- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Amin kuzucum inşallah
Valla şuan gözüm kira mira görmüyor hele koca çıksın önce de sonra onu dert ederim
Şaka bir yana Gamzem ama inan ki ev bark bir yana, önemli olan eşler arasında sevgi saygı özveri.. muhabbet.. anlayış...
Bunlar olmamış bir evde, villam olsa ne yazar. Evin tapusuna sarılıp yatmıycam sonuçta geceleri diy mi ama
Herşeyin en hayırlısı en güzeli olsun
Arada uğra buralara, valla ben daimiyim galiba burada, geçen yılın kızçeleri evlendi gitti,
Bu yıl yeniler var burada; Duygu var Büşüm var, Sevgi var Edoş...
Daha kimleri tanıyacağız bakalım bu çeyiz serüveninde
Öpüyorum kocaman
ya çok tatlılar bayıldım gerçekten yavaş yavaş paylaşıyosun ki kalbimiz dayansın dimi
bu arada Ayşegül nerelerde ya merak ettim hiç gözükmüyo haberin var mı ?
Bal sohbetin insanda gam keder bırakmıyor iş stresini attırıyor biliyormusun
İnşallah karşına seni hakedecek kadar güzel bir insan çıkar tüm kalbimle istiyorum bunu Rabbimden...
Ayrıca kardeşinle aynı ismi taşıdığım için bir kez daha sevdim ismimi
Şuan hayal ettim de, o anlar bu zamanların dedikodusunu da yaparız olur muBelki bebeciklerimiz ağlar birden
İnşallah evden öte misss kokulu yuvalarımız olur içerisinde eşlerimize hizmet ettiğimizNede olsa evin direği ben böyle bilirim
Bende seni seviyorum psikoloğum
hımmm, mum yerleştirip yaktın mı, karanlık odada, deneyip atarmısın resmini merak ettim duvarda tavanda ne resmi çıkıcak :)
Sevgicim yok bitanem kalbiniz dayanmaz diye değil de benim için bu kız çeyizle kafayı bozdu demeyiniz diye parça parça paylaşıyorum
Ayşegülüm de işten çıkmış, malum iş yerinden bağlanıyordu nete
Arada bir konuşuyoruz telden, bir ara ikea çıkartması yapıcaz yine
Akşam yapıcaz görüşmeyi uyarsa sen de katılsana bize tatlım
cnm vakti zamanı gelince hepsi olacak içini ferah tut ablam 8 senelik ilişkisinden sonra karşısına yeni biri çıktı onunla da hemen evleneceklerdi planları öyleydi ama o kadar gereksiz bahaneler çıktı ki ama ablam hep der vakti değil galiba diye bak ben evlendim 7 ay oldu ablam daha bekliyor inş bu sene olacak tabi kısmetevlendikten sonra mutsuz olacağına evlenmeden bitsin en güzeli çünkü evlilik gerçekten zor 4 duvar arasında sorunlarla boğuşmak çok zor rabbim kimseye yaşatmasın biz arada kavga edince bile dünyam başıma yıkılıyor ben seni takdir ediyorum evlenicem hayallerine kapılmayıp yanlış adımlar atmıyorsun şuan hayatında biri var mı bilmiyorum konulardan uzak kaldım ama rabbim gönlüme göre versin cnm
bende kocaman öpüyorum
hahah burda normalin işi ne kafamızı sadece buna odakladık resmen
tahmin etmiştim ama yinede merak ettim işsizler kervanında 2 kişi olduk desene umarım en kısa zamanda gireriz bi işe
konuştuğun zaman çok ama çok selamımı söyle. ya bende çok isterim inan ama ümraniye çok uzak bize akşam yapmam imkansız ama gündüz olursa kesinlikle gelmek isterim banada değişiklik ve moral olur
Aynen bende edemiyorum, evi mutfağa göre mi seçsem?
Şaka bir yana kiraya verilen evlerin de hali ortada, ev sahibi açısından sıkıntı yok nasılsa öyle de böyle de kiraya verilecek o ev. Bir taraftan evini yenileyen ev sahiplerinin de dudak uçuklatan kira istekleri var.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Özlemcim bayadır yorum yazamamıstım aldıgın hersey cok güzel işledigin tablon ayrı güzel ellerine saglık
Kuzucuk ayşegülüm işe girmeyi düşünmüyor, biraz da baba parası yiyeyim dedi bana
Konuşursam iletirim selamlarını ayrıca
Ayarlayabilirsek haftasonu yapalım ama hafta sonu da sen çalışıyorsun sanki ben mi yanlış hatırlıyorum :26:
keşke bende baba parası yiyebilsem ya :) ben işsizim 2 aydıro yüzden hafta sonu olur
Tamam kuzum ocak ayının ilk haftası gibi buluşmayı planlıyoruz haberin olsun
Dua edicem senin için Rabbim tez zamanda hayırlı kazanç kapıları bulmayı nasip etsin sana
o dua eden kalbin hiç dert görmesin inşallahtamam banada önceden haber verin ona göre ayarlayım kendimi sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum
oo ben pek bi geç görmüşüm bu başlığı harika şeyler almışsın canım mutfak saatin çok hoş, genelde english home, mudo esintileri sezdimgüle güle kullan hepsini gamze gibi ben de o kadar cok çeyiz bakmıştım ki bi ara çeyiz başlığına hiç bakmadım.. evlilik öncesi alışveriş harika bişey ya her şeye özeniyorsun yeni hayatının renkleri oluyorlar evlendikten sonra çarşıya çıktığımızda boşluğa düşmüştüm ne alıcaz şimdi diye ama şimdi yavaştan yine ihtiyaçlar başladı alışveriş candır
bir de söylemeden geçemiciim sen ne kadar çok parfüm almışsın öyleee
eş adayın çok şanslı o zaman her şey hazır sayılır ne güzel
alerji sebebiyle yıllardır sıra bir fıs parfüm sıkabiliyorum o yüzden benim dikkatimi çekti galiba
ben de mis mis kokmayı çook isterdim ama malesef çok sıkamıyorum bir de Burberry weekend dışında bi koku sıkınca çok rahatsız ediyo beni başkasının kazağını giymiş gibi oluyorum o yüzden çok şanslısın renk renk mis gibi parfümlerinle donatacaksın inşallah evini
inşallah banyonun rafları da gönlüne göre denk gelir ben dolaplı bir banyo çok istemiştim ama dolabımız yok şimdilik hayalleri erteledim ben ...Ayrıcaa meslektaş sayılırız ben de pdr okudum kütüphanen de çok tanıdık geldi o yüzden
Cross Stitch Patterns - Flowers and Roses
Kuzucum bu benim pinterest profilim, uzuuunnnncaaa zamandır biriktirdiğim etamin şablonları var, yastık için çiçek böcek kategorisinin linkini ekledim ama diğer modellerden de istemediğin kadarına ulaşabilirsin sayfamdan
Bak buna hayır diyemem kocisten parayı kaptığım gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiGözdecim sen İstanbul'a gelin geliyordun değil mi çok sevindim bak bunu duyduğuma
Gel kuzum ben seni bizzat götürüp ellerine teslim edicem buradaki English Home şubesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?