorum.. ne güzel sizde aydınlatıosunuz erken tanı hayat kurtarır. buna vesile oluyosunuz ne güzel...

Çok teşekkür ederim böylesine insan hayatını iyileştiren bilinçlendiren paylasimlarizla iyi ki varsınız.

Merhaba herkese ..

Temmuz ayi baslari gibi kendi kontrolumu yaparken sag gogus altimda siskinlik ve morarma meydana gelmisti.
Elle dokundugumda o aciyi hissediyordum.
Cok zor bir kac gun gecirmistim. Elle anlasilabilen hafif kitleler hissedebiliyordum ama durmadim doktora gittim hemen..

Iki gogusumde de iyi huylu meme kistleri tespit edildi. Sag gogusumde daha yogun oldugunu soyledi doktorum..

Bu sekilde kontrole alindim..

Lutfen kontrollerimizi aksatmayalim..

Duyarliliginiz icin tesekkurler.
Gecmis olsun..

Yas: 22
Oz muayene :1
Doktor kontrol : 1. - 23.07.2015

özmüayne 26 son öz muayene 18.09.2015
uzamn muyene :1 son uzman muayene tarihi:20.12.2014

Sürekli kontrol ederim

Yaş 30
Doktor kontrolü yakın zamanda yok
Durum :)

Simdi bakarken farkettim sol gogsumde misket buyuklugunde bisey var bidebi kac gundur baldir ve kolumun etlerinin icinde bezeler oldugunu farkettim. Oynuyorlar aci ve sanci yok. Doktora gitmelimiyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…