Özlem'in çeyizi

Insanin ici gidiyor resmen o kadar cok ve guzelki birtane seyin bile kotu degil masallah nazar degmesin erkek olsaydim seni huyundan guzelliginden zevkli olmandan oturu kacirmazdim kismetine sesleniyorum artik bulda evini gormek nasip olsun bizlere
Rabbim gonlune gore versin insallah
Ama o banyo icin aldigin sepetine bittim cunku nisanda makyaj malzemelerimi koymak ici, boyle birsey istiyordum nolur benim hemen alicagim biryer de bana

Özlemcimm herşeyin çok harikaa maşaAllah maşaAllahh

Sevgicimm ne güzel sözler bunlar bitanem çok teşekkür ederim

Güzellik görenin gözündedir, sen güzel bakıyorsun ya ondan güzellik görüyorsun bende de

Kısmetime ben de sesleniyorum bu arada, elma dersem çık armut dersem çıkma, elmaaaaaaaa

Aminn diyorum tüm güzel duaların için bitanem

Bu arada, sepet için özelden sana yazıcam inşallah

Ne kadar güzel şeyler insan kullanmaya kıyamaz,iyi günlerde kullan canım

Vazon çoook şeker kuzum, maşallah yetenekli hatunsun

Kanca Ev ganimetleri kategorisine hoşgeldiniz

Dondurma kaşıklarım, çay kaşıklarım ve inşallah müstakbel eşim olacak insanla birlikte kullanacağımız gelin damat çay kaşıklarımız

Tatlı çatallarımız ve kahvaltılık bıçaklarımız

Salata ve kek servisliklerim

Magnetlerim

Mutfak için çalar saatim ve peçeteliğim

Son düzenleme:
Kızçeler pazar günü yaklaşıyor malumunuz

Ortaköy'de saat 1 de buluşuyoruz inşallahm

Gelemeyen arkadaşlar maruzatlarını bana ilettiler sağolsunlar, bahanesi olmayanları bekliyoruz

Kesin gelicem diyenler benimle özel mesajla iletişime geçebilirlerse özel iletişim numarası paylaşıcam

Şeker gibiler MaşaAllah güle güle kullan tatlımm.İstanbulda olaydım bende gelirdim kesin

Kuzum bunların hepside çok güzeeeel hepsi de şeker gibi

Ne kadar çok Kanca cicin var Maşallah

Pazar günü 1 çok uygun olmuş, yer olarak sahilde Ortaköy camiinin orası uygun olur mu, ben bitek orayı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…