• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Insanin ici gidiyor resmen o kadar cok ve guzelki birtane seyin bile kotu degil masallah nazar degmesin erkek olsaydim seni huyundan guzelliginden zevkli olmandan oturu kacirmazdim kismetine sesleniyorum artik bulda evini gormek nasip olsun bizlere :16:
Rabbim gonlune gore versin insallah :nazar:
Ama o banyo icin aldigin sepetine bittim cunku nisanda makyaj malzemelerimi koymak ici, boyle birsey istiyordum nolur benim hemen alicagim biryer de bana :9:

Özlemcimm herşeyin çok harikaa :16:maşaAllah maşaAllahh :nazar:

Insanin ici gidiyor resmen o kadar cok ve guzelki birtane seyin bile kotu degil masallah nazar degmesin erkek olsaydim seni huyundan guzelliginden zevkli olmandan oturu kacirmazdim kismetine sesleniyorum artik bulda evini gormek nasip olsun bizlere :16:
Rabbim gonlune gore versin insallah :nazar:
Ama o banyo icin aldigin sepetine bittim cunku nisanda makyaj malzemelerimi koymak ici, boyle birsey istiyordum nolur benim hemen alicagim biryer de bana :9:

Sevgicimm ne güzel sözler bunlar bitanem çok teşekkür ederim :54:

Güzellik görenin gözündedir, sen güzel bakıyorsun ya ondan güzellik görüyorsun bende de :17:

Kısmetime ben de sesleniyorum bu arada, elma dersem çık armut dersem çıkma, elmaaaaaaaa :52:

Aminn diyorum tüm güzel duaların için bitanem :54:

Bu arada, sepet için özelden sana yazıcam inşallah :34:

Ne kadar güzel şeyler insan kullanmaya kıyamaz,iyi günlerde kullan canım :nazar:

Güzellik görenin gözündedir, sen güzel bakıyorsun ya ondan güzellik görüyorsun bende de :17:

Kısmetime ben de sesleniyorum bu arada, elma dersem çık armut dersem çıkma, elmaaaaaaaa :52:

konuşmaların insanın içini ısıtıyor hepimizin gönlüne göre olur inşallah da musmutlu sıcacık yuvalarımız olurrr enişte beyyyy elmaaaaaaa :):9:

konuşmaların insanın içini ısıtıyor hepimizin gönlüne göre olur inşallah da musmutlu sıcacık yuvalarımız olurrr enişte beyyyy elmaaaaaaa :):9:

Duymuştur umarım kuzum :9:

Kanca Ev ganimetleri kategorisine hoşgeldiniz :9:

Dondurma kaşıklarım, çay kaşıklarım ve inşallah müstakbel eşim olacak insanla birlikte kullanacağımız gelin damat çay kaşıklarımız :17::16:

$88-267431-big.jpg $10-267442-big.jpg $55-79872-big.jpg

Tatlı çatallarımız ve kahvaltılık bıçaklarımız :56:
$kanca ev tereyağ sürme kaşıkları.jpg $00-267437-big.jpg

Salata ve kek servisliklerim :56:

$kanca ev salata servis seti.jpg $çikolatalı pasta servis seti.jpg

Magnetlerim :16:
$kanca ev 3lü magnet.jpg $kanca ev cupcake magnet.jpg

Mutfak için çalar saatim ve peçeteliğim :16:

$kanca ev çaydanlık saat.jpg $83-267427-big.jpg

Son düzenleme:
Kızçeler pazar günü yaklaşıyor malumunuz :52:

Ortaköy'de saat 1 de buluşuyoruz inşallahm:29:

Gelemeyen arkadaşlar maruzatlarını bana ilettiler sağolsunlar, bahanesi olmayanları bekliyoruz :34:

Kesin gelicem diyenler benimle özel mesajla iletişime geçebilirlerse özel iletişim numarası paylaşıcam :31:

Kanca Ev ganimetleri kategorisine hoşgeldiniz :9:

Dondurma kaşıklarım, çay kaşıklarım ve inşallah müstakbel eşim olacak insanla birlikte kullanacağımız gelin damat çay kaşıklarımız :17::16:

Eki Görüntüle 946226 Eki Görüntüle 946228 Eki Görüntüle 946229

Tatlı çatallarımız ve kahvaltılık bıçaklarımız :56:
Eki Görüntüle 946232 Eki Görüntüle 946227

Salata ve kek servisliklerim :56:

Eki Görüntüle 946235 Eki Görüntüle 946236

Magnetlerim :16:
Eki Görüntüle 946234 Eki Görüntüle 946233

Mutfak için çalar saatim ve peçeteliğim :16:

Eki Görüntüle 946237 Eki Görüntüle 946230

Şeker gibiler MaşaAllah güle güle kullan tatlımm.İstanbulda olaydım bende gelirdim kesin

Kuzum bunların hepside çok güzeeeel hepsi de şeker gibi :16:

Ne kadar çok Kanca cicin var :17: Maşallah :nazar:

Pazar günü 1 çok uygun olmuş, yer olarak sahilde Ortaköy camiinin orası uygun olur mu, ben bitek orayı biliyorum :27:

Back