- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Canım benim çok teşekkür ederim keşke aynı şehirde olsaydık seninle de tanışırdık ne güzel
olsun cnm inşaAllah seneye gelin gelince ümraniyeye görüşürüz:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok teşekkür ederim keşke aynı şehirde olsaydık seninle de tanışırdık ne güzel
olsun cnm inşaAllah seneye gelin gelince ümraniyeye görüşürüz:))
Senin kancaevlerin beni bitircek kızım ya çok pahalı diye alamadım ama çoook tatlılar
bende gelmek istiyordum ama patronum olacak adam izin vermedi :// umarım gününüz güzel geçer bu arada özlemcim bşi isticem senden dekoratif love yazısı arıyorum yatak odam için ya nerden bulabilirim deliricem (
Canım sağlık olsun üzüldüm gelememene Biz Büşümle baş başa kalıcaz sanırım.. Gelme potansiyeli olup da gelecek olanlar bana en geç bugün gece yarısına kadar dönüş yapsınlar
Love yazısı için sana bir link yolluyorum oradaki ürünleri inceleyebilirsin benim hoşuma giden epey güzel şeyler var
http://www.ahsapdecor.com/
site güvenelirmi canım ordan alabilirmiyim ?
gayet güvenilir kuzum sıkıntı yaşamazsın Allahın izniyle
Peki o zamannTeşekkür ederim gözdem
Canın sağolsun güzelim kocişin sana daha güzellerini alır merak etme
istediğim birşey var bi konuşim kızla bakalım yapabilecekmi :)
nasıl birşey istediğini merak ettim bana özelden göndersene resmini kuzum
Bu güzellikleri alalı çok olmuştu ama fotoğraflamaya üşeniyordum üçünü bir arada çekip sizle paylaşayım istedim
Papatya şeklindekiler; bulaşık fırçası ve 4lü huni, pembiş olan da krema şekillendirisi
Eki Görüntüle 950110
güle güle kullan bayıldım :)) bunları nerden buluosun ya benim hiç karşıma çıkmaz
özelden mesaj nasıl gönderilir bilmiyorum canım tarif edersen gönderirim kusura bakma teknolojiyle aram pek iyi değil :))
Bu güzellikleri alalı çok olmuştu ama fotoğraflamaya üşeniyordum üçünü bir arada çekip sizle paylaşayım istedim
Papatya şeklindekiler; bulaşık fırçası ve 4lü huni, pembiş olan da krema şekillendirisi
Eki Görüntüle 950110
ayyyy özlemcim o hunimi ne tatlı öyleee
valla canım harika güle güle kullanEvet edoşum bu minnak şey bir huni, iç içe geçmiş dört farklı ebatta hunicik
Eki Görüntüle 950110