• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

ınsallah rabbım gonlune gore verır hayırlıysa olsun ınsallah hayırsızsa senden uzak olsun . bız hep beklıyoruz senı buralardayız benım bıyere gıtmeye nıyetım yok :6::29:

Ben de tamamen ayrıldım sayılmaz Sevgicim, takipteyim sizleri :34:

Amin, aminnn, Rabbim en hayırlısını, hayırlı olanın da en güzelini nasip etsin hepimize :16:

Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba :3:

Nasılsınız çeyiz ahalisi :ssz:

Ben bunları alalı bir aya yakın oluyor ama anca ekleyesim geldi :24:

English Home çıkartmaları :32:

Runnerı, amerikan servisi ve peçetelikleri, ekmekliği
Takılık ve bardak altlığı

Saatimi ve aynamı bir züccaciyeciden aldım :16:

Eki Görüntüle 718922 Eki Görüntüle 718923 Eki Görüntüle 718924 Eki Görüntüle 718925 Eki Görüntüle 718927

Canım ya hepsi cok güzel ama en cok runner vs olan setine bayıldım hic görmemistim bunu :16:

bebeğim yeni cicilerin çok güzel english home mutfak takımlarına bayıldım çok güzeller ben tamamladım takımı ama sürekli güzel şeyler çıkıyor:52:
bu arada tanıştırılma olayı inş. güzel geçer hayırlı kalbi senin kadar güzel biri çıkar karşına. hayırlısı olsun bakalım haberlerini bekliyoruz:24:

özlemmmmm yeni cicilerin çok güzel peri kızı:16::16:güle güle kullan aynaya ve saate bayıldım çok tatlı

Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba :3:

Nasılsınız çeyiz ahalisi :ssz:

Ben bunları alalı bir aya yakın oluyor ama anca ekleyesim geldi :24:

English Home çıkartmaları :32:

Runnerı, amerikan servisi ve peçetelikleri, ekmekliği
Takılık ve bardak altlığı

Saatimi ve aynamı bir züccaciyeciden aldım :16:

Eki Görüntüle 718922 Eki Görüntüle 718923 Eki Görüntüle 718924 Eki Görüntüle 718925 Eki Görüntüle 718927

Yemin ederim babakaldım aldıklarına :27: Meslektaşıma da bu yakışır yaaa çok güzeller canımmmm :16: Çok zevklisin gerçekten güle güle kullan :34:

Canım ya hepsi cok güzel ama en cok runner vs olan setine bayıldım hic görmemistim bunu :16:

Teşekkür ederim edacımmm, evet yeni sezonun ürünü henüz sitede de yer almıyor sanırsam, ben de pek beğenerek aldım :16:

Daha güzelleri senin olsun canım benim :16:

bebeğim yeni cicilerin çok güzel english home mutfak takımlarına bayıldım çok güzeller ben tamamladım takımı ama sürekli güzel şeyler çıkıyor:52:
bu arada tanıştırılma olayı inş. güzel geçer hayırlı kalbi senin kadar güzel biri çıkar karşına. hayırlısı olsun bakalım haberlerini bekliyoruz:24:

Ayşegülümm nasılsın bebeğim, pek bi özledim seni cancağızım :3:

Ben de belki bu serinin takımını tamamlarım ama biraz da gereksiz görüyorum çünkü çok fazla önlük vs aldım

Tanıştırılma meselesine gelince, tanıdığım bildiğim biri değil, ikimizi de tanıyan iki aile tanışmamıza vesile olacaklar, bu haftasonu netleşecek inşallah bakalım :31:

Hayırlısı olsun be Ayşegülüm, hayırlı olanın da en güzelini nasip etsin hepimize :31:

Haberleri buradan duyururum hepiciğinize :16:

özlemmmmm yeni cicilerin çok güzel peri kızı:16::16:güle güle kullan aynaya ve saate bayıldım çok tatlı

Kansucum çilekli turtam nasılsın görüşmeyeli :3:

Teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun canım benimm :16:

Yemin ederim babakaldım aldıklarına :27: Meslektaşıma da bu yakışır yaaa çok güzeller canımmmm :16: Çok zevklisin gerçekten güle güle kullan :34:

Güzel gören gözlerini yaradana kurban olsun meslektaşın :54:

Teşekkür ederim tatlım, daha daha daha güzelleri senin olsun canımın içi :16:

Özlemcim ne kadar güzel şeyler almışsın öyle hepsine ayrı ayrı bayıldım güzel günlerde aşkla kullan inşallah canım :16::16::16:

ayrıca tanışacağın kişi içinde Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah her şey gönlünce olur :54:

Özlemcim ne kadar güzel şeyler almışsın öyle hepsine ayrı ayrı bayıldım güzel günlerde aşkla kullan inşallah canım :16::16::16:

ayrıca tanışacağın kişi içinde Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah her şey gönlünce olur :54:

Sağolasın damlacım, güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederimmm :54:

Canlarım ben geldim :3:

Görüşmem mükemmel ötesi geçti :16: Herkes bana maşallah desin de nazar değmesin inşallah :nazar:

Saat 3de buluştuk ve akşam 9du eve geldiğimde, baya kanımız ısındı birbirimize, muhabbet çok güzeldi, hiç bitmesin istedim :17:

Herşey gönlüme göreydi hamdolsun, sanırım görüşmeye devam edeceğiz :17:

İnşallah hayırlı olur sonu da, şimdilik herşey yolunda hamdolsun :16:

Görüşmem mükemmel ötesi geçti :16: Herkes bana maşallah desin de nazar değmesin inşallah :nazar:

Saat 3de buluştuk ve akşam 9du eve geldiğimde, baya kanımız ısındı birbirimize, muhabbet çok güzeldi, hiç bitmesin istedim :17:

Özlemm inan ki çok mutlu oldum. :) umarım hayırlısı olur canım benimmm. Yüzün hep gülsün :)

canım çok sevindimm =)) çook mutlu huzurlu olursun inşallah , hiç bitmesin istedim cümlene bayıldımm doğrusu çook sev çook sevillll =))

Özlemmmm cok güzel haber buu :16: :nazar:

özlemmm çok sevindirik oldum çookk:21::21:hakkında hayırlısı allah devamını getirsin peri kızı:34:

Back