• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

özlemcimm bayıldıımmm :)

ayy bayıldımm özlemcimm :nazar: bu arada nerde oturuosunn eğer ankaradays Paşabahçe mağazası warmıı biliomusunnn??? :27:

Sağolasın canım benim :54:

Ben İstanbul'dayım, Ankaradakiyle ilgili inan hiçbir bilgim yok ama paşabahçenin online sayfasından bakabilirsin orada mutlaka mağaza listesi vardır :31:

Bazen diyorum aaa bu kaliteli bundan olsun falan, sonra diyorum amaaan herşey değişiyo, hepsini bilmem kaç yıl garantileyip alsak ne olacak? Hiç mi bişey beğenmiyeceğiz, değiştirmek istemeyeceğiz? Tencerelerimi Hisar' dan aldım ama 335 TL' ye internette bulunca, yoksa daha uygun bir markadan alıcaktım sanırım.. :31:

Mesela ben blender setimi ütümü süpürgemi bilimum tüm cereyanlı ev eşyalarını tamamladım amma velakin hala evlilik yok ufukta, napim şimdi yas mı tutayım garantileri bitecek diye :27: Kocam olacak nev-i şahsına münhasır zat beni böylesine beklettiği için bozulan aletlerin faturasını eline tutuşturucam karşıma geç çıkmanın cezası diye :60:

Oturalım yiyelim içelim sonra minik bir ayı yavrusu gibi olayım ben :56:

Yaşasın hatun gücü :10:

Büşüm benim hayat felsefelerimden biri aynen şöyle :

"Etliyim butluyum böyle mutluyum" :52:

Takıl bana hayatını yaşa kuzucum :29:

Seramik tencereler, tavalar ve diğerleri kategorisine hoşgeldiniz :24:

Seramik tencere ve tavalarımı Moneta'dan ihtiyacıma göre belirleyerek aldım:16:

28 cm wok tavam :56:

$moneta 28 cm wok tava.jpg

20 ve 26 cm olmak üzere iki adet tava daha :56:

$moneta 20 cm  ve 26 cm tava.jpg

24 cm derin tencerem ve yine 24 cm karnıyarık tencerem :56:

$2012112115410_ceramica01_24cm_kapakli_derin_tencere.jpg $20121121153858_ceramica_01_24_cm_pilav_tenceresi_kapakli.jpg

Mutfakta tava bolluğunu sevenlerdenim. Bu yüzden tefalden başka ebatlarda da tavalar aldım :56:
Kırmızı olanlar 22 ve 24 cm, lacivert olan 18 cm ve bundan da iki adet aldım

$2 adet 24cm 26 cm tefal tavalar.jpg $2 adet tefal tava.jpg

Marine takımlarımla hayalini kurduğum balık sofralarımız var ya hani :17:

İşte bu tava da o leziz balıkları kolayca pişirmek için :56:

$taç balık tavası.jpg

Pazar kahvaltısı kreplerimiz için Korkmaz'dan krep tavası :56:

$korkmaz krep tavası.jpg

Közlenmiş patlıcana bibere müptela biri olarak köz tavam:54:

$közleme aparatı.jpg

Sos tavalarım :56:
Minik olan tedy, çilekli olan mudo :16:
$sos tavası.jpg $çilek formlu sos tenceresi.jpg

Ve son olarak kızartma tencerem :56:
$kızartma tenceresi.jpg

Son düzenleme:

Ve sırada cereyanlı ev eşyalarım :10:

Philips Marathon Elektrikli Süpürgem ve Fakir Darky dik süpürgem :16: (Fakiri şuan kullanıyorum herkese öneririm canavar gibi resmen)

$philips-fc9205-marathon-elektrikli-supurge-27_52227.jpg $2-1342691941.jpg

Philips Perfect Care Optimal 6 Bar Buhar Kazanlı Ütüm ve Arzum Massa ütü masası :16:

Eki Görüntüle 938720 $ARZUM MASSA-500x500.jpg

Branun MR 570 Patisserie Blender Setim :16:

Eki Görüntüle 938723

Boshc MFQ3520 el mikserim :56: (Blender setindeki çırpıcının yeterli gelmeyeceğini düşünerek piyasaki en yüksek devirli makinayı araştırdım ve bosch da karar kıldım)

$bosch mfq3520.jpg

Tefal Versatilis tost makinam :56:

$tefal versatilis.jpg

Hayallerimden biri de yatak odasındaki makyaj aynamın önünü parfümlerimle doldurmak :16:

Ve bunlar da benim parfümlerim :12:

Oriflameden
$oriflame volare.jpg $oriflame -precious moments.jpg $oriflame air.jpg $oriflame pretty swan edt review I.jpg

Avondan
$avon wish of happiness.jpg $avon secret fantasy.jpg $avon pur blance set.jpg $avon celebre.jpg

Ayak bakımı için

$avon ayak bakım seti.jpg $avon ayak bakım kremi.jpg

Yurtdışından

Cacharel Noalarım :12: ( Noa lara tutkunluğum aşikar. Hollandada üni okurken mavi olanı bir arkadaşım hediye etmişti. Oradan başka bir arkadaşımı da Türkiye'de misafir etmiştim evimde, o da sağolsun eli boş gelmemişti bana beyazını set olarak hediye etmişti :16: )

$cacharel noa set.jpg $cacharel noa.jpg

Perlato - Sweet and Sour

$sweet and sour - perlato.jpg

Calvin Klein Sheer Beauty

$bsheer-beauty__33162_zoom.jpg
Naomi Campell ( yurtdışından hediye bu da)

$naomi campbell.jpg

bebeğimmm hepsi hepsi harika :16: güle güle kullan en güzel ve en özel günlerinde inşallah :16: biz kızlar herşeyde detaya nasıl iniyoruz baksana çeyizin güzelliğine maşallah :nazar: :nazar:

bebeğimmm hepsi hepsi harika :16: güle güle kullan en güzel ve en özel günlerinde inşallah :16: biz kızlar herşeyde detaya nasıl iniyoruz baksana çeyizin güzelliğine maşallah :nazar: :nazar:

Sağolasın kuzucum hoşgeldin topikime tekrardan :16:

Biz kızların her türlü ayrıntıyı düşünebiliyor olması aslında biraz da beyin aktivasyonlarından kaynaklanıyor. Kısa ve öz haliyle, erkekler sistematik, bayanlar empatik düşünür. Hemcinslerimizin beyinleri daha ayrıntı odaklı düşünmek üzere organize edilmiş, erkeklerin ise daha bütünsel ve genel odaklı düşünmek üzere. Onlar sonuca bakıyor biz sürece :31: Onlar bizim ayrıntıcılığımızdan muzdarip biz onların ayrıntıları es geçip bütüne odaklanmasından. Ama bilmek lazım ki iki tarafın da bunda suçu yok Mevla böyle yaratmış. Tabii hepsi böyle değil bazıları cidden ince düşünceli, detayları seven tipler, ehh işte o kısımda kalanların da darısı bana ve dileyen tüm kızçelerin başına :16:

Sağolasın kuzucum hoşgeldin topikime tekrardan :16:

Biz kızların her türlü ayrıntıyı düşünebiliyor olması aslında biraz da beyin aktivasyonlarından kaynaklanıyor. Kısa ve öz haliyle, erkekler sistematik, bayanlar empatik düşünür. Hemcinslerimizin beyinleri daha ayrıntı odaklı düşünmek üzere organize edilmiş, erkeklerin ise daha bütünsel ve genel odaklı düşünmek üzere. Onlar sonuca bakıyor biz sürece :31: Onlar bizim ayrıntıcılığımızdan muzdarip biz onların ayrıntıları es geçip bütüne odaklanmasından. Ama bilmek lazım ki iki tarafın da bunda suçu yok Mevla böyle yaratmış. Tabii hepsi böyle değil bazıları cidden ince düşünceli, detayları seven tipler, ehh işte o kısımda kalanların da darısı bana ve dileyen tüm kızçelerin başına :16:

hoşbuldum güzel topiğin güzel sahibesi :16: haklısın valla tatlım ben bu ara biraz el işlerine daldım paspas örüyorum kanaviçe işliyorum falan benim öküzüm ne gerek var hazırı yokmu diyor tabak beğeniyorum zaten almadınmı diyor birde kahve makinası istiyorum diyorum onada bi kılıf uydurmuş ben seni hep götürürüm içmeye diyor halbuki ben karşılıklı mutlu yuvamızda içmek istiyrum ama işte basit düşünüyorlar napalım artık onların bu eksik yanını da biz tamamlıyoruz :1: bu arada özlemim ne sorcaktım sana ben neoflam diye bir seramik tencereyle karşılaştım geçenlerde kendileri demir kaşıkla kazısanda çizilmiyor imiş ve iç dış seramikmiş dışıda leke tutmuyor hiç duydunmu canımcım kullanan varmı etrafında

hoşbuldum güzel topiğin güzel sahibesi :16: haklısın valla tatlım ben bu ara biraz el işlerine daldım paspas örüyorum kanaviçe işliyorum falan benim öküzüm ne gerek var hazırı yokmu diyor tabak beğeniyorum zaten almadınmı diyor birde kahve makinası istiyorum diyorum onada bi kılıf uydurmuş ben seni hep götürürüm içmeye diyor halbuki ben karşılıklı mutlu yuvamızda içmek istiyrum ama işte basit düşünüyorlar napalım artık onların bu eksik yanını da biz tamamlıyoruz :1: bu arada özlemim ne sorcaktım sana ben neoflam diye bir seramik tencereyle karşılaştım geçenlerde kendileri demir kaşıkla kazısanda çizilmiyor imiş ve iç dış seramikmiş dışıda leke tutmuyor hiç duydunmu canımcım kullanan varmı etrafında

Güzel sözlerinle beni öyle mutlu ettin ki tuğçem :54: Güzellik görenin gözündedir, o güzellik senin güzel gören gözlerinde :17:

Bu arada neoflam markasını daha önce duymamıştım, seramik tencere arama evresinde epey araştırma yapmıştım aslında ama bu isme o zaman da denk gelmemiştim. Belki yeni bir markadır. Detaylı araştırmak lazım :31:

Banyo araç gereçleri kategorisine hoşgeldiniz :9:

Banyo aksesuarlarım ve onlara uysun diye aldığım çöp kutusu ve sepet :16: (İnşallah evimiz büyük olursa genel banyo için kullanmayı düşünüyorum)

$furrow pretty.jpg $IMG_2079.jpg $32828.jpg

Ebeveyn banyosu için banyo aksesuarlarım :16:

$00485007_2842.JPG $00485007_3290.JPG
Gideri gizlemek için bu nilüfer çiçeklerinin moru genel banyo beyazı ebeveyn için kullanırım diyerek Koçtaş'tan almıştım :16:

$banyo gider kapatıcısı.jpg

Banyo için ferforje organizerlerim, havlu ve bornoz askılığım :16:

$ferforje askılık.jpg $8718317006456_1_org_zoom.jpg

$2013-07-27 16.44.07.jpg $2013-07-27 16.45.02.jpg

Eki Görüntüle 938832

Mutfak masa ve tezgah üstü aksesuarları kategorisine hoşgeldiniz :9:

Country aşığı bir hatun olarak mutfak aksesuarları seçimimi Bernardo'nun "Country Time" serisinden yaptım :16:

$Fotoğraf0443.jpg $Fotoğraf0442.jpg $Fotoğraf0441.jpg $Fotoğraf0440.jpg $Fotoğraf0444.jpg

Bu peçetelik de blogger arkadaşlardan birinin mutfağında görüp de aşk yaşadığım ve neredeyse tırım tırım arayıp sonunda kavuştuğum en nadide parçalarımdan biri :16:

$18-277208-big.jpg

Sondan 3-5 sayfaya baktım, harika görünüyorlar.. :16:
Şimdi evden çıkmam gerekli, gelince hepsini tek tek incelemek istiyorum, şuana dek gördüklerime bayıldımm..:nazar::nazar:

Sondan 3-5 sayfaya baktım, harika görünüyorlar.. :16:
Şimdi evden çıkmam gerekli, gelince hepsini tek tek incelemek istiyorum, şuana dek gördüklerime bayıldımm..:nazar::nazar:

Topiğime öncelikle hoşgeldin tatlım :3:

Beğenmene sevindim daha güzelleri senin, hepimizin olsun :16:

Bu arada, bugüne kadar aldığım tüm cicilerimi hep karışık yükledim, yani 140 küsür sayfanın hemen her yerinde karışık olarak eklenmiş bir sürü şey var. Topiğimi düzenli takip eden arkadaşlar çoğunu biliyor ama ilk kez gelenler için o kadar sayfayı geriye geriye gidip hepsine bakmak çok yorucu olacağı için kategorilere ayırarak tekrar yüklüyorum :31:

Son yüklediklerimin sayfalarını link olarak ilk sayfaya ekliyorum. İnşallah zamanla eklemeler yaparak daha düzenli bir hale getireceğim topikimi :16:

Sevgiler canım :54:

Mutfak masa ve tezgah üstü aksesuarları kategorisine hoşgeldiniz :9:

Country aşığı bir hatun olarak mutfak aksesuarları seçimimi Bernardo'nun "Country Time" serisinden yaptım :16:

Eki Görüntüle 938868 Eki Görüntüle 938869 Eki Görüntüle 938870 Eki Görüntüle 938871 Eki Görüntüle 938867

Bu peçetelik de blogger arkadaşlardan birinin mutfağında görüp de aşk yaşadığım ve neredeyse tırım tırım arayıp sonunda kavuştuğum en nadide parçalarımdan biri :16:

Eki Görüntüle 938866

Güle güle kullan Özlem'ciğim Bernardo'ya bende bakayım :)

Mesela ben blender setimi ütümü süpürgemi bilimum tüm cereyanlı ev eşyalarını tamamladım amma velakin hala evlilik yok ufukta, napim şimdi yas mı tutayım garantileri bitecek diye :27: Kocam olacak nev-i şahsına münhasır zat beni böylesine beklettiği için bozulan aletlerin faturasını eline tutuşturucam karşıma geç çıkmanın cezası diye :60:

Allah iyiliğini versin özlemim :)
Allah tez zaman da çıkarsın karşına o muhteremi, ne güzel işte herşey hazır, seni alıp gidicek sadece.. :52:
Bu arada bende ütü, blender setimi aldım, eksik fazla ama nedense tut kendini yavaş git diyorum.
Dekorasyon, kombin işini çok seviyorum.:16:
Beğendiğim an dayanamıyorum böyle hastalık haline gelmesinden her yerde bişey olmasından korkuyorum ben aslında ondan yavaş gidiyorum.. :1:

Back