• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Senin kancaevlerin beni bitircek kızım ya çok pahalı diye alamadım ama çoook tatlılar :17::17:

bende gelmek istiyordum ama patronum olacak adam izin vermedi :// umarım gününüz güzel geçer bu arada özlemcim bşi isticem senden dekoratif love yazısı arıyorum yatak odam için ya nerden bulabilirim deliricem :((

bende gelmek istiyordum ama patronum olacak adam izin vermedi :// umarım gününüz güzel geçer bu arada özlemcim bşi isticem senden dekoratif love yazısı arıyorum yatak odam için ya nerden bulabilirim deliricem :((

Canım sağlık olsun üzüldüm gelememene :5: Biz Büşümle baş başa kalıcaz sanırım.. Gelme potansiyeli olup da gelecek olanlar bana en geç bugün gece yarısına kadar dönüş yapsınlar :9:

Love yazısı için sana bir link yolluyorum oradaki ürünleri inceleyebilirsin benim hoşuma giden epey güzel şeyler var :16:

http://www.ahsapdecor.com/

Canım sağlık olsun üzüldüm gelememene :5: Biz Büşümle baş başa kalıcaz sanırım.. Gelme potansiyeli olup da gelecek olanlar bana en geç bugün gece yarısına kadar dönüş yapsınlar :9:

Love yazısı için sana bir link yolluyorum oradaki ürünleri inceleyebilirsin benim hoşuma giden epey güzel şeyler var :16:

http://www.ahsapdecor.com/

site güvenelirmi canım ordan alabilirmiyim ? :16:

Bu güzellikleri alalı çok olmuştu ama fotoğraflamaya üşeniyordum üçünü bir arada çekip sizle paylaşayım istedim :16:

Papatya şeklindekiler; bulaşık fırçası ve 4lü huni, pembiş olan da krema şekillendirisi :16:

$IMG_3410.jpg

Bu güzellikleri alalı çok olmuştu ama fotoğraflamaya üşeniyordum üçünü bir arada çekip sizle paylaşayım istedim :16:

Papatya şeklindekiler; bulaşık fırçası ve 4lü huni, pembiş olan da krema şekillendirisi :16:

Eki Görüntüle 950110

güle güle kullan bayıldım :)) bunları nerden buluosun ya benim hiç karşıma çıkmaz :16:

güle güle kullan bayıldım :)) bunları nerden buluosun ya benim hiç karşıma çıkmaz :16:

Teşekkür ederim serycim beğenmene sevindim :16:

Vallahi o kadar dükkan mağaza geziyorum ki illa bir yer olmasa diğerinde buluyorum kendi zevkime göre birşeyler :17:

özelden mesaj nasıl gönderilir bilmiyorum canım tarif edersen gönderirim kusura bakma teknolojiyle aram pek iyi değil :))

estağfirullah kuzum ne cahilliği :26:

benim yazılarımın sol kenarında adım var ya oraya tıklayınca profil bilgileri özel mesaj vs çıkıyor oraya tıklatınca özel mesaj gönderebilirsin, ya da yenilerkendinihayat@gmail.com a mail atabilirsin :34:

Eki Görüntüle 950110

Ayyy, şirinliğe bak:)) nasıl tatlı şeyler bunlarrr... :))
nasılsın bu arada Özlemcim... Aklımdasın kaç zamandır, bir yazamadım, arayamadım...

Back