- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
Özleeem yeni yastıkların çok tatlı yaaaaa![]()
Senin tatlılığının yanında sönük kalıyorlar Gözdemm
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Çok teşekkürler kuzucum
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özleeem yeni yastıkların çok tatlı yaaaaa![]()
Olur bazen arada öyle soğukluklar, aldırma sen. Hep böyle kalacak halin yok ya kuzum niye dert ediyorsun kendine
Ben de sözlümden ilk ayrıldığımda aylarca içimden birşey almak gelmemişti, sonra bir aşkla bir başladım pir başladım
Mesajına döndüm bu arada..
pofuduk pofuduk ne güzeller özlemcimm bayıdım yineağız tadıyla güzel günlerde kullanasın
![]()
Şimdi şöyle yapıyoruz Özlem'cim sen o kırlentleri açmadan bana gönderiyosun çünkü hepsine bayıldııımmm :) Şaka bir yana güzel günlerde kullan, çok beğendim.
Özlem çok cici bunlar çok minnoş![]()
Bayıldım çok hoş bir hava katıcak inşallh yuvana![]()
Özlemmm o kırlentler ne tatlı öyle yaaaa![]()
Canim yine harika seylerle ciktin karsimiza bayildim insallah bu yil evlenirsinde bende senden kopya cekerim![]()
Ayy çookkk teşekkür ederim kuzucum, inşallah inşallah 2014 bana uğurlu gelicek inanıyorum
Belki 2014 yılında evlenemeyebilirim ama en azından evleneceğim adamı bulmayı diliyorum![]()
Bence evleniceksin bak gor tum iyi dileklerimle soyluyorum :) supriz yap bize heyoo diye giris yapiyosun ya oylebu arada benim konuya bak bi resim yuklicem en cok senin yorumunu merak ediyorum
![]()
Kirlenir korkusuyla poşetlerini açmaya kıyamadım hiçbirinin, dilersen bu şekilde hemen gönderivereyim kuzucum
Ya bu arada, ben son mailini gördüm açılmadı demişsin, bugün ofisten vakit bulursam tek tek yüklemeyi düşünüyorum canım. Kusuruma bakma beklettim seni biraz :26:
Teşekkür ederim göndereyim demen yeter :)
Ya farklı bilgisayarlardan da denedim olmadı![]()
bu hafta evden bağlanamıyorum internete kuzum kusura bakma beklettim
işine yarayacağını umduğum modelleri tek tek seçip gönderdim, umarım bu sefer açabilirsin![]()
bende gelirim ki ohh o tarihte sınavlarım da bitmiş oluyor![]()
psikologozlem kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Duygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile
Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok
Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi
Beni unutmayın ama :)
Kizlar bende anadolu yakasindayim ve bulusmaya katolmak isterim illaki beni de haberdar edin olur mu ozlemcimDuygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile
Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok
Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi![]()