özlem

Niloya444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
2.643
1.738
Kızlar bu konuyu açarken çok utanıyorum ama sormam lazım eşimle çok şükür mükemmel giden cinsel birlikteliğimiz var ama eşim bir haftadır iş için şehir dışındaydı dün gece 4 gibi evdeydi.Gelir gelmez direk uyandırdı sarıldı öptü ve mutlu son.Uyku sersemliğimle doyamadım çok özlemiştim.Sabahtan beri aklımda eve gittiğimde ona farklı şeyler konuşmak yapmak istiyorum Akıl verin napabilirim düşün düşün aklıma heyecan söyleyecek söz bile gelmiyor işin ehli olanlar bir bakın bana ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz

Bir şey söylemene gerek yok aslında onun beğeneceği bir şeyler giy samimi davran yeter, gece beklemediği şeyler yapayım diyorsan

"(2) Oralda diş kullanmak | Kadınlar Kulübü" Oralda diş kullanmak

"(2) Kegel egzersizi ve cinsellik | Kadınlar Kulübü" Kegel egzersizi ve cinsellik

Bu iki konuda güzel taktikler var.

Ev müsait diyorsan duşa gir sonra da üzerinde havluyla git yanına veya kucağına otur. Hangisini seçeceğin cesaret düzeyine bağlı.

Aklıma başka bir şey gelirse yazacağım söz 😘

Bir şey söylemene gerek yok aslında onun beğeneceği bir şeyler giy samimi davran yeter, gece beklemediği şeyler yapayım diyorsan

"(2) Oralda diş kullanmak | Kadınlar Kulübü" Oralda diş kullanmak

"(2) Kegel egzersizi ve cinsellik | Kadınlar Kulübü" Kegel egzersizi ve cinsellik

Bu iki konuda güzel taktikler var.

Ev müsait diyorsan duşa gir sonra da üzerinde havluyla git yanına veya kucağına otur. Hangisini seçeceğin cesaret düzeyine bağlı.

Aklıma başka bir şey gelirse yaxacağım söz
Aramızda hiç çekince yok herşey olur okuycam şimdi konuları

Kızlar bu konuyu açarken çok utanıyorum ama sormam lazım eşimle çok şükür mükemmel giden cinsel birlikteliğimiz var ama eşim bir haftadır iş için şehir dışındaydı dün gece 4 gibi evdeydi.Gelir gelmez direk uyandırdı sarıldı öptü ve mutlu son.Uyku sersemliğimle doyamadım çok özlemiştim.Sabahtan beri aklımda eve gittiğimde ona farklı şeyler konuşmak yapmak istiyorum Akıl verin napabilirim düşün düşün aklıma heyecan söyleyecek söz bile gelmiyor işin ehli olanlar bir bakın bana ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz
Öncelikle bunları diyebilecek kapasitede misin peki onu sorayım? Ayy utanıyorum falan dıyeceksen bosuna yazmıs olmayayım

Aramızda hiç çekince yok herşey olur okuycam şimdi konuları

Öncelikle bunları diyebilecek kapasitede misin peki onu sorayım? Ayy utanıyorum falan dıyeceksen bosuna yazmıs olmayayım
Böyle dediğine göre yapacak ama sanırım bu saate kadar yapacağı güzelliği yapmıştır arkadaş. Yetişemedik, beynim durdur resmen benim, cilve işlerinden çok anlamadığım için 😅 ben çok düzüm basit taktikler var elimde

Sen yaz cevabı feyz alalım cümleten 😉
Kız bir sürü taktik var senin de dediğin gibi duşa girer çıkarım alırım elime kahvemi azcık dekolte göstere göstere otururum yanında 😂

Ya da mesela biraz kalçaları kapatacak tşört giyer öyle gezerim evde 😂hatta onla önünde spor yaparım 😁

Daha mı olmadı elinden tutar yatak odasına çekerim 😂kocam yahu 😍yaz yaz bitmez inan ki yeter ki karşı taraf da istesin reddetmesin

X