• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Kızçeler pazar günü yaklaşıyor malumunuz :52:

Ortaköy'de saat 1 de buluşuyoruz inşallahm:29:

Gelemeyen arkadaşlar maruzatlarını bana ilettiler sağolsunlar, bahanesi olmayanları bekliyoruz :34:

Kesin gelicem diyenler benimle özel mesajla iletişime geçebilirlerse özel iletişim numarası paylaşıcam :31:

:( :( :(
Özlemcim nette sorun var iki gündür göremedim yazdıklarınızı. Nişanlım şehir dışından dün döndü ve yarın koltuk almaya gitmemiz lazım. Başka gün gidemiyoruz çünkü o müsait değil. Gerçekten çok üzgünüm haftaya tekrar yapsak olmaz mı? Lütfen :( Forumu açarken ''buluşma inşallah iptal olmuştur da haftaya görüşürüz'' diyerek açtım valla ama maalesef olmamış :(

Özlemcim hunin bile bir baska, cok güzel cok seker, güle güle kullan tatlim

:( :( :(
Özlemcim nette sorun var iki gündür göremedim yazdıklarınızı. Nişanlım şehir dışından dün döndü ve yarın koltuk almaya gitmemiz lazım. Başka gün gidemiyoruz çünkü o müsait değil. Gerçekten çok üzgünüm haftaya tekrar yapsak olmaz mı? Lütfen :( Forumu açarken ''buluşma inşallah iptal olmuştur da haftaya görüşürüz'' diyerek açtım valla ama maalesef olmamış :(

Bebeğim sağlık olsun, başka gelen kimse yok çünkü gelebileceğini söyleyenlerin hep işleri çıktı maalesef. Hepinizin canı sağolsun, yine düzenleriz bu seferlik biz büşümle başbaşayız :29:

Ayyy, şirinliğe bak:)) nasıl tatlı şeyler bunlarrr... :))
nasılsın bu arada Özlemcim... Aklımdasın kaç zamandır, bir yazamadım, arayamadım...

Kuzum olsun ne önemi var yeter ki gönüller bir olsun :16: Ben özledim de açtım facebooktan resimlerini sevdim, dualar ettim sana :17: umarım herşey yolundadır kuzum benim de şimdilik bir sıkıntım yok hala bekarım hala gönlümün prensini bulamadım :60: Ahh bir bulsam da artık şu cicilerimi kullansam diyorum ama bizimkisi öldü herhal yoksa bekletmezdi bu kadar beni :60: Şaka bir yana, hayırlısı herşeyin kuzum, Allah neşemizi bozmasın hiçbirimizin..

Teşekkür ederim serycim beğenmene sevindim :16:

Vallahi o kadar dükkan mağaza geziyorum ki illa bir yer olmasa diğerinde buluyorum kendi zevkime göre birşeyler :17:

benim vaktim olmuyo bide pek bulamıyorum boyle yerler ya hep gidip büyük mağazalardan alıyorum mecbur :))

eve yarım saat oldu geleli hemen açtım baktım iptal olmuşmu diye birdahaki sefere inşallah gelirim ya:26:sınavları takip etmeyince böyle planlarımda bozuluyor şuan kendime kızıyorum:20:

eve yarım saat oldu geleli hemen açtım baktım iptal olmuşmu diye birdahaki sefere inşallah gelirim ya:26:sınavları takip etmeyince böyle planlarımda bozuluyor şuan kendime kızıyorum:20:

kendine kızmana gerek yok sevgicim nasip değilmiş, bir dahaki sefere inşalah :31: Biz büşümle baş başaydık bugün :29:

nasıldı neler yaptınız keşke bende olsaydım ya :25: inşallah birdahaki sefere bulunucam:17:

güzeldi çok güzeldi büşümle başbaşa olacağımız için nişanlısı Ahmet Eniştemle de tanışmış oldum :17: Birbirlerine çok mu çok yakışıyorlar Allah nazarlardan korusun onları :16:

güzeldi çok güzeldi büşümle başbaşa olacağımız için nişanlısı Ahmet Eniştemle de tanışmış oldum :17: Birbirlerine çok mu çok yakışıyorlar Allah nazarlardan korusun onları :16:

Oyyy kuzum benimmm bir insan kalbinin güzelliğini yüzüne bu kadar mı yansır... Nasıl güzeldi sohbetimiz :16: Inşallah en kısa zamanda tekrar görüşelim... Bu sefer daha fazla kaynatırız :9:

Hem gelemeyen arkadaşlarda gelirler :29:

Oyyy kuzum benimmm bir insan kalbinin güzelliğini yüzüne bu kadar mı yansır... Nasıl güzeldi sohbetimiz :16: Inşallah en kısa zamanda tekrar görüşelim... Bu sefer daha fazla kaynatırız :9:

Hem gelemeyen arkadaşlarda gelirler :29:

Teşekkür ederim Büşüm nasıl güzel bir iltifat bu böyle :17: güzellik bende değil beni güzel gören gözlerinde kuzum :54:

İnşallah bir daha ayarlarız bu sefer de gelmezlerse toplayıp cadı kazanında kaynatalım :33:

Back