Özlem'in çeyizi

özlemcim çok güzel ciciler almışsın zor buldum kız topiğini aralardan çıkarttım görmemişim aldıklarını hayırlı olsun yeni cicilerin özellikle kıyafetlerinn birsürüleerrr :52: :52: :52: hepsini güle güle giyy :1:

Sağol bitanem, artık çeyiz almaları bıraktım sayılır, çok hoşuma giderse ancak öyle alıyorum ev eşyası. Velev ki beyaz eşyalar dışındakiler zaten bitti, alırsam da aksesuar alıyorum. Sonradan düşündüm de, ben evlenene kadar ne güzel modeller çıkar. Ondan şu aralar pek birşey ekleyemiyorum topiğime. Böyle olunca da topik 2. sıralara falan düşüyor yani anlayacağın :34:

Iyi olmana sevindim canım bende iyiyim topiğini bıoş bırakma her gün bu sayfayı dört gözle bekliyorum ama:16::16:yeni cicilerini ekle yine olurmu:38:

Iyi olmana sevindim canım bende iyiyim topiğini bıoş bırakma her gün bu sayfayı dört gözle bekliyorum ama:16::16:yeni cicilerini ekle yine olurmu:38:

kansucum artık ne eski hevesim ne de azmim kaldı, hiçbir şey almasam aslında daha iyi ama alıyorum az da olsa,
mayıs ayında aksilik çıkmazsa birkaç ferforje daha almayı düşünüyorum Eng. Home'dan,
alırsam eklerim tatlım :)

özlemcm cok beğendm çeyizini seninde nasıl bir emek bu bölee:69:
banyo setin çok gselmiş özdilekten almıssın hepsini bende alıcam ama sitesnden mi alsam yoksa mağazasndan mı bilemedm..
ömür boyu mutlulukla kullan hepsini çok gsellerrr cnm:21:

Canımm, çok güzeller maşallah :nazar:
Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah :16:
Almayı düşündüğüm parçalar var senin çeyizinde, zevklerimiz benziyormuş :1:

özlemcm cok beğendm çeyizini seninde nasıl bir emek bu bölee:69:
banyo setin çok gselmiş özdilekten almıssın hepsini bende alıcam ama sitesnden mi alsam yoksa mağazasndan mı bilemedm..
ömür boyu mutlulukla kullan hepsini çok gsellerrr cnm:21:

Nilcim çok sağol tatlım :17:

Evet binbir emekle bitirdim sayılır çeyizi, bir damat adayımız eksik şuan :9:

Canımm, çok güzeller maşallah :nazar:
Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah :16:
Almayı düşündüğüm parçalar var senin çeyizinde, zevklerimiz benziyormuş :1:

Sağol mutellacım, amin hepimize nasip olsun inşallah :16:

Hangileri sen de katacaksın çeyizine merak ettim :31:

Bunlar da bir markette görüp aldığım muglar. Deniz temalı yemek takımım ve pasta takımım var, onlara çok yakışacağını düşünerek aldım. Diğer güllü olanlar ise bernorda romance serisi günlük yemek takımımla şahane olacaklar inşallah :16:

Eki Görüntüle 680719 Eki Görüntüle 680720

Şurda gözüme takılan bir kitap var; İçinizdeki Öküze OHA Deyin!
Bu adamla konuşmuştum, çok sivri dili var ve bazen görmediğimiz, görmek istemediğimiz gerçekleri suratımıza vuruveriyor :1:
Çok eğlenceliydi, kitap da öyle.
Diğerleri de çok ilgimi çekti bu arada, kardeş sayılır benim bölümüm de, Sosyoloji :1:

Son düzenleme:
Sağol mutellacım, amin hepimize nasip olsun inşallah :16:

Hangileri sen de katacaksın çeyizine merak ettim :31:

Mesela gürallar sultan çay bardağı takımı çok uzun zamandır almaya çalıştığım ama bi türlü emin olamadığım takım :1:
Kızartma tenceresi aynı şekilde, ikea peçeteliğine de bayıldım almak istiyorum ben de ama burda ikea yok maalesef :31:
Mudo kuşlu cam kavonozların yine almayı düşündüğüm parçalardan. Korkmaz krep tavası bi de :1:

Bunların dışında özellikle belirtmeden geçemeyeceğim, şu 3 tane turuncu sarı ve yeşil olan şeyler, ne onlar? Bayıldım da :1:
Ayrıca süsleme aparatlarını nerden aldığını merak ettim :61:
Bir de kaşıklı çatallı mutfak saatin, çok beğendim özellikle bunları :16:

Mesela gürallar sultan çay bardağı takımı çok uzun zamandır almaya çalıştığım ama bi türlü emin olamadığım takım :1:
Kızartma tenceresi aynı şekilde, ikea peçeteliğine de bayıldım almak istiyorum ben de ama burda ikea yok maalesef :31:
Mudo kuşlu cam kavonozların yine almayı düşündüğüm parçalardan. Korkmaz krep tavası bi de :1:

Bunların dışında özellikle belirtmeden geçemeyeceğim, şu 3 tane turuncu sarı ve yeşil olan şeyler, ne onlar? Bayıldım da :1:
Ayrıca süsleme aparatlarını nerden aldığını merak ettim :61:
Bir de kaşıklı çatallı mutfak saatin, çok beğendim özellikle bunları :16:

Ben güralları çok beğenerek aldım farklı bir tarzı var, ama gürallardan aldığım 3 takım var hepsini günlüğe aldım canım,

Sarı, turuncu ve yeşil olanlar fırın tepsisi; süsleme aparatları tedi'den, kaşıklı çatallı saat de burdan bir züccaciyeciden ama internet alışveriş sitelerinde sık gelen bir ürün, denk gelirsin canım :34:

Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba :3:

Nasılsınız çeyiz ahalisi :ssz:

Ben bunları alalı bir aya yakın oluyor ama anca ekleyesim geldi :24:

English Home çıkartmaları :32:

Runnerı, amerikan servisi ve peçetelikleri, ekmekliği
Takılık ve bardak altlığı

Saatimi ve aynamı bir züccaciyeciden aldım :16:

$thumb.png $Fotoğraf0213.jpg $Fotoğraf0214.jpg $IMG_2177.jpg $IMG_2178.jpg

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 718922 Eki Görüntüle 718923 Eki Görüntüle 718924 Eki Görüntüle 718925 Eki Görüntüle 718927

özleeemmimmmm ne kadar guzel seyler almissin oyle aynana ve saatine ayri ayri begendiiimmm hatta bayildiiiiimmm cooookkkk guzeller ya ne kadara aldin onlari bende istiyorum ama nerden bulabilirimki :50::50::50: english home mutfak setinede bayildim hatta bugun baktim ne kadar guzel demistim diger hepside cok cok begendim insallah askla bakacagin biriyle ask mutluluk ve huzur dolu gunlerde kullanirsin

Eki Görüntüle 718922 Eki Görüntüle 718923 Eki Görüntüle 718924 Eki Görüntüle 718925 Eki Görüntüle 718927

ama saat ve aynaya bayıldım yaaaaaaaaaa:16:

özleeemmimmmm ne kadar guzel seyler almissin oyle aynana ve saatine ayri ayri begendiiimmm hatta bayildiiiiimmm cooookkkk guzeller ya ne kadara aldin onlari bende istiyorum ama nerden bulabilirimki :50::50::50: english home mutfak setinede bayildim hatta bugun baktim ne kadar guzel demistim diger hepside cok cok begendim insallah askla bakacagin biriyle ask mutluluk ve huzur dolu gunlerde kullanirsin

sağol bitanem daha daha güzelleri senin ve diğer kızların olsun :16:

saat ve aynayı bahçeşehirde bir züccaciyeden almıştım, bir aile dostumuzu ziyarete gittiğimde oradaki bir züccaciyeciden denk geldi ikisi 40 tl idi yanlış hatırlamıyor isem :26:

ben de çok beğendim englsh home'un bu serisini, belki tamamlayabilirim diğerlerini de alarak ama bakalım bu aralar çeyiz alışverişi yapmıyorum :31:

Yakın zamanda görücü usulü biriyle tanıştırılıcam nasipse, eğer nasip ederse Hak Teala, belki buralara hızlı bir dönüş yapabilireeemmmm :32:

dualarınızı beklerimmm kuzucuklarr :16:

sağol bitanem daha daha güzelleri senin ve diğer kızların olsun :16:

saat ve aynayı bahçeşehirde bir züccaciyeden almıştım, bir aile dostumuzu ziyarete gittiğimde oradaki bir züccaciyeciden denk geldi ikisi 40 tl idi yanlış hatırlamıyor isem :26:

ben de çok beğendim englsh home'un bu serisini, belki tamamlayabilirim diğerlerini de alarak ama bakalım bu aralar çeyiz alışverişi yapmıyorum :31:

Yakın zamanda görücü usulü biriyle tanıştırılıcam nasipse, eğer nasip ederse Hak Teala, belki buralara hızlı bir dönüş yapabilireeemmmm :32:

dualarınızı beklerimmm kuzucuklarr :16:

aa bebegim cok sevindim:16: Rabbim hakkinda hayirli olani guzel iyi olani versin insallah hayirlisiyla buralara donmeni bekliyorum been ilham kaynagimsin :16::69:

ınsallah rabbım gonlune gore verır hayırlıysa olsun ınsallah hayırsızsa senden uzak olsun . bız hep beklıyoruz senı buralardayız benım bıyere gıtmeye nıyetım yok :6::29:

aa bebegim cok sevindim:16: Rabbim hakkinda hayirli olani guzel iyi olani versin insallah hayirlisiyla buralara donmeni bekliyorum been ilham kaynagimsin :16::69:

Sağol kuzumsun sen de benimm :17:

Hayırlısı olur hakkımızda inşallah :16:

Back