Özlem'in çeyizi

Tamam kuzum ocak ayının ilk haftası gibi buluşmayı planlıyoruz haberin olsun

Dua edicem senin için Rabbim tez zamanda hayırlı kazanç kapıları bulmayı nasip etsin sana

yaaa ama bende sizleri görmeyi istiyodum ben taa ocak 27 sömestrda gelebilirim ki neyse artık 2. kez buluşursanız ona katılırım belki bende

yaaa ama bende sizleri görmeyi istiyodum ben taa ocak 27 sömestrda gelebilirim ki neyse artık 2. kez buluşursanız ona katılırım belki bende

Duygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile

Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok

Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi

bende gelirim ki ohh o tarihte sınavlarım da bitmiş oluyor

Özleme katılıyorum Duygucum sen burda olduğunda yapıcaz zaten o buluşmayı inşallah

Anadolu yakasında hatunlar yakınlar ikealara gittiler bizsiz

İnşallah seni beklicez gelebilmen için

bende gelirim ki ohh o tarihte sınavlarım da bitmiş oluyor

İnşallah bebekk

Şaka maka herkesle tanışmak istiyorum

Yakında büyük ve güzel bir buluşma yapıcaz inşallah kızçeler

Hepicinizi gormeyi cok isterim sanal dostluk arkadaslik olmaz diyenler gelsinler kk deki arkadasligi gorsunler diyorum heoinize cok alistim ben ya iyiki varsiniz kizlar

Evet katılıyorum sana Duygucum, insanların niyetleri halis olunca dostluğun nerede başladığının hiçbir anlamı yok

Hepiniz iyi ki varsınız, iyi ki tanımışız birbirimizi

Sen nerdesin özleem belki biliyorumdur orayııı

Gözdecim ben Ümraniye'deyim Geçen yıl Sarıyer'deydim ama iş değişikliği yapınca taşınmak zorunda kaldım. Şuan çalıştığım yer Üsküdar Çamlıca'da, evimi de yakın tuttum bu yüzden.

merhaba, bende buralarda yeniyim. 50 mesaj zorunluluugunu doldurmaya calısırken forumla baya içli dşlı oldum, en çok çeyizleri sevdim süpermiş burası da :) birşey sormak istedim, çamlıca da nerde oturuyorsunuz? bizde o taraflarda yeni yapılmış uygun fiyatlı b,r ev arıyoruz da

Canım topiğime hoşgeldin öncelikle

Kuzum benim çalıştığım yer Çamlıca'da ama evim Ümraniye'de. Buraya taşınalı 4 ay oldu, etrafı bile henüz kaybolmayacak kadar öğrendim - tut ki ev ya da fiyatları hakkında bilgim olsun

Yardımcı olmak isterdim ama mafeles olamıycam arkadaşım

:) yine de teşekkür ederim.. ben ümraniyeyi çok seviyorum. hele çarşısı süper bence.. güzel günlerde huzurla oturun belki ilerde komşu olursak haber veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…