Özlem desem ne dersiniz?

Yarama tuz bastınız

Çocukluğumun huzurunu özledim en çok bi de annemi. Ah geri gelebilseler. Agladigimda annem gelip sarılırdi ya kiyamam gözyaşlarına derdi işte onu özledim. Hemen susardim o zaman uzmeyim diye. kokusunu sesini herseyini o kadar çok özledim ki. Ablamla bahcemizde oyun oynayıp aksama kadar toz toprak içinde kalmayi akşam olunca da sıcacık bi banyo yapıp deliksiz uyumayi özledim. Kardesimi uyutmayi ozledim. Babamla haftasonlari oyun oynamayi ozledim. Zararlı diye gizlice şeker cips yemeyi bir de annemin patates yemeğini özledim....
daha o kadar çok şey var ki. Aglattin beni de.

Bugun zaten ekstra bu duygusallık var üzerimde ağlattın beni de =((
Bende eski masum hallerimi çok özledim o içten kahkahalarımı , mutluluğumu..
O günler geri gelmiyor ne yazık ki .

Esaslı özledim herşeyi..[/QUOTE]

bende çok özledim..hep küçük kalmak isterdim..dert yok keder yok...ama maalesef şimdi kimseyi bulamıyorsun hayatta..nede güzel yazmışsın..

bi anda okadar cok sey canlandiki gozumun onunde karanlik cokunce kaldirima oturup babami beklemek anneme haber vermeden dedemlere kacisim oyunlarda mizikcilik yapisim ilk askimla gizliden mektuplasisim daha neler neler.suanda oylesine hayatlar yasiyoruz iste.ve artik bizde anneyiz annelerimizin yukleri artik bizim omuzlarimizda ilerde insallah bizimde cocuklarimiza kendimizden budenli guzel bahsettirmeyi basarabilir.cocukluguma ve ilk heycanlarima kucak dolusu sevgiler

Keşke hep çocuk kalsaydık ama olmuyor işte bende bunları özledim ama yazdıklarını okuyunca bir yandan kızım için üzüldüm benim kızım böyle bir ailede büyüyemiyecek bir kardeşi yok paylaşacagı bir ablası yok iki yıl önce kapı çalınca babam geldi diye e kapının arkasına saklanırdı babasını beklerdi heralde en güzel anısı bu olacak ailesiyle ilgili her şeyi ya annesiyle yada babasıyla yaşıyacacak hiç olmasaa bizim düşününce mutlu oldugumuz bi çocuklugımuz var ama çok güzel yazmışsın çok duygulandım yaaa

Herkes çocuk Olmayı istiyor ben de.ama biz çocuk kalsak anne babalarımızda isterdi .yine hiç bişi böyle olmazdı

Ben çocukluğumu özledim sokakta yatsı ezanına kadar oynamayı,babası polis olan arkadaşlarım vardı tainleri çıkınca arkalarından ağlamayı çocuklarıma üzülüyorum sokakta oynayamıyorlar hiç bilmicekler bu hissi Annem ailem yanımda çok şükür ayrılık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…