Özlem desem ne dersiniz?

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyn

20. yaş günümde zırıl zırıl ağladığımı bilirim banane girmeyeceğim ben 20 lere diye ahanda 30 a geldik geri dönemiyoruz o zamanlara ha o zamanlarda aman bir üniversiteli olsak bir okul bitse of bir çalışsam modunda olmayı nasıl başardıysak helal bizlere

Bende 3 sene sonra 30 olcam

Ahaha böyle avutalım kendimizii..

Hoş ben şu an 26'yım.. 10 nisan'da 27 olucam

ne anne kokusu ne baba kokusu bunları bilmem ama bir babanne eğitimini bir büyükbaba şefkatini asla unutumam bu anlattıklarınızı ve daha fazlasını onlarla yaşadım ben üffff ne güzel yazmışınız

Hahahahahaha olmuyor değilmi konsepte hiç uymuyor ismim. ama ben çoook seviyorum ismimi

Benden de kucak dolusu sevgiler gitsin o günlere..

Çocuğunuz inşallah önündeki günlerde çoook mutlu huzurlu olur.. Allah iyi insanlarla karsilastirsin..

Çok şükür.

Ahaha böyle avutalım kendimizii..

Hoş ben şu an 26'yım.. 10 nisan'da 27 olucam
Kadin tarafında 25 ile 30 yasin arasında sanılanın aksine 5 sene değil 15 sene varmış ve bu 15 sene hiç bitmeyen cinstenmis diyollaaaaa

Iyyyyy aklima geldikce kizima bakip "tirnagina zarar vereni alni catindan vurmazsam s.refsizim" diyorum.
Allah herkese sizin gibi hatirladikca ozlem duyulan bir cocukluk nasip etsin.
amin bende aynı duygudanım.Kızım yedi aylık henüz yanımda. Büyüyünce hele bir üzsünler diyorum boğazına çökerim onların.

Rabbim yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin. Herkesin özlem duyduğu şeyler vardır; Aile,eş,sevgili,evlat... Şuan da en çok özlem duyduğum galiba sevdiğim. Ne diyelim hepimize Rabbim sabır versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…