• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Olur bazen arada öyle soğukluklar, aldırma sen. Hep böyle kalacak halin yok ya kuzum niye dert ediyorsun kendine :20:

Ben de sözlümden ilk ayrıldığımda aylarca içimden birşey almak gelmemişti, sonra bir aşkla bir başladım pir başladım :27:

Mesajına döndüm bu arada..

inşallah benim de öyle olur kuzumm..
sağol ;))

Şimdi şöyle yapıyoruz Özlem'cim sen o kırlentleri açmadan bana gönderiyosun çünkü hepsine bayıldııımmm :) Şaka bir yana güzel günlerde kullan, çok beğendim.

Şimdi şöyle yapıyoruz Özlem'cim sen o kırlentleri açmadan bana gönderiyosun çünkü hepsine bayıldııımmm :) Şaka bir yana güzel günlerde kullan, çok beğendim.

Kirlenir korkusuyla poşetlerini açmaya kıyamadım hiçbirinin, dilersen bu şekilde hemen gönderivereyim kuzucum :9:

Ya bu arada, ben son mailini gördüm açılmadı demişsin, bugün ofisten vakit bulursam tek tek yüklemeyi düşünüyorum canım. Kusuruma bakma beklettim seni biraz :26:

Canim yine harika seylerle ciktin karsimiza bayildim insallah bu yil evlenirsinde bende senden kopya cekerim:16:

Canim yine harika seylerle ciktin karsimiza bayildim insallah bu yil evlenirsinde bende senden kopya cekerim:16:

Ayy çookkk teşekkür ederim kuzucum, inşallah inşallah 2014 bana uğurlu gelicek inanıyorum :17:

Belki 2014 yılında evlenemeyebilirim ama en azından evleneceğim adamı bulmayı diliyorum :17:

Ayy çookkk teşekkür ederim kuzucum, inşallah inşallah 2014 bana uğurlu gelicek inanıyorum :17:

Belki 2014 yılında evlenemeyebilirim ama en azından evleneceğim adamı bulmayı diliyorum :17:

Bence evleniceksin bak gor tum iyi dileklerimle soyluyorum :) supriz yap bize heyoo diye giris yapiyosun ya oyle :52: bu arada benim konuya bak bi resim yuklicem en cok senin yorumunu merak ediyorum:17::17:

Bence evleniceksin bak gor tum iyi dileklerimle soyluyorum :) supriz yap bize heyoo diye giris yapiyosun ya oyle :52: bu arada benim konuya bak bi resim yuklicem en cok senin yorumunu merak ediyorum:17::17:

Vallahi sevgicim nasibimi bulursam bu yıl eminim ki büyük pay çeyiz topiği kızlarının dualarının olacak :9:

Heme bakıyorum topiğine kuzucumm :10:

Kirlenir korkusuyla poşetlerini açmaya kıyamadım hiçbirinin, dilersen bu şekilde hemen gönderivereyim kuzucum :9:

Ya bu arada, ben son mailini gördüm açılmadı demişsin, bugün ofisten vakit bulursam tek tek yüklemeyi düşünüyorum canım. Kusuruma bakma beklettim seni biraz :26:

Teşekkür ederim göndereyim demen yeter :)
Ya farklı bilgisayarlardan da denedim olmadı :(

Teşekkür ederim göndereyim demen yeter :)
Ya farklı bilgisayarlardan da denedim olmadı :(

bu hafta evden bağlanamıyorum internete kuzum kusura bakma beklettim :(

işine yarayacağını umduğum modelleri tek tek seçip gönderdim, umarım bu sefer açabilirsin :31:

psikologozlem kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Duygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile

Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok

Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi

bende gelirim ki ohh o tarihte sınavlarım da bitmiş oluyor:1:

Beni unutmayın ama :)

psikologozlem kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Duygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile

Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok

Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi

Beni unutmayın ama :)

Tamam kuzum ekledim listeye seni de :34:

Büşüm ve duygucum var bir de listemizde

Şimdi başka kimler katılmak istiyor buluşmaya parmak kaldırsın herkes bakiyim :3:

Duygucum Büşra'nın topikinde yazmıştım, o buluşmayı ben ayarlıycam Allahın izniyle, sen ben Büşra ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar ile :31:

Sevgi bize yakın oturuyor, geçen Ayşegülümle bir ikea çıkartması yapmıştık sevgi çalıştığı için katılamamıştı bize bu buluşmada onu telafi edicez daha çok :27:

Ayşegül de buradan bir arkadaş, daha önce görmüşsündür muhakkak topikini ama şu sıralar giremiyor :31:
Ayşegülümle biz buradan tanışıp dostluğumuzu ilerlettik, inşallah buradaki dostluklar gerçek dostluklara dönüşür, seviyorum hepinizi :54:
Kizlar bende anadolu yakasindayim ve bulusmaya katolmak isterim illaki beni de haberdar edin olur mu ozlemcim:4:

Back