Özlem'in çeyizi

Harikasın özlem, çeyizlerin, kıyafetlerin hepsi çok güzel, sanırım benimde biraz kendimle ilgilenmeye ihtiyacım var..
Güle güle giy, güle güle kullan canım..

English homelar zaten kusursuz biliyosun balım Güzel günlerde kullan inşallah o güzelim çeyizcikleriniiiiiiiiiKıyafetlere gelince çook zevklisin yaa bayıldım vallahi ayakkabılarada ayrıcaa bayıldım

canım son aldıklarının hepsi birbirinden güzel kıyafetlerine çeyizlerine bayıldım. aynı askılıktan benimde var çok güzel güle güle aşkla kullan hepsini

Canım benim çok sağol, evet gördüm sen de almışsın aynı askılıktan, gerçekten şahane görünüyor, güzel günlerde kullanalım inşallahh

Harikasın özlem, çeyizlerin, kıyafetlerin hepsi çok güzel, sanırım benimde biraz kendimle ilgilenmeye ihtiyacım var..
Güle güle giy, güle güle kullan canım..

Canım çok sağolasın, beğenmenize sevindim
Cidden insan kendine birşeyler alınca ayrı bir mutlu oluyor cidden

English homelar zaten kusursuz biliyosun balım Güzel günlerde kullan inşallah o güzelim çeyizcikleriniiiiiiiiiKıyafetlere gelince çook zevklisin yaa bayıldım vallahi ayakkabılarada ayrıcaa bayıldım

Sağol canımın içi daha güzelleri senin olsunnn

çok guzeller hepsi güle güle kullan :)

Özlemcim yeni cicilerin ayrı ayrı yakıyo valla hepsini de güzel günlerde eskit inş

Özlemm çeyizlerin çok cici hele o kıyafetler masallah canım ne cok almıssın öyle hepsini güle güle giy

Özlemm çeyizlerin çok cici hele o kıyafetler masallah canım ne cok almıssın öyle hepsini güle güle giy

Sağol edacım ,

Evet canım fazla fazla aldım çünkü zamanında aynı paraları çeyiz alışverişi içn de içim sızlamadan yapıyordum. Söz konusu ben olunca da aynı şekilde bonkör davranmam gerektiğini düşündüm ve gardropumun yazlık kısmını bu yaz yavaş yavaş yenilemeye karar verdim

çok iyi yapmışsın valla canım

özlem cnm son aldıklarına bayıldım ferforjelerin kıyafetlerin harika bende bir sürü bluz ve etek aldımgüzel günlerde kullan cnm benim

özlemcim yeni güzel ciciler almışsın öyle hepside harika elbiselerin eteklerin cıvıl cıvıl baharı getirmişsin maşallah hepsini aşkla mutlulukla giy

özlem cnm son aldıklarına bayıldım ferforjelerin kıyafetlerin harika bende bir sürü bluz ve etek aldımgüzel günlerde kullan cnm benim

sağol tatlım benim

ee sen artık cicik bir gelin olacaksın, cıvıl cıvıl olsun gardrobun

özlemcim yeni güzel ciciler almışsın öyle hepside harika elbiselerin eteklerin cıvıl cıvıl baharı getirmişsin maşallah hepsini aşkla mutlulukla giy

sağol balım, daha güzelleri senin olsunnn

özlemcim çok güzel ciciler almışsın zor buldum kız topiğini aralardan çıkarttım görmemişim aldıklarını hayırlı olsun yeni cicilerin özellikle kıyafetlerinn birsürüleerrr hepsini güle güle giyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…